AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-03-2009, 20:33   #1
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart yazıcıoğlu gizli tanıkmıydı....
Yazıcıoğlu Ergenekon'da 'gizli tanık'tı öldürüldü iddiası
3 Nisan 2009 Cuma, 10:09 GÜNCEL
Büyük Birlik Partisi(BBP) Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili olarak suikast iddiaları gündeme geldi. Dün BBP yönetimi İçişleri Bakanlığı'na başvurarak, enkazın kaldırılmamasını ve korunmasını istedi. Parti yönetimi, enkazda inceleme için yurtdışından 2 uzman heyet getiriyor. Olayın




üzerindeki kalın sis perdesi hala yoğunluğunu korurken bu kez de Yazıcıoğlu'nun Ergenekon Savcısı'na belge verdiği ve ve davanın "gizli tanığı" olduğu için suikaste kurban gittiği iddia edildi.
























Türkiye’yi sarsan helikopter kazası, bu kez de suikast iddialarıyla gündeme geldi. Kanal D'nin haberine göre, geçtiğimiz hafta meydana gelen ve Türkiye'de şok etkisi yaratan kazayı BBP, kurcalamak niyetinde. Çünkü olayla ilgili büyük şüpheleri var.
Kanal D'nin ulaştığın bilgiye göre Muhsin Yazıcıoğlu, Ergenekon savcılarına bilgi veriyordu. İddialara göre Yazıcıoğlu bilgi vermekle kalmamış, çeşitli belgeleri de soruşturma savcılarına iletmişti. Üstelik bu bilgi belge trafiği defalarca tekrarlanmıştı. Savcılar, Muhsin Yazıcıoğlu’nun sık sık ifadesine başvurmuş, bilgi ve belge almıştı. Yani Yazıcıoğlu, bir anlamda Ergenekon’un gizli tanığıydı.
İşte haberde dikkat çeken ayrıntılar...
Kazanın üstünden geçen sürede ibre artık suikast ihtimaline döndü. Parti ve aile Kahramanmaraş savcılığına başvurdu. ‘Pilot zehirlenmiş olabilir, kapsamlı otopsi yapılsın’ dediler ve midesinden, idrarından, kanından tahliller istediler.
BBP pilotun yiyecek ya da içeceğine kalkıştan önce ilaç konulduğundan şüpheleniyor O şüphenin devamında pilotun zehirlendiği ve havada beyin kanaması ya da kalp krizi geçirmiş olabileceği var. Bu şüphenin nedeni ise köylülerin anlattıkları.
BBP avukatı Kemal Yavuz "iki köyün üzerinden geçerken helikopter yalpa yapıyormuş Sisne ve Koscağız köylüleri böyle anlattı" diyor.
Pilotla ilgili savcılık raporunu bekleyen parti yönetimi enkazın hemen kaldırılmasına da karşı çıktı. Çünkü partililer ve Yazıcıoğlu ailesi bakanlık uzmanlarıyla yetinmeyecekler, o enkazı yabancılara da incelettirecekler. Hatta Amerikalı bilirkişilerle temasa geçip uzman ekibi bile ayarladılar.
Olayın aydınlanması yönünde en büyük delilerden biri de, son sözlerini bütün Türkiye’nin dinlediği İHA muhabiri İsmail Güneş’in kamerası olacak. Güneş'in kamerası kaza anında açık mıydı, kapalı mıydı sorusunu aile ve parti yönetimi de sordu savcıdan görüntüleri istedi. Kamera açıksa Güneş’in çektiği son anların olayı aydınlatacağına inanıyorlar.
Tüm bu şüphelere BBP Ankara İl Başkanı Hasan Bozok da farklı kuşkularla katıldı. Bozok, “Olaydan bir süre önce Yazıcıoğlu'nun evinden diz üstü bilgisayarı çalındı. Sonra bahçeye bırakıldı, Genel Başkan’la ilgili her türlü bilgiye bu bilgisayardan ulaşıldı." Dedi.
En çarpıcı olay ise 15 gün önce gelen suikast ihbarı oldu. Bozok’a göre Yazıcıoğlu’na yapılacak bir suikast ihbarı alınmış ancak bu bilgi doğrulatılamamıştı.
GÜLEN "BU KAZAYI KURCALAMAK GEREK" DEMİŞTİ
Fethullah Gülen, ABD’den yaptığı açıklamada Orgeneral Eşref Bitlis’in hayatını kaybettiği kazayı hatırlatarak, “Yazıcıoğlu örnek bir Anadolu insanı. Anadolu insanı belli bir dönemde İslam’a ve Türk dünyasına karşı gelen şer güçlere karşı koydu. Kendisinin başına da dört-beş defa sürpriz trafik kazası gelmiş ve onları atlatmaya çalışmış. Bir yönüyle şüphelenmek lazım. Her şeyi kurcalamak lazım." demişti.

 

Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi