AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-04-2009, 10:43   #1
Kullanıcı Adı
ilkertuna
Standart Kendi kanalına kızdı
AB'yi eleştirdi, patron canlı yayına bağlandı



'Rakamların efendisi' lakaplı Yiğit Bulut, canlı yayında uzun uzun AB'nin çöküşünü anlatıp bu politikaların artık Türkiye'nin aleyhine olduğu konusunda sert sözler söyleyince CNN Türk'ün patronu Arzuhan Doğan Yalçındağ, telefonla bağlanıp itiraz etti

PARAMETRE programını hazırlayıp sunan Yiğit Bulut, piyasaları değerlendirdiği sabah programında AB politikalarını eleştirmeye başladı. Dünya düzeninin değiştiğini artık AB'nin çöktüğünü Türkiye'nin de yıllardır bu çökmüş yapının kapısında beklediğini anlattı. Bulut, daha da ileri giderek 'Kıbrıs'ı Rum Kesimi'ne bağlayıp tek Kıbrıs olarak tanıyacaklar, sonra da 20 yıl AB bizi tanısın diye, Macaristan dahil hepsinin Meclis'inden tek tek onay bekleyecekler' dedi. Rejiden 'reklama gitmemiz gerekiyor' uyarısı alan Bulut, konuğunun da sözünü keserek reklama bağlandı. Reklam dönüşü Bulut, telefon hattında bir konuğunun olduğunu duyurdu. Telefonla bağlanan isim CNNTÜRK'ün çatı kuruluşu Doğan Holding'in Yönetim Kurulu üyesi ve TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'dı.
Yiğit Bulut, Yalçındağ'ı 'Bizim AB'nin çöküşü ile ilgili görüşümüze karşın, sizin bir karşı teziniz var. Sizin de TÜSİAD adına görüşlerinizi dinleyelim, burada her fikir karşılıklı olarak özgürce ifade edilsin' dedi. Bunun üzerine söz alan Yalçındağ, şunları söyledi: 'İçinde bulunduğumuz konjonktürden AB'nin ne kadar etkilendiği ile ilgili bir itirazım yok benim. Benim itirazım sizin Türkiye'nin AB yolunda ilerlemesinin Türkiye'nin menfaatine değil gibi algılamanıza...'

Bunun üzerine halkın AB'ye desteğinin yüzde 33'e düştüğünü ve kendisinin de 'inanmayan halk' tarafında olduğunu vurgulayan Yiğit Bulut, Arzuhan Yalçındağ'a 'Sizi stüdyoya alalım ve daha detaylı konuşalım' çağrısında bulundu. Yalçındağ ise yurtdışına çıkacağını belirterek, 'Yoksa mutlaka gelirdim. Bir gün stüdyoya gelip bu konuyu çok daha uzun sizinle tartışmaktan keyif alırım' dedi.


akşam

 

ilkertuna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-04-2009, 11:24   #2
Kullanıcı Adı
ultrAstribun
Standart
AB'nin Türkiye açısından uyutulma senaryosu olduğunu iddia edenlerdenim.
Bu süreç 10 sene daha uzarsa bunu net bir şekilde söyleyebiliriz.

DSP-ANAP-MHP Hükümetinde en geç üyelik için 2012 konuşuluyordu.
Gelinen bu süreçte AB'liler 2012'ye değil, 2020'ye bile kesin diyemiyorlar.
ultrAstribun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi