![]() |
#1 |
![]() Saadet'ten skandal görüntülere cevap
Kanal B Televizyonunda yayınlanan skandal görüntüler nedeniyle gözlerin üzerine çevrildiği Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş açıklama yaptı. Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Kanal B'deki skandal konuşmayı, "Bizim için çok kötü, çok acı bir şey bu" sözleriyle değerlendirdi. SKANDAL GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ ŞEVKİ YILMAZ SEÇİM HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU Birilerinin gizli planlarında bir dahlinin olmadığını kaydeden Kurtulmuş, siyaset yaptıklarını, bu yüzden görüşlerini açıklamak için her imkanı değerlendirmesinin normal olduğunu belirtti. Kurtulmuş, şu görüşü dile getirdi: "Ben başkalarından gizli, kendi birtakım çıkarları, hesapları için televizyona çıkarttığını bilebilecek durumda değilim. Ben sözümü her kanalda her yerde söylerim. O kanalda da aynı şeyleri söyledim, bir başka kanalda da aynı şeyleri söyledim. Dolayısıyla ben söylediğim her sözün sonuna kadar arkasındayım. Seçime az bir zaman kala bütün kanallarda sözlerimin yer almasını isterim. Dolayısıyla böyle bir imkan verilmesinin arkasında bir hesap olup olmadığını bilmem mümkün değil. Böyle bir hesabın olduğunu hissetmek bile bizi rencide eder. Çok ciddi bir şekilde rencide eder. Bizim görüşlerimiz çok net, çok açık. Her yerde söylüyoruz. O kanalda başka, diğer kanalda başka konuşsam eyvallah. Ben İsrail televizyonuna da konuşsam, Suudi Arabistan televizyonuna da konuşsam, İran televizyonuna da konuşsam aynı şeyi söylerim."
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Güzel bir açıklama. Niyetinin Hâlis olduğunu ve kendilerinden bağımsız gerçekleştiğini açıkça ortaya koyuyor.
Forumda atıp tutan, yüzüne tükürülmeyecek kişilikteki klavye siyasetçilerine iyi bir kapak mahiyetinde! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Keşke sorun 'söylediğinizi her yerde söyleyebilmek' olsa idi.
Bunu 'Deniz Baykal'da yapıyor. Fark nerede?.. ÜÇ HARFLİ BİR ŞEYE BATTINIZ... İSMİ DE LAZIM DEĞİL Kİ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Keşke sorun 'söylediğinizi her yerde söyleyebilmek' olsa idi.
Bunu 'Deniz Baykal'da yapıyor. Fark nerede?.. ÜÇ HARFLİ BİR ŞEYE BATTINIZ... İSMİ DE LAZIM DEĞİL Kİ! __________________ yürü kim tutar seni :D sen yorum yazınca yazasım gelmiyo noktayı koyuyosun zaten ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Basbakan ERDOGAN Amerikada gizli kapilar ardinda sunlari konustu diyerek herseyi bilirim görüntüsü veriyorsunda...?
Senin partini seneler önce indirenlerin sana karsi ard niyet beslediklerinimi bilemiyorsun ? Bilemiyorsan..o Koltuksana fazla.. Ilk birakmalisin baskanligi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() her zaman soylerim saadet partisi su anda maalesef chp ve ergenekon zihniyetinin stratejik ortagi konumundadir.bu ortaklik boylece bizzat kanitlanmis oldu.uc kurusluk siyasi cikar icin din ve millet dusmanlariyla ortaklik yapan bu zihniyeti kiniyorum ve allaha havale ediyorum..allah islah etsin..ummeti serlerinden korusun bu ortakligin...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |