AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-07-2009, 09:21   #1
Kullanıcı Adı
rikopasa
Standart Özür diledi ama omzu için
Medeniyetler İttifakı toplantısına katılan eski Danimarka Başbakanı Rasmussen, ne karikatür krizi nedeniyle özür diledi ne de Roj TV