AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-06-2009, 00:01   #51
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
siz sp liler kendi halinize acının bızı bırakın..bızki partisini kapattırmayan tek partiyiz,bizki ....bu ülkede iktidarda olupta yıpranmayan partiyiz,bizki kurulduğu yıl kırk yıl beklemeden ıktıdar olan partiyiz..bizki erbakanın hapis yatmasını engelleyen partiyiz.bizki sizi bile bizim sitemize çekebilen partiliyiz..bizki size lider değiştittirmek zorunluluğuna sokan partiyiz,,bizki .. bu ülkemde baş örtülü cumhur başkanını seçen partiyiz..bizki alemdar oğlunu,gürüzleri,bal bay ları,ergenekoncuları yıkan partiyiz,bizki susrluğa fasa fiso deyipte onların açığını kapatan partiyiz,bizki bu ülkede DGM yi kaldıran partiyiz,bizki bu ülkede en çok oy alan pariyiz, bizki en çok belediye kazanan partiyiz,bizki kendi rekorlarımızı kıran partiyiz,bizki 5 partinin birleştiği halde hepsinide alt edip rekor kıran partiyiz,bizki kömür,defter,kıtap veren en çok sosyal yardım yapan partiyiz,bizki cumhuriyet tarihinin yaptığı yol kadar yolu 5 senede yapan partiyiz,bizki enflasyono en aşağıya çekıp tek haneli rakama indiren partiyz..,bizki türkiyenin başını çadırda eğdirenler gıbı eğdirmeyen bi liderin partisiyiz,bizki en çok baraj yapan partiyiz. biz,en çok hava alanı yapan partiyiz,biz en çok üniversite açan partiyiz..biz en çok hastane yapan partiyiz.biz en çok sağlık ocağı açan partiyiz,biz organıze sanayi açan partiyiz.biz üç kuruşluk adamlara başını eğdirten parti liderlerinden değiliz..biz yök başkanını seçebilen partiyiz .bizülkeyi bilgisyar ağıyla ören teknoloji partisiyiz.bız ilk okullara bilgisyarı veren ve internetle donatan tek partiyiz.bız engellisine ve bakımını yapan aileye maaş veren patiyiz.bız hastanelerde rehın kalmasın dıyen partiyiz..biz türk lirasına sıfır atan partiyiz..biz sosyal guvenliği birleştiren partiyiz..biz 18 yaş altı çocukları devlet gıvencesi adı altında ücretsiz tedavi eden partiyiz..biz SP nın kapatılma istemelerine engel olan partiyiz biz..gelecekte sp nın ve diğer radikal partilerin önünü açan partiyiz..biz türkiyede ilkleri yapanlarız...güneş balçıkla sıvanmaz..destur deyi verin ak partiye dil uzatırken..biz ve liderimiz senelerdir istanbulu sol partiye teslim etmeyenlerdeniz,,biz mesutu,cem uzanı,demıreli,cindoruğu,erken mumcuyu,memmet ağarı,denktaşları, ANAPı DYP yı genç partiyi ecevıtın partisini vs hepsini bozuk para gıbı harcayan bır partiyiz..
unuttunuz sp liler,mesutun hacıbektaşa gıdıpte alevi vatandaşlara yalakalık yapıp size hediye ile geldim dediklerini ne çabuk unuttunuz..
allah rızası için hatamızla gunahımızla biz sizden milyar kez,katrilyon kez iyi hizmetler yaptık..bunu sizlerin bilmesi önemli değil..balık bilmezise HALUK bilir..rabbim takdir etsinn..
ne buyuruyor allahuteala insanoğlu nede NANKÖRDÜR diyor..kımse yapılan hizmetleri küçümsemesin ben mılyonda bır yapılmış olan hızmeti açıkladım..gerisini düşünün..
sp liler aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş..biraz gerçekçi olunuz ve dönün kendi derdinize yanın...sizi gidi, sizi..sp liler
sizn anlattıklarınız hep FASA FİSO..boş verin..siz erbakan hocama bıraz yardım edin partinizin başına geçsin belkı yuzde on oy alırsınız..hocayıda çürüttünüz yaw..adamcağız benım bırakdığımda çivi gibiydi...
keşke çocuklarınıda imamhatipte okutsaydı sayın hocam..keşeke..
şimdi ayrılmak zorundayım.. ölmezsen yarın görüşürüz..

not:şu krizde ve ıktıdar yorgunluğuna rağmen ve yuksek seçim kurulunun halkı mahsus zorda bırakıp ak partiye karşı tepki alınması için almış olduğu kötü kararlara rağman ve süper oy aldı bilesiniz..iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırn Sp li milliler..
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 00:02   #52
Kullanıcı Adı
Gökmen
Alıntı:
aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
KARDEŞİM ALLAH AŞKINA SANA MANTIKLI GELİYORMU BU MESAJI HOCA ATMIŞ DİYE BU MESAJI ATAN MAKSATLI YAPMIŞ
KESİNLİKLE HOCA BÖLE BİŞE YAPMAMIŞTIRRR

