AK Gençliğin Buluşma Noktası
Forum Köşe Yazarlığı Ak Parti Forum Köşe Yazarları buraya.

Stil
Seçenekler

Alt 03-12-2009, 20:47   #11
Kullanıcı Adı
genç_TÜRK
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence bu haber 'çamur at yapışmasa da izi kalır' mantığından başka hiçbir şey değildir! Yılmaz Erdoğan'taraftarı veya seveni değilim lakin sanatsal olarak Türkiye'de mükemel işlerin altına imzasını koymaktadır.! Hadi bunuda bir kenara bırakın bir kişinin veyahut grubun uyandırmaya çalıştığı intiba ile kimse hakında bu tür ciddi konularda beyan sunmak doğru değildir!

yazıyı okudun mu da konuşuyon?...
genç_TÜRK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2009, 20:48   #12
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

HEP BÖLE YAPIYOSUN BAK!..YAZININ İSTEDİĞİN BÖLÜMÜNÜ MAKASLAYIP GERİSİNİ GÖRMEZDEN GELİYOSUN..PEKİ BU SANA YAKIŞIYO MU..ÖNCE Bİ YAZININ HEPSİNİ OKU BAKALIM SONRA AYNI YORUMLARI YAPABİLECEK MİSİN?.. SAYGILAR...

Ben nereyi makasladım?..
O gösterdiğim yerler yani başındaki cümleden o snundaki cümleye kadarki yerler SİZİN DEĞİL manasında.

Yani oradan oraya kadar demek için aldım koydum onları.. Makas bunun neresinde yahu?

Ben demişim o yorumda 'Makaslanmış konuşmalara hiç bir zaman güvenmedim güvenmem. Çok kolay çarpıtılıyor çünkü.'. E bunu dediğim mesajın cevabı ''yine makaslamışsın hep yapıyorsun bunu" oluyor..

Allah Allah.. (:

Ve bakın hala yorumun başında YAZAN: genç_TÜRK yazıyor..

Arkadaşım bu yazı sizin değil .. Alın bak nereden nereye kadar olduğunu söylemiyorum (sonra makas oluyor)..
Sadece belirtiyorum.
Bu yazı size ait değil. (:
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2009, 20:52   #13
Kullanıcı Adı
genç_TÜRK
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben nereyi makasladım?..
O gösterdiğim yerler yani başındaki cümleden o snundaki cümleye kadarki yerler SİZİN DEĞİL manasında.

Yani oradan oraya kadar demek için aldım koydum onları.. Makas bunun neresinde yahu?

Ben demişim o yorumda 'Makaslanmış konuşmalara hiç bir zaman güvenmedim güvenmem. Çok kolay çarpıtılıyor çünkü.'. E bunu dediğim mesajın cevabı ''yine makaslamışsın hep yapıyorsun bunu" oluyor..

Allah Allah.. (:

Ve bakın hala yorumun başında YAZAN: genç_TÜRK yazıyor..

Arkadaşım bu yazı sizin değil .. Alın bak nereden nereye kadar olduğunu söylemiyorum (sonra makas oluyor)..
Sadece belirtiyorum.
Bu yazı size ait değil. (:

o zaman onu 'kopyalayan:genç_TÜRK' diye değiştiriyorum..evet yazı bana ait değil bunu kabul ediyorum..ancak önemli olan burda yazının bana ait olup olmaması değil bence kardeş..önemli olan insanları birşeyler karşısında bilinçlendirmemiz..
Alt 03-12-2009, 21:03   #14
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yazıyı okudun mu da konuşuyon?...
Erdoğan yazısında Güneydoğu´da kimsenin kimseye ateş etmemesi gerektiğini belirterek şöyle devam ediyor: "Kimse ateş etmesin, kimseye. Hiçbir gerekçeyle. Hatta kendini savunmak için bile...Çünkü savunmaya başlayana kadar masumsun ve masum güzel bir kelime, masum kal..."
Erdoğan'ın sadece bu sözlerini makaslayıp yazının tümüne şahsi yorumlar eklenmiştir..!Kimsenin kimseye ateş etmemesini arzulamak sana göre yanlış mı? İnsanların savaşa,kavgaya,bulaşmadan masumluk duygusu ile kalmaları yanlış mı? Bence olayları farklı boyutlara taşımaya çalışıyorsunuz..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2009, 21:05   #15
Kullanıcı Adı
genç_TÜRK
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Erdoğan yazısında Güneydoğu´da kimsenin kimseye ateş etmemesi gerektiğini belirterek şöyle devam ediyor: "Kimse ateş etmesin, kimseye. Hiçbir gerekçeyle. Hatta kendini savunmak için bile...Çünkü savunmaya başlayana kadar masumsun ve masum güzel bir kelime, masum kal..."
Erdoğan'ın sadece bu sözlerini makaslayıp yazının tümüne şahsi yorumlar eklenmiştir..!Kimsenin kimseye ateş etmemesini arzulamak sana göre yanlış mı? İnsanların savaşa,kavgaya,bulaşmadan masumluk duygusu ile kalmaları yanlış mı? Bence olayları farklı boyutlara taşımaya çalışıyorsunuz..!

tamam kardeş sen üç maymunu oynamaya devam et...selametle..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)