![]() |
#1 |
![]() arkadaslar izmir büyükşehir de sadece buca ve kemalpaşaya sahiptik.ve bu ikisini kesinlikle koruyacagımızı düsünüyordum taki basına sızan aday isimlerinde mevcut başkan yakup karaca ismini gorene kadar.izmirin her yerini isteyen sayın basbakanımız nasıl oluyorda kemalpaşayı kendi eliyle hediye ediyor anlamıs degilim.ins yarın acıklamasında bize bi süpriz yapar..kemalpaşa bi 5 sene daha kaybedemez..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() En iyisini bizler bilemeyiz.. Üst kadromuz bilir..
İcraatları, yaptıkları, yapacakları onların ellerine verilerle gider, bizlere gözlem düşer.. Ve beraberinde gönül vermek.. Böyle yalnızca isim geçen konularda pek hoş olmuyor. Mesela kimi isterdiniz, şu an kim idi, aday gösterilecek aday kimdir, nedir ne değildir diye bir kısa bilgilendirme de geçseniz de hepimiz nemalansak konudan.. Böyle yalnızca kendinize hitab etmiş oluyorsunuz çünkü.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() özür diliyerek kemalpaşa hakkında bilgi vermek istiyorum.kemalpaşa izmirin en muhafazakar ilçelerinden bir tanesi.bundan önceki başkna saadetten idi ve akpartimiz 2004 yerel secimlerinde saadetin elinden belediye başkanlığını az farkla ve kemalpaşada hiç tanınmayan bir adayla tamamen partimizin adına aldı.eğitimci olan mevcut beledie başkanı yakup karaca beyin en büyük sözü üniversite idi ama o sözünü bile tutamadı.ilçeyi birazcık bilenler su anda yapılan bütün çalışmaların eski belediye başkanının sözü olduğunu biliyordur.üst kadromuz tabiki herşeyi en iyi bilir ama teyamül yoklamalarından çıkan sonuçlarıda biraz dikkate almalıydı bence.inşaallah yine partimiz kazanır ama bu aday arkadasımızlar zor.keşke içimizden biri bizim başkanımız olsaydı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() tmm anladık kardeşim...
harika bi başkanınız varmış.. ama bu bölüm ak parti başkanlarının tanıtım bölümü...diğer partilerde açın daha çok destekçi bulursunuz.. sınır mı zorluyosunuz... şaka gibi...çok güldüm gece gece... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() aşkı ilahi ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün benimle alakalı bir sıkıntın varsa özel konuşalım saygılar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() vayy..söze bak yaw..
benim burda nasıl göründüğüm çok da önemli değil.. bu forumda herkes benim görüşümü biliyor... zaten ben görüşümü biliyorum..herkesde biliyor..yani sadece siz benim görüşümü bilmiyosunuz..ben gerektiği yerde belli ediyorum..sonuçta buraya giriyorum..ve burayı rahattsız etmek durumunda değilim...kafama göre takılıyorum..ee..tabii sonuçta muhalefetim..sevmezler... sizinli ilgili sorunum olamaz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() neyse sizinle tartışmaya giremicem çok yoğun çalışıyoruz malum seçim üzerindeyiz zaten yeterince yoruluyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Remix20 AK Parti harici bir adayın tanıtımıyla ilgili gönderdiğiniz mesajlar Diğer Partiler http://www.akpartiforum.com/saadet-p...386#post499386 bölümüne taşınmıştır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
aday, kemalpaşa, yerel seçim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|