![]() |
#1 |
![]() DSP'nin İstanbul'daki ünlü adayları Levent Kırca ve İlahiyatçı Zekeriya Beyaz'ın seçim performansı nasıldı dersiniz?
DSP'nin Levent Kırca ile birlikte en renkli adayı Zekeriya Beyaz Esenler'de ağır yenilgi aldı. AK Parti'nin yüzde 47.53 ile ipi göğüslediği ilçede DSP Zekeriya Beyaz ile yüzde 1.3 oy oaranıyla yarışın hayli gerisinde kaldı. Ünlü tiyatrocu Levent Kırca'nın da aday olduğu Üsküdar'da AK Parti'nin adayı Mustafa Kara yüzde 37.85 oyla Belediye Başkanı seçildi. DSP ise yüzde 4.52 ile seçimi dördüncü sırada tamamladı.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() beter olsunlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bir rüzgarla girdiler. ama gereken cevabı da aldılar çok şükür..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zekeriya beyaz adlı şahıs bize çok yakın oturuyor ama hiç görmedim. DSP den aday olduğunu duyunca gülmeden kendimi alamadım..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bunlar birde kendilerini solcuyum diye geçiniyorlardır he hahaha belediyecilikten bi gıdım anlamayanlar aday oluyo yazık.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Akıl var mantık var yha.
Bakın Zekeriya Beyaz AKP den aday olsun yine oy vermem ki ben AKP yer herşekilde oy veririm düşünün ![]() ![]() levent kırca derseniz onu bi geçin adam ayakta zor duruyo başkanlık nasıl yapacakkine ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kırca neyse de zekeriya KARA'ya acaip iyi oldu
![]() MHP genel başkan adaylığından dsp belediye başkan adaylığına kadar kıvıran bir zihniyetin siyasette yeri olmamalı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|