03-13-2009, 17:44 | #1 |
LEVENT ERSÖZ'ÜN GATA'YA SEVKİ USULSÜZ...
'Ersöz'ün GATA'ya sevki usulsüz'Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Ergenekon tutuklusu emekli general Levent Ersöz'ün usule aykırı olarak GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'ne sevk edildiğini açıkladı. Bazı hekimlerin yaptığı usulsüz sevk nedeniyle haklarında yasal işlem başlatıldı. "Ambulansta 6 saat" ve "Genel komutanın emirlerini yerine getirdi" başlıklı haberlerde yer alan iddialarla ilgili olarak yapılan soruşturma sonuçlandı. Bakanlık yaptığı yazılı açıklamada Prof. Dr. Necmi Ayanoğlu Silivri Devlet Hastanesi ile Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Bakanlığımızca başlatılan soruşturmanın sonuçlarını açıkladı. Açıklamada "Soruşturma sonucuna göre adı geçen her iki hastanede görev yapan bazı hekimlerin, tutuklu hasta Levent ERSÖZ'ü usule aykırı olarak GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesine sevk ettikleri belirlenerek haklarında yasal işlem tesis edilmiştir."
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-13-2009, 19:02 | #2 |
Çok güzel haber. Sonunda harekete geçildi ve inceleme başlatıldı. Levent Ersöz'ün, GATA'ya sevkinin usulsüz olduğunun tespit edilerek açıklanması ve bu usulsüz sevki gerçekleştirenler haklarında yasal işlem başlatılması artık GATA'ya öyle kolay sevk olunamayacağını gösteriyor.
|
|
03-14-2009, 03:24 | #3 |
ALLAH YARDIMICIMIZ OLSUN...İÇİMDE Kİ HAİNLER DIŞARIDA Kİ DÜŞMANLARIMIZDAN ÇOKMUŞ... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|