03-14-2009, 15:25 | #1 |
BOZKURT ENSEMİZDEYMİŞŞŞŞŞ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin Erzurum İstasyon Meydanı’nda düzenlediği mitinginde, Başbakan Tayyip Erdoğan’a sert eleştiriler yöneltti.
Yaklaşık 12 bin kişilik coşkulu kalabalığa seslenen Bahçeli, özetle şunları söyledi: Adil bir seçim hazırlığı olabiliyor mu? Erzurum’a da gelecektir sayın Başbakan. Geldiği zaman göreceksiniz, devletin iki tane uçağı birisi Ata diğeri Ana uçağı. Bunlardan birisine biniyor ve miting yapacağı ile gidiyor. Orada bir helikopter bekliyor. Başbakanlığın bütün makam arabaları, cumhuriyet otobüsü orada. Hiçbir siyasi parti başkanı ve başbakan, devlet imkanlarını bu kadar parti ve partinin de ötesinde kendisinin ihtirasına kurban etmemiştir. Kürsüde sol tarafa volta attığında CHP’ye, sağ tarafa volta attığında MHP’ye çatıyor. Siyaseti kirletiyor. Siyasi kültürü yozlaştırıyor. ’Karanlık ilişkiler’ sonucu önce milletvekili, ardından Başbakan yapıldı. Böyle bir konumda bulunan bir kişinin 40 yıllık mücadele vermiş, ülke için canını vermiş bir siyasi partiye dil uzatması mümkün değildir. Sayın Başbakan haddini bil. Ne konuştuğunu bil. İktidara geldiğimizde AKP’nin yaptıklarından hesap soracağız. Her evde bugün patlamaya hazır sosyal bir dinamit var demektir. Bu dinamitlerin fitilleri ateşlenmeye başlanırsa, Türkiye’deki kavgaları herkes tahmin etmelidir. Bunun hesabını vereceksin. Hem de adelet önünde vereceksin. Sayın Başbakan ensende her zaman Bozkurt’un nefesi olacaktır." Erzurum İstasyon Meydanı Erzurumlular Devlet Bahçeli’nin düzenlediği mitinge büyük ilgi gösterdi. İstasyon Meydanı’nda toplanan yaklaşık 12 bin kişi, "Ülken için yüreğini koy" sloganının yazılı olduğu pankartın önünde konuşan Bahçeli’ye sevgi gösterisinde bulundu. Bahçeli, miting öncesi cuma namazını tarihi Ulucami’de kılarken, çıkışta cami derneğine 50 lira yardımda bulundu. (HÜRRİYET)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-14-2009, 15:29 | #2 |
ecevitin gölgesinde kalanlar bizim ensemizde olamazlar
|
|
03-14-2009, 16:02 | #3 |
ARKADAŞIM ÇOK GÜZE SÖYLEMİŞ"ECEVİTİN GÖLGESİNDE KALANLAR BİZİM ENSEMİZDE OLAMAZLAR"HADİ CHP'LİLERİ ANLIYORUM BAYKAL ÇOK GÜZEL KONUŞUYOR KİTLELERİ GALEYANA GETİRİYOR...HİTABETTE ÇOK YETENEKLİ...FAKAT..BEN BU MHP LİLERİ ANLAYAMIYORUM...GARGAMEL KILIKLI BİR ADAM SESİ KISIK ÖNÜNE KAĞIT KOYMASSALAR KONUŞAMAYACAK BİR ADAM SESİNİ DENGELEMEYEMEYEN BİR ADAM....AMA SORUN DEVLET BAHÇELİDE DEĞİL... SORUN;KALK DEYİNCE KALKAN OTUR DEYİNCE OTURAN BİR İTİN PEŞİNE GİDEN ROBOTLARINDIR...DEVLET BAHÇELİ GİBİ BİR ADAMI KENDİNE LİDER SEÇENLERİNDİR...DAHA ORTA OKULDA Kİ ÇOCUKLARI KANDIRIP OCAKLARA GÖTÜRENLERİNDİR.... Konu Yıldırım tarafından (03-14-2009 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
03-14-2009, 16:09 | #4 |
BUR-AK KESİNLİKLE KATILIYORUM KONUŞMAYI BİLMİYOR 2 CÜMLESİNİN İKİSİDE BİRBİRİNE UYMUYOR HALK NE DEDĞİNİ ANLAMIYOR AMA OLSUN DEYİP ALKIŞLIYOR ZEVKSİZ Bİ MİTİNG YAPIYOR.... ZATEN ÇOĞU MHPLİDE SEVMİYOR BU ADAMI... O ANCA HALAT ATSIN :D
|
|
03-14-2009, 16:24 | #5 | |
Alıntı:
|
||
03-14-2009, 16:27 | #6 |
|
|
03-14-2009, 16:31 | #7 |
Kürsüde sol tarafa volta attığında CHP’ye, sağ tarafa volta attığında MHP’ye çatıyor. Siyaseti kirletiyor. Siyasi kültürü yozlaştırıyor.
Ne güzel de savunuyor CHP'yi.. E cancağzım, sizden başka mecliste atıp tutan parti mi var solda sağda??.. Ensemizde Bozkurtu vs. hissettiğimizden değil; PEYGAMBER'İN NEFESİNİ HİSSEDEREKTEN YOLA DEVAM DİYORUZ BİZ. Anlamazsın sen bunu Bahçeli ANLAMAZSIN... |
|
03-14-2009, 19:33 | #8 |
Mhp de Genel Başkan değişmelidir Türk siyasetine yakışmıyor.
|
|
03-14-2009, 19:48 | #9 | |
Alıntı:
anlamazdın anlamzdın kadere de inanmazdın hani sen çirkef saçan siyasetçileren olamazdın (bahçeliye yazdım şimdi nasıl olmuş) :D :D :D |
||
03-14-2009, 19:59 | #10 |
Bana göre Bahçeli Baykala göre çok daha iyi
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
bakanlardan, recep tayyip erdoğan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|