AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-30-2009, 06:16   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Levent Kırca ve Zekariya Beyaz ne yaptı?
DSP'nin İstanbul'daki ünlü adayları Levent Kırca ve İlahiyatçı Zekeriya Beyaz'ın seçim performansı nasıldı dersiniz?

DSP'nin Levent Kırca ile birlikte en renkli adayı Zekeriya Beyaz Esenler'de ağır yenilgi aldı.
AK Parti'nin yüzde 47.53 ile ipi göğüslediği ilçede DSP Zekeriya Beyaz ile yüzde 1.3 oy oaranıyla yarışın hayli gerisinde kaldı.

Ünlü tiyatrocu Levent Kırca'nın da aday olduğu Üsküdar'da AK Parti'nin adayı Mustafa Kara yüzde 37.85 oyla Belediye Başkanı seçildi. DSP ise yüzde 4.52 ile seçimi dördüncü sırada tamamladı.

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-30-2009, 08:12   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
beter olsunlar
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 11:44   #3
Kullanıcı Adı
Feride
bir rüzgarla girdiler. ama gereken cevabı da aldılar çok şükür..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 11:53   #4
Kullanıcı Adı
AY IŞIĞI
Zekeriya beyaz adlı şahıs bize çok yakın oturuyor ama hiç görmedim. DSP den aday olduğunu duyunca gülmeden kendimi alamadım.. bence fazla bile oy almış eminim oda ailesidir yada yanlışlıkla oy verenlerdir diye düşünüyorum..
AY IŞIĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 12:13   #5
Kullanıcı Adı
Supraliminal
bunlar birde kendilerini solcuyum diye geçiniyorlardır he hahaha belediyecilikten bi gıdım anlamayanlar aday oluyo yazık.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 17:11   #6
Kullanıcı Adı
LeyaL
Akıl var mantık var yha.

Bakın Zekeriya Beyaz AKP den aday olsun yine oy vermem ki ben AKP yer herşekilde oy veririm düşünün

levent kırca derseniz onu bi geçin adam ayakta zor duruyo başkanlık nasıl yapacakkine
LeyaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 17:34   #7
Kullanıcı Adı
redyellow
Kırca neyse de zekeriya KARA'ya acaip iyi oldu

MHP genel başkan adaylığından dsp belediye başkan adaylığına kadar kıvıran bir zihniyetin siyasette yeri olmamalı.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)