AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 03-16-2009, 23:51   #1
Kullanıcı Adı
tyranid
Standart seçimi kaybetmek gibi bir çalışmamız var galiba
Türkiye genelinde durum nedir bilmiyorum ama önceki seçimlerde sincandan partimize %60 küsür oy çıktı, ama bu seçim döneminde çok değişik şeyler olacak gibi, sanırım ak parti zorla sincan'ı kaybetmek istiyor. neden mi?

1- Hasan Altın başkanım tekrar aday gösterilmedi
2- İlçe başkanı Rıza Gezer aday olacak şeklinde düşünce vardı fakat o da ne?
3- Sivas lı birisi (Mustafa Tuna) aday gösterildi, daha sonra halk arasında Sivas'lının sincanda ne işi var şeklinde yorumlar oluştu tamam bunu anlarım gerçekten iyi bir insandır işini layıkıyla yapabilir ama
4- Geride başladığımız bu seçimde Mustafa Tuna en büyük rakibi MHP adayı yüce atilla demirci kadar aktif değil, açıkça söylemek gerekirse proje olarak değerlendirildiğinde demirci sincanı bildiği için sincanın sorunlarına yönelik çözümler üretmede daha başarı ayrıca çok da iyi bir propaganda yürütüyor. malesef bizim adayımız biraz pasif kalıyor. seçim çalışmaları başladığından beri demirci 3-4 defa denk gelip tokalaştık, hal hatır sordu ni tekim daha mustafa tunayı görmüş değilim
5- ayrıca bugün seçim bürolarına gittim, arkadaşın ısrarı üzerine MHP seçim burosuna uğradık önce kendilerinden baya eminler sonra bizim buroya gideyim dedim Allah'tan arkadaş yanımda değil çünkü girince gördüğüm durum pekde hoş değil, koca buro 2 çocuğa (16-17 yaşlarında) emanet edilmiş ve içerde ikiside sigara içiyor... dışardan gelen biri demezmi siz burolarda çocuklara bunları mı öğretiyorsunuz diye, ayrıca bayrak almak için gelen çocuklara bayrak direk verilmedi de ev adresleri alındı bu nedir yahu?

sanırım sincan'ı kaybedicez...

tyranid isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-16-2009, 23:56   #2
Kullanıcı Adı
yaşaraltınyüzük
BİLMAM AMA BİZİM BİLMEDİGİMİZ BASI OLAYLARM VAR BİLEMEYİZ .ADNADA AYNIIS OLDU SONRADAN ANLAŞILDIKİ ÖYLE KİŞİLERİN YOLSUZLUGU CIKIYORMUŞ HAYIRLISI OLSUN
yaşaraltınyüzük isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-17-2009, 00:41   #3
Kullanıcı Adı
tyranid
walla bilmem ama yazdığım 5. madde benim çok moralimi bozdu
Alt 03-17-2009, 01:17   #4
Kullanıcı Adı
sevdesu
amacınız ne bunları yazarken anlamadım bunca güzel olaylar dolup taşan mitingler %47nin oranı %50 olmuşken bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. kimsenin moralini bozmaya hakkınız olmadığını düşünüyorum. ha diyceksinz ki bu da benim düşüncem sana ne diyebilirsiniz ama genede moral bozmak için çaba göstermeye gerek olmadığını düşünüyorum...
sevdesu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-17-2009, 02:05   #5
Kullanıcı Adı
tyranid
sanane demiyorum hakkımda değil yazdıklarımın yanlış anlaşılmasını istemem ama Türkiye genelindeki güzel durum benim güzel ilçemde malesef yok... Ben burada bazı şeylerden şikayet edip dile getiriyorsam 5 yıl boyunca yanlış kişiler tarafından yönetilmek istemediğimden partimin ve ilçemin iyiliği içindir
Alt 03-17-2009, 02:11   #6
Kullanıcı Adı
tek_hece
Alıntı:
tyranid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sanane demiyorum hakkımda değil yazdıklarımın yanlış anlaşılmasını istemem ama Türkiye genelindeki güzel durum benim güzel ilçemde malesef yok... Ben burada bazı şeylerden şikayet edip dile getiriyorsam 5 yıl boyunca yanlış kişiler tarafından yönetilmek istemediğimden partimin ve ilçemin iyiliği içindir
zanndersem parti yönetimi senin beş yıl daha yanlış kişiler tarafından yonetilmemen icin boyle bir karar vermişlerdir.. hayırlısı olsun.. meselenin aslını bilmeden yorum yapmak dogru degil... hayırlısı olur inşallah..
tek_hece isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-17-2009, 02:22   #7
Kullanıcı Adı
tyranid
Alıntı:
tek_hece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zanndersem parti yönetimi senin beş yıl daha yanlış kişiler tarafından yonetilmemen icin boyle bir karar vermişlerdir.. hayırlısı olsun.. meselenin aslını bilmeden yorum yapmak dogru degil... hayırlısı olur inşallah..
yanlış kişilerden kastım mustafa tuna bizim adayımız değil; önceki seçimde %60 oy çıkartan ak parti bu seçimde çok pasif kalıyo ve ne yazıkki mhp her geçen gün burada prim yapıyo, yanlış kişilerden kastım budur... Ayrıca partimi ben eleştiremeyeceksem, yanlışlarını söyleyemeyeceksen cehape den mehapeden ne farkımız kalır?
Alt 03-17-2009, 13:09   #8
Kullanıcı Adı
erenler
şikayetleri seçim zamanına bırakmayacağız onlarında sorumlu olduğu üstler var il
başkanına gideceğiz olmuyormu başbakana ulaşacağız vaya ne gerekirse yönetimdeyken susuyoruz adaylar belirlenmiş ee ben bu adayı bağenmiyorum kaç şikayet dilekcen var eksikler hakkında yerine getirilmemiş sözler vs işi sıkı tutacaksın belediye parmağının ucunda tıkla ilet varsa sorunun eskisi gibi deyil herkes uyandı iş alt yapı üst yapıyla bitmiyor bizzat komşularında sözcüsü olacağım kaç kişiyi temsil ediyor boş oturmak yok başkanımızı görsün -ler nasıl çalıştığını vebal altında kalmaz-lar inşaallah helallik alacaklarsa çok çalışsınlar başbakanımız edersede biz etmeyiz Hz Ömeri unutmasınlar makam ömürlük deyil hesabı da kolay deyil......
erenler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-17-2009, 17:17   #9
Kullanıcı Adı
eda05
bizde Amasyayı kaybedicez gibi görünüyor ne yazıkki... Mevcut başkanımız İsmet Özaslandan amasya halkı gayet memnundu fakat İsmet Özaslanı adaylığa koymadılar, sonra partide yapılan temayül yoklamasında aday adaylarından selami çoban 1. çıktı bayağıda seveni vardı herkes ismet bey olmazsa selami bey olsun diyordu ama ne olduysa Cafer Özdemir i aday gösterdiler malesef... Amasyada Chp ve Mhp arasında çekişme yaşanır diye bekleniyor.İki partininde adayları oldukça güçlü
eda05 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-17-2009, 17:21   #10
Kullanıcı Adı
eda05
işimiz zor görünüyor amasya için...
eda05 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)