![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
ben sizi eleştirmiyorum genelleme yapmayacaksınız... herkes aynı değil ![]() nasıl siz bunu idda ediyorsanız ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() yarası olanlar gocunurlar,burada yazılanlar genel manadadır.şahıslara değildir ve sp lilerin sataşmaları başlığına yazılmış yorumlardır işine gelen beğenir gelmeyen beğenmez..ama benım yorumlarım vakı adır gerçeklerdir,,kımse duygusallık ile benım yorum ve düşüncelerimi çürütmeğe kalkmasın çünki bunlar yaşanılan ve bize yapılan sataşmalara cevaptır..
ak partiye yapılan sataşmaların yanlış olduğunu ve ak partiye karşı verdiğiniz mücadeleyi 28 şubatta verseydiniz bu gun bu durumda olmazdınız.. bakın ergenekon hala ortada hadi staşın gücünüz ve yüreğiniz yetiyorsa..! o ergenekonki refah yolu yıkıp imam hatıpi kapattıran mılyonlarca müslümana zulüm yaşatanlarada ıkı öift laf söyleyin sayın sp liler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() 1.Meyve veren ağaç tarih boyunca taşlanmıştır,kıyamette kadarda taşlanmaya devam edilecektir..! AK Partide Türkiye'nin makus gidişatını tam anlamıyla düzeltmesede ciddi birbaşarı elde ettiği için pusuda bekleyenler mutlaka taşlamaya devam edecekleridir..
2.Güneş Balçıkla asla sıvanmaz..! Doğrular ve gerçekleri siz istediğiniz kadar karalamaya,üstlerini örtmeye çalışın asla sonuç elde edemezsiniz..İşte Forumda da muhalif sesler AK Partinin hizmetlerini sıvamaya çalışıyorlar ve tabikide boşa kürek çekmektedirler..İşte gördüğünüz tabolonun ana felsefesi budur,buda doğal olsa gerek.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
Forumda bir hafta kalırsanız o çirkef söylemini yaşayarak çok daha iyi anlayabilirsiniz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() ben örneğini vereyim ..siyasetin olmadığı benımde uyesi olduğum bir sitede bakın ne yazıyor sp li
AKP sonu geliyor kurtuluşa az kaldı başlık....AKP sonu geliyor kurtuluşa az kaldı Başlık içinde yorum olmadığı sadece alıntı olduğu için başlık yönetici tarafından kilitlendi AKP`den Saadete 1600 katılım daha AK Parti Elazığ Gençlik Kolları üyesi ve sandık müşaviri 1600 kişi istifa ederek saadet partisine geçtiler. Saadet Partisi’ne geçen 1600 kişiye Pazar günü düzenlenecek törenle parti rozetleri takılacak. AK Parti Gençlik Kolları üyesi ve sandık müşaviri 1600 kişi istifa etti. AK Partiden istifa eden 1600 kişi, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ne giderek istifa dilekçelerini verdiler. İstifa eden 1600 kişi adına bir açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları İcra Kurulu eski üyesi Özkan Aksöz açıklamasında, “29 Mart yerel seçimleri öncesinde aday belirleme sürecinde, gerek teşkilatların, gerekse tabanın taleplerinin dikkate alınmayışı, kamuoyunun takdirini kazanmış kişilerin aday gösterilmeyişi, biz ak partiye gönül vermiş kişilerin, artık elazığ üzerinden oynan bu siyaset oyunlarına dur demek istedik. Bugün ben ve AK Parti teşkilat mensubu 1600 üye arkadaşlarım Ankara’ya ulaştırılacak en güzel tepki şekli olarak istifayı uygun bulduğumuzu kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.” İfadelerine yer verdi. AK Parti’den istifa ederek Saadet Partisi’ne geçen 1600 üyelere, Pazar günü Hanedan’da düzenlenecek törenle parti rozetleri takılacak. Kaynak: Haberayrıntı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() buda başka örnek..
Üyelik tarihi: 03.03-2009 Mesajlar: 29 ![]() arkadaşlar oy kullanabiliyomusınuz yoksa engellerlemi karşı karşıya kalıyosunuz şu akpden kurtulalım arkadaşlar geçen miting alanında söylediği bi söz vardı patafatsızın bahçeliye uçuğa binme özürlümüsün diyor sanane be adam neyse ne ağzından çıkanları kulakların duysun biraz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() buda benım verdiğim cevaplara karşı cevabı örnek..
Üyelik tarihi: 03.03-2009 Mesajlar: 29 ![]() benim 3 veya 5 günlük üye olmam yorum yapmıyacağım anlamına gelmez ahmet senin o 30 40 yıl önce ne yaptılar dediğin yerlerde ben hala tedavi oluyorum bunların zamanında yapılan özel yerleride biliyoruz insanları soymak için malesef okadar paramız yok oralara gitmeye neyse sen bunları anlayamazsın çünkü benim durumda değilsin neyse bursada eski akp li hikmet şahin şimdi dp ye geçti inş o kazanır bursada engelliler hakkındaki projelerini gördüm mükemmel kompleksler yapıcakmış tabi kazanırsa erdoğan işine gelmediği için onu partiden ihraç etti ama Allahın tokatı yok inş kazanır |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() sataşa dursunlar bakalım çok şükürki HALK biliyor
bizde o kişilere laflarını vermeye çalışıyoruz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Sanki karşıların da çocuk var kandırıyorlar ya...bu kadar basit şeylere kim kanar ki..Ben liderimiz hakkın da okadar şey duydum ama inanmıyorum inanmak da istemiyorum olmayacak şeyler...eski defterleri açıp da kendilerini küçük düşürmeseler şaşarım...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|