AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-12-2009, 14:36   #1
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
Standart Rahmetli türkeş olsaydı
Rahmetli türkeş olsaydı devlet bahceli bugün partide olurmuydu vede parti içindeki milletvekileri bulunurmuydu milliyetciyim gecinen bu zamanki mhpliler eski ülkücüler arasında AĞRI dağı farkı var nerden nereye sacları uzun top sakallı entel kılık kıyafeti vs cok gördüm ben ülkücüyüm diyenleri nerdese muhtac kalmışlar bu kişilere Türkeş bunları kapıdan içeri nede ülkücü adını ağzına aldırmaz dı eski ülkücülerin oyları akp gidiyor yada oy vermiyorlardır devlet bahçeli sevmiyorlar bunu Erzurum ıspatladı DADAŞLAR ıspatladı sevmediklerini oyların %85 akp aldı helal olsun başbakınımıza doğru yoldan giden yanılmaz devlet bahçeli doğru yoldan değil yanlış yola sapmış gidiyor içindeki milletvekilleri bile parti içini kücük düşürürler açık ve ne net diyorum ALPARSLAN TÜRKEŞ rahmetli olsa ben mhp oy veririm aklım fikrim akptidir gercekleri görüyoruz biliyoruz kim ne yapmış anlıyoruz anlamayanlar akp izlemeye devam etsin az kaldı sizlerde öğreneceksiniz

ADAM OLAYDIN VAATLERİ YERİNE GETİREYDİN İKTİDAR OLAYDIN SEN DE %52 GÖREYDİN

DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-12-2009, 14:39   #2
Kullanıcı Adı
ambargocu
doğru diyosun bilader.ben ülkücüyüm ama kesinlikle mhpye oy vermem.
ambargocu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2009, 15:05   #3
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
benim için ülkücülük bitti kardeş korkusuz liderleri sevmem ne söledikleri bilmiyorlar fetullah hocamıza bile destek olmazlar turbana bile destek cıkmazlar bunlar ülkücü değiller eskici ülkücüler yok gunümüzde yeniler entel zibidiler bide ülkücüyüm derler yazıklar olsun onları ülkücü ocaklarına alanları yazıklar olsun şüpeliyim cok ama cok devlet bahçeli miliiyetciliğinden şüpeliyim Türkeş onu mhp içinde sevmezdi onun gibileri hayatta içeri almazdı söz bile etmezdi onlardan örnek melih gökcek kürşat tüzmen akp içinde eski ülkücü çok var barajı bile gecemezler bunlar bu secimde güneydoğuda bile ülkücü var kürt arap içinde ülkücü var ben buna şahit oldum askerliğimde az konuştum ben dadaşım beni biliyordu gardaşım ülkücüyüm ama mhp içindeki milletvekilleri devlet bahçel türkeşin tırnağı olamaz bizlere ayrımcı yapmazdı şimdi cıkmış vatan bölünüyor diye söler devlet bahçeli onla birlikte diğeride aynı hem bu nedemek biz kürtlermi bölüyor güneydoğuya gelmez bile hem öle diyince ben sadece adam olsaydı gelirdi dedim öle kaldı mesele
Alt 03-12-2009, 15:08   #4
Kullanıcı Adı
ambargocu
Alıntı:
yasin3325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim için ülkücülük bitti kardeş korkusuz liderleri sevmem ne söledikleri bilmiyorlar fetullah hocamıza bile destek olmazlar turbana bile destek cıkmazlar bunlar ülkücü değiller eskici ülkücüler yok gunümüzde yeniler entel zibidiler bide ülkücüyüm derler yazıklar olsun onları ülkücü ocaklarına alanları yazıklar olsun şüpeliyim cok ama cok devlet bahçeli miliiyetciliğinden şüpeliyim Türkeş onu mhp içinde sevmezdi onun gibileri hayatta içeri almazdı söz bile etmezdi onlardan örnek melih gökcek kürşat tüzmen akp içinde eski ülkücü çok var barajı bile gecemezler bunlar bu secimde güneydoğuda bile ülkücü var kürt arap içinde ülkücü var ben buna şahit oldum askerliğimde az konuştum ben dadaşım beni biliyordu gardaşım ülkücüyüm ama mhp içindeki milletvekilleri devlet bahçel türkeşin tırnağı olamaz bizlere ayrımcı yapmazdı şimdi cıkmış vatan bölünüyor diye söler devlet bahçeli onla birlikte diğeride aynı hem bu nedemek biz kürtlermi bölüyor güneydoğuya gelmez bile hem öle diyince ben sadece adam olsaydı gelirdi dedim öle kaldı mesele
Başbuğ olsaydı mhp nin oyu bu gün en az %30 du.
ambargocu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2009, 16:46   #5
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
aynen gardaşım devlet bahceli diyorya osmanlı tokadı o tokadı türkeş devlet bahçeli ekibine vururdu OSMANLI yüreği kalmamış bunlarda ak yüreklerin tokadı yiğitleri bilekeri osmanlıdan gelir

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)