![]() |
#1 |
![]() İNTERNETHABER
![]() Uğur Dündar kelimenin tam anlamıyla çıldırdı. Karısıyla ilgili iddialar Ergenekon iddianamesine girdi... Sık sık Brezilya'ya gittiği ve bir takım fotoğraflar olduğu öne sürüldü. İşte bu iddiaya Dündar canlı yayında isyan etti; "Bu namus meselesi intihar ederim" dedi... İşte Dündar'ın canlı yayındaki o sözleri; *Namusuma kurşun sıkıldı: Bu bizim yargımızın Ergenekon iddianamesini hazırlayan savcılar benim onuruma, şerefime aile namusuma kurşun sıktı. İDDİANAMEDEKİ O BÖLÜM: B TV'nin haber müdürünün bir mailinde yazanlar: Uğur Dündar ve Aydın Doğan ile ilgili ciddi belgeler ve fotoğraflar vardı. Mesela Uğur Dündar'ın aile ilişkileri. Karısının sürekli Brezilya'ya gidişi... *İntihar ederim: Benim eşim evlendikten sonra hiç bir zaman tek başına yurt dışına çıkmadığı gibi hayatında Brezilya'ya gitmedi. Evliliğimiz döneminde Brezilya'ya gittiğini biri çıksın ispat etsin. Ben şu dakikada görevimi bırakacağım. Hatta intihar bile ederim. Bu namus meselesi. *Yandaş basına malzeme: Birisi iftira atacak ve siz savcı olarak onun peşine düşmek varken onu aynen alacak ve onu yandaş basının kullanması için malzeme hazırlayacaksınız. Bunun ergenekon davası ile ne ilgisi var. *Namusum beş paralık ediliyor: Aile namusumuz şerefimiz beş paralık edilmek isteniyor. Ben Sayın Başbakana sesleniyorum, Sayın Başbakanın temiz olduğuna inandığım yüreğine sesleniyorum. Sayın Başbakan Emine Hanım'ın sık sık Brezilya'ya gittiğine dair size bir iftira atılsa, aile namusunuz karalanmak isterse ne yaparsınız. *Bari gelin öldürün: Sayın Savcı size sesleniyorum. Bunun altına nasıl imza atarsınız... Vicdanı nasırlaşmamış cesareti prangalanmamış bütün hukuk adamlarına sesleniyorum; biri bizim namusumuzla oynarsa bunun hesabını yargıda sorarız. Ama yargı bunu yaparsa ne yapacağız... Bari gelin öldürün... Öfkeden tir tir titreyen Uğur Dündar, "Ben konuşabilecek durumda değilim, reklama gidelim" diyerek ana haberi noktaladı...... Ergenekonun bulastigi Insan ve Ülke biter.. Ya insani intihar ettirirler..yada "GATA" ya sevk ettirirler. Temiz bir Ülke icin..Ergenekone HAYIR !
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() aslında belkide öfkesinde haklıydı...
bu işlerin içinde olan onun eşi değil ..kendisi... eğer uğraşılacaksa....uğur dündarla uğraşılsınn.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Ugur Dündari hatirlayin..Konya da Tesettürlü hanim Doktorlarin Erkek hastalara bakmadigi Iftiralarinla Doktorluklarina nasil Gölge düsürdügüne bakin.. acima duygusu yok.. Kisi attigi Iftirayi yasamadan ölmez.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ben onu haklı görmüyorum...
kim olursa olsun... Rabbim bizi iftirayla karşılaştırmasın... şimdi o o şerefsizliği yaptı diye buna oh oldu diyemiyicem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Oh deme..
Eden bulur de.. kissas a kissas |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() neyse ben onun o halini izleyince yalan söylemiyim üzüldüm...
Rabbim herkesin kalbine göre versin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Ama haberi izlerken bende üzüldüm. Konuyu çok detaylı bilmiyorum. Ama Uğur DÜndar'ın eşi hakkındaki iddialar çok çok çirkin. Kabul edilemeyecek iğrençlikte. Haberi izlerken ben bile rahatsız oldum. Şahsen doğru olduğuna da inanmıyorum. Doğru olsa bile bunun o dosyada ne işi var? Fazla söz söylemeyeceğim ama bu olay hiç hoşuma gitmedi. Mutlaka konu ya tam olarak aydınlatılmalı yani Uğur Dündar'ın eşinin Brezilya'ya gitmesi ile ergenekon ilişkisi açıklanmalı veya Uğur Dündar ile eşinden özür dilenmeli, sorumlular hakkında gerekli işlemler başlatılmalıdır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() asla takdir edilecek ve sevinecek ..bıyık altından gülünecek bir durum değil..
hiç kimse namus iftirası atılacak kadar küçültülmemelidir.. velevki doğru..ispatıda ilişiğinde olmalıdır.. yoksa bu iftirayı atanlar...attıkları kişilerden de aşağılık olurlar.. uğur dündarı günahımdan bile az severim..ama bu insani bi duurm bence. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Uğur Dündar'ın bir televizyonu babasının malıymış gibi birilerine cevap vermek amacıyla kullanması hoşuma gitmedi.
+ İftira olayına hiç girmeyeceğim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Vah yazık ne üzüldüm, ne üzüldüm..
Sen sadece Arena programıyla kaç kişinin günahına girdin biliyormusun dündar efendi..? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
dündar, ergenekon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|