04-05-2009, 03:21 | #1 |
BBP'den ŞOK İDDİA
Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili şüpheler tırmanıyor. İşte dehşete düşüren son iddia...
BBP MKYK üyesi ve partinin avukatı Kemal Yavuz, bir görgü tanığının, kazanın olduğu sırada havada ikinci bir helikopter gördüğünü ve güçlü bir manyetik dalganın helikopteri etkisiz hale getirebileceğini söyledi. BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nu taşıyan helikopterin Kahramanmaraş’ta 25 Mart’ta düşmesiyle ilgili partinin avukatı Kemal Yavuz, kaza anında havada başka bir helikopter olduğu iddiasını gündeme getirdi. Üzerinde en çok durduğu konunun karadan veya havadan manyetik dalga verilmiş olasılığı olduğunu söyleyen Yavuz, “Bazı görgü tanıkları havadaki başka bir helikopterden bahsediyor. İddia olarak söylemiyorum ihtimal olarak söylüyorum. Batıdan doğuya giden bir helikopterden bahsediyor. Güçlü bir manyetik dalga yayıldığı takdirde bu cihazların tamamını etkisiz hale getirebilir. Böylece helikopter, pilotun hakimiyetinden çıkar. Bunu helikopterin çarpma şeklinden çıkartıyorum. Çünkü en çok önemsediğim konu bu. Bu kuşkum nedeniyle helikopterin etkisiz hale getirildiğini düşünüyorum. Bunu bizzat görgü tanığından dinledim. Kendisi Tekir beldesinde görmüş. Gaziantep’e gidiyormuş” dedi (samanyolu haber)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|