Sen düzgün okumadın anlaşılan ben HOCA efendi atmış demiyorum talimat vermiş diyorum... Kardeşim siz doğru bildiğinizi sandığınız yanlışları kabullenmediğiniz sürece bu tartışmanın asla sonu gelmez benim SP ile ve ona destek olanlar ile hiçbir alıp veremediğim yok hepsi benim kardeşim benim tek davam var oda bu vatanı bölmeye çalışanları ve müslümanları ezmeye çalışanların karşısında durmak ve bu kişiler ile üzerime düştüğü kadar mücadele etmek, sonuçta SP de AK PARTİ,de bu mücadele içinde ama sizler hala neyin kavgasını yaptığınızın bile farkında değilsiniz ben şahsım adına konuşuyorum AK PARTİ olmasa idi destekleyeceğim tek parti SP olurdu, fakat dediğim gibi sizler kendi kendinize gereksiz karmaşalar ve münakaşalar çıkarıyorsunuz...
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 00:05   #53
Kullanıcı Adı
a.k.a.producer
Büyükerşen eskişehir'in cem yılmaz'ı olma yolunda büyük adımlar atıyor. Eskişehirliler belediye başkanı mı seçtiler yoksa şaklaban mı hala farkına varamadılar ama olsun zaman herşeyin ilacıdır ... :D
a.k.a.producer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 00:20   #54
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
kasım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yaw ben sana ne diyorumki akpyi kastetmedim.
Adamın mantığını konuştum.
Siz demişim akp dememişim dikkat et.

Kendinizi rezil ediyorsunuz işte böyle.. Ak Parti dememişsiniz ama bakın ne demişsiniz mesajınızda sayın çok bilmiş(!)

Alıntı:
Siz insanın fiziksel özelliğine bakrak siyaset yaapıyorsun.
Biz zihniyetew bakarak siyaset yapıyoruz.
Akıl bizde ön sıradadır, fiziksel özellik değil
Size göre engelliler siytaset yapamaz çünkü onlar yürüyemiyor koşamıyor vs
Bizde ise her çeşit insan siyaset yapar zihniyeti bize uygun olduğu müddetçe
Siz diye geneli zan altında bırakan adam iki mesaj sonrasında ben genel için konuşmadım diyor.. Yuhhh..!! Yüzsüzlüğün..Riyanın..Yalanın ve sahtekarlığın bu kadarı..!! Şimdi diyeceksiniz ki ben adamı tanımıyorum sizli bizli ifade ediyorum meramımı,o yüzden ''siz'' demişim orda vs.. Eee bunada ancak aptal olan inanır çünki yine yukarıdaki arkadaşa(MORTE) ''ben'' li cevap veriyorsunuz..Yalnız o değil bir çok arkadaşımıza yine aynı şekilde yorum yapıyorsunuz...Herkesle senli konuşuyorsunuzda bu arakadaş mı istisna oldu..?!! Yazık,konuştukça gülünçleşiyorsunuz..!!
Alt 04-06-2009, 00:24   #55
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
aslında bu kadar ağır eleştirmek manasız..

adam seçimi kazanmış tabiki sevincini farklı şekillerde paylaşacak..

saygısızlık etmediği sürece no proplem bence..
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 00:26   #56
Kullanıcı Adı
kasım
Alıntı:
Mahmut efendi hz cemaatini mi kastediyorsunuz?
Eğer bu cemaati kast ediyorsanız
Sahtekarlık yapılmışsa ispat ederseniz ben saadet partisini bırakıyorum ve oyumu akpye atacağım.
Öncelikle sahtekarlık konusunu açın.
Eğer bahsettiğiniz şeyde sahtekarlık yoksa akpyeyi bırakıp saadet partisine oy verecek misiniz ?

Hodri MEYDANNN
Ses Sesa yok
Neden Acaba
kasım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 00:28   #57
Kullanıcı Adı
Gökmen
Alıntı:
aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aslında bu kadar ağır eleştirmek manasız..

adam seçimi kazanmış tabiki sevincini farklı şekillerde paylaşacak..

saygısızlık etmediği sürece no proplem bence..

2+2=4 bukadar işte kardeşim sizler ancak burada birbirinize laf yetiştirin ve kırın
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 00:29   #58
Kullanıcı Adı
Morte
Alıntı:
a.k.a.producer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Büyükerşen eskişehir'in cem yılmaz'ı olma yolunda büyük adımlar atıyor. Eskişehirliler belediye başkanı mı seçtiler yoksa şaklaban mı hala farkına varamadılar ama olsun zaman herşeyin ilacıdır ... :D
Güzel bir noktaya değindin gerçekten :D Bence şaklaban, hatta ip cambazı... Cambaz Büyükerşen, ip de Köprübaşı Halk ipe bakarken bu da paraları götürüyor...
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 00:30   #59
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Mahmut efendi hz cemaatini mi kastediyorsunuz?
Eğer bu cemaati kast ediyorsanız
Sahtekarlık yapılmışsa ispat ederseniz ben saadet partisini bırakıyorum ve oyumu akpye atacağım.
Öncelikle sahtekarlık konusunu açın.
Eğer bahsettiğiniz şeyde sahtekarlık yoksa akpyeyi bırakıp saadet partisine oy verecek misiniz ?

Hodri MEYDANNN
Ne benim senin hangi partiye oy vereceğine karışma yetkim var ne de senin.

-
Konu da bu İsmailağa meselesi...
22 Temmuz'dan önce...

Zekeriya Hoca felan...

Büyük konuşma da.
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 00:30   #60
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Morte git fur şu adamı iyice zıvanadan çıktı :D

Şaka Şaka değmez

Eskişehire gelince uğrayacam yanına

Halini hatrını sorak bi

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)