AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-31-2009, 19:57   #1
Kullanıcı Adı
Katil
Standart Makam Şoförüydü, Şimdi Başkan
Malum seçimden sonra siyasi partilerin internet siteleri hareketli olur. Bende şöyle bir bakayım neler var neler yok dedim. Saadet Partisi'nin resmi sitesinden çok ilginç bir haber:

"Malatya`daki yerel seçimler ilginç bir başkanlık yarışına sahne oldu. Pütürge`nin Tepehan belde belediye başkanı ile makam şoförünün girdiği yarışı, makam şoförü kazandı.

Pütürge ilçesindeki seçimlerde mevcut belde belediye başkanı Nedim Çakan ile başkanın makam şoförü Mehmet Öner yarıştı.

Mevcut başkan Nedim Çakan AK Parti, makam şoförü Mehmet Öner ise Saadet Partisi`nden aday oldu. Seçimi makam şoförü Mehmet Öner kazandı.

Belediyede 13 senedir makam şoförlüğü yaptığını söyleyen Tepehan`ın yeni Belediye Başkanı Mehmet Öner, "Makam şoförlüğünden belediye başkanlığına çıkmak iyi bir duygu. Ben belde halkına hizmet etmek için aday oldum. Beldemizin sorunlarını biliyorum ona göre çalışacam. Kendime makam şoförü tutmayacağım ve arabamı kendim kullanacağım." dedi."

Kaynak: http://www.sp.org.tr/haber.asp?list=1&haber=2398

=)

Bu vakayı haber sitelerinin vermemiş olması ise şaşırtıcı geldi bana.

Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-31-2009, 20:00   #2
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
haber siteleri böyle bir haberi neden vermedi bu işte bir iş var.
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
kulağı geçen boynuz

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)