AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-31-2009, 17:51   #1
Kullanıcı Adı
sercan tutuğ
Post genel başkanımız
slm tüm ak insanlar slm tümak gençlik bu şeçimde malesef bazı iller sayın başbakanımıza ihanet etti ben bir bitlisli olarak çok ama çok üzüldüm allaha çok şükürler olsunki bitlis merkezde şeçimi kazandık oda sayın vekilimiz sayın kiler sayesinde oldu çok iyi bir ekip oluşrudu bizden ve bizlerle her eve geldi ve seçimi aldı ben burdan tüm ak partililere sesleniyom lütfen çok çalışalım ve sayın genel başkanımızı davusun fatihini mahçup etmiyelim bu şeçişmden dersler alalım ve çok ama çok çalışalım çünkü sayın başbakanımız bazılara değer verdi makam mevki verdi ama onlar çalıştımı çalışmadımı onu tarışalım ve konuşup haledelim ben sayın gewnel başkanım ve sayın başbakanım ın ellerinden öper saygılarımı ona arz ederim herzaman tutuğ ailesi olarak onun arkasındayımn burdan sayın vahit kiler.vekilimde çok teşekür eder onada saygılarımı arz ederim çünkü bitliste gençliğe önem veren tek siyasettçi

sercan tutuğ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-31-2009, 17:55   #2
Kullanıcı Adı
ÇAĞINZEYNEBİ
sana katılıyorum kardeşim cok calısmamız lazım cok durmak yok yola devam=)
ÇAĞINZEYNEBİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-31-2009, 18:08   #3
Kullanıcı Adı
Terennüm
en büyük hatalardan biride sayın başbakanımızı etiket yaparak siyaset yapılması aday kendi vizyonunu ve misyonunu anlatmak yerine başbakanı kullnarak seçmenden oy almaya çalışmıştır.bunun sonucuda ortada
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)