03-11-2009, 19:12 | #1 |
3 parti olsa
ülkemizde 3 parti olsa daha faydalı olurdu fazla parti ülkemizi meşkul ediyor coğunluk nerdese o partiler ülkemizde 3 parti kulvarına girsinler vede liderler 1 kez 5 yıllığına başa gelsinler birdaha başa gelmesinler beledilikcilik te yolsuzluğu önlesinler kanunlarla her yıllar bütcelerine bakılsın ne yapmış ne kazanmış mersin örnek merkez belediye başkanı herkesin dilinde forum mağazası acıldı okadar harcanan para nereye gitti akla herşey geliyor kendi insanlarına kazanclı cıkarmış vede mersinde 10 yılda bir sahil başka birşey yapılmadı bunun üzerine gidilmesi lazım bu ülkenin parasını sokağa atılmasının birilerinin cepine girmesin
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-11-2009, 19:37 | #2 |
Demokrasi değildir ki bu..
3 tane görüş yok çünkü siyasette. Herbiri kendini kalıplayamaz öyle. Ayrıca belediyelerde yolsuzluğun vs. önlenmesi zaten bir 'görev'. Bu her yerde de böyle zaten... |
|
03-12-2009, 14:21 | #3 |
haklısın kardeş haklısın biim ülkemizde her yönüyle parti cok ben buna kızıyorum parti liderleri barajı gecemeyip hala başta olurlar parti içinde benim demek istedim saten belli bir bakımda parti sayısını azaltmak lazım tvlerde görüyoruz gazetelerde parti içinden örgüt kurup menfaat yapıp ülkemizi karanlık güclerle donaltmak isterler bu güne kadar akptimiz karanlıkları aydınlatır bu işin üstüne gider bundan öncki mhp anap dyp chp gibi bazı partiler korkak ve yüreksizler sölerlerya sığındığı barındığı yer karanlıklar mekanı korkanlardır Allahtan KORKANLAR karanlıkları aydınlatır ?
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|