07-11-2007, 14:19 | #1 |
Baykal iki ayda fikir değiştirdi
Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adaylığı için uzlaşma önerisine Deniz Baykal'dan olumsuz yanıt geldi. Cumhurbaşkanı adayının belirlenme sürecinde Abdüllatif Şener'in adaylığına sıcak bakacaklarını açıklayan Deniz Baykal, dün yaptığı açıklamayla bu karardan vazgeçtiğinin sinyalini verdi. Deniz Baykal, 11 Mayıs 2007 tarihinde yaptığı açıklamada Abdüllatif Şener'in Köşk adaylığına sıcak bakacaklarını açıklamıştı. Başbakan Erdoğan'ın 22 Temmuz'dan sonra cumhurbaşkanlığı adaylığı için uzlaşma arayacaklarını açıklaması üzerine gözler CHP lideri Baykal'a çevrildi. Ancak Deniz Baykal dün yaptığı açıklamada, "Eğer Başbakan, 'Ben bir değil, üç dört isim belirlerim, bunu diğer partilere sunarım, o partiler bu üç-dört isimden birisini seçerler ve böylece uzlaşmış oluruz' anlayışı içindeyse, bunun hiçbir şekilde uzlaşma tanımı içine girmeyeceğini ifade etmek isterim. Böyle bir uzlaşma olmaz. Bu seçenekli dayatmadır" diyerek, AK Parti'nin Köşk için Şener'i aday göstermesi durumunda destek vermeyeceklerinin de sinyalini verdi. ensonhaber.com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-11-2007, 14:33 | #2 |
baykal bu.ayıdan post baykaldan dost olmaz.daha ne laflarını yiyecek o.
|
|
07-11-2007, 14:37 | #3 |
Baykal dan sözünde durmasını beklemiyordum zaten >
sanırım bekleyenlerde hayal kırıklığı yaşıyorlardır... Baykal la uzlaşmakta çok zor Başbakan a Allahtan sabır diliyorum... |
|
07-11-2007, 14:41 | #4 |
merve hanımablam haklı
|
|
07-11-2007, 15:05 | #5 |
baykuş işte >
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |