AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-02-2009, 15:59   #1
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart Çiçek: Benim söylediklerim yanlış anlaşıldı
Çiçek: Benim söylediklerim yanlış anlaşıldıDevlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek NTV'de katıldığı televizyon programında seçimle ilgili sorulara cevap verdi...
Seçim sonuçlarına partilerüstü bakmak gerekir. Iğdır ile ilgili yorumum şahsi değerlendirmemdir. İl genel meclisi açısında tüm bölgelerde birincşi partiyiz...
Diğer partilerin hepsi Türkiye'de söz sahibi olmak isteken seçim sonuçları bölgesel çıkıyor... Bunu bir incelemek lazım... Bizim bu dönemde yaptığımız neydi? Hizmet odaklı siyaset yapmak. Biz bunun sonucunu değerlerndireceğiz. Yani kimlik siyaseti yapmadığımızı yapmayacağımızı Başbakan her gittiği yerde ifade etti. Türkiye'de kimlik siyaseti bir kısım sıkıntıları neden olacağı için biz buna girmedik.
Daha evvelden seçim haritasına bakarsanız... Sadece belli bir bölgede çıkan sonuçlar...
Birileri önyargılarla hareket edip benim yorumumun üzerine siyaset yapıyorsa bunun sonucu budur...
Sayın Başbakan bir cevap vermiş. Yani ben bir şey söyleyip de şimdi söylemedim demem...
Benim söylediklerim yanlış anlaşıldı. Nihat Bey okuduğu gazete açısından açıklama yapıyor... Eğer Nihat Bey bir düzeltme istiyorsa bunu ben ona açıkladım. Bu ülkede kimlik siyaseti yapılır diyenler var ama o onların fikirleri...
Bu açıklama yurtdışına çıkarken havaalanında yapıldı. TÜrkiye'de bazen hükümette çatlak çıkarmak adına bir çok kez gördüm... Partinin başarılı olması için elimden geleni yaaprım...
Ben demokrasi konusunda sınavdan geçmiş bir partiliyim... AB konusunda bu ülkede hamallığını yapan benim... Türkiye'nin 6,5 yılda geldiği durum ortadadır ve bunda benim payım vardır...
Kimsenin benim demokratlığım konusunda tartışmam . Tartıştırtmam.. Ben bugüne kadar Türkiye'nin en aktif aktör olması konusunda hep çaba sarf ettim... Bunun en iyi tanıkları Başbakan ve Cumhurbaşkanı'dır... Başbakan'ın tepkisi soru sorulunca ortaya çıktı. Bu seçimin galibi Ak Parti'dir. Bu haritaya baktığınızda tüm Türkiye'de olmak he3defse bunu Ak parti balşarmıştır. 4 seçime girdik 4'ünü de kazandık... Biz maçı kaybetmedik. Açık farkla kazanacağız derken, az farkla kazandık. Oyların düşme trendine girdiğini biz başlatmıyoruz... Biz yüzde 39 aldık. Diğerleri neden almadı. Ben alırken diğerlşeri neden alamadı. (Haber7)

Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-02-2009, 16:01   #2
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Cemil çiçek partinin kurucularından diye yıpratma kampanyası başlattılar .Başbakan'ı cemil çiçeğe karşı kışkırtma çabaları var.Çok Dikkatli olmak gerekir bence.
Cemil Çiçeğin yanlış yaptığı birşey yok.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-02-2009, 16:14   #3
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cemil çiçek partinin kurucularından diye yıpratma kampanyası başlattılar .Başbakan'ı cemil çiçeğe karşı kışkırtma çabaları var.Çok Dikkatli olmak gerekir bence.
Cemil Çiçeğin yanlış yaptığı birşey yok.
BAŞBAKANIMIZ VE CEMİL ÇİÇEK'İN BİRBİRE DÜŞECEK HALİ YOK...ANCAK DÜŞMÜŞ GİBİ GÖSTERİLEBİLİR...BUDA HALKIN OY VERECEĞİ PARTİNİN GÜVENİLİRLİĞİNİ SARSAR......19.00 ANA HABERLERİNİ STAR TV DEN TAKİP EDERSENİZ BU AKAŞM AKP'NİN GÜVENİLİR İMAJINI NASIL KARALAYACAKLARINI GÖREBİLİRSİNİZ....
Alt 04-02-2009, 16:24   #4
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BAŞBAKANIMIZ VE CEMİL ÇİÇEK'İN BİRBİRE DÜŞECEK HALİ YOK...ANCAK DÜŞMÜŞ GİBİ GÖSTERİLEBİLİR...BUDA HALKIN OY VERECEĞİ PARTİNİN GÜVENİLİRLİĞİNİ SARSAR......19.00 ANA HABERLERİNİ STAR TV DEN TAKİP EDERSENİZ BU AKAŞM AKP'NİN GÜVENİLİR İMAJINI NASIL KARALAYACAKLARINI GÖREBİLİRSİNİZ....
inşallah temennimiz bu yönde zaten.Ben bir akpartili olarak istemem zaten.
ama sizinde dediğiniz gibi karalamalar doğan medya tarafından kahrolsunki yapılıyor.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-02-2009, 16:28   #5
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Cemil Çiçeğin yanlış yaptığı bir şey yok, evet dinlendirmesi yanlış bir tavırdı buna karşın söyledikleri tamamen gerçeğin kendisini yansıtan ifadelerdi.

Üzerine bu kadar giderek yıpratmak istiyorlar , başka bir şey yok.
elif zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-02-2009, 16:41   #6
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
inşallah temennimiz bu yönde zaten.Ben bir akpartili olarak istemem zaten.
ama sizinde dediğiniz gibi karalamalar doğan medya tarafından kahrolsunki yapılıyor.
bunlar mevcut sistemde doğan medya neye güveniyor ve bu kadar aşırıya kaçabiliyorlar anlamıyorum....

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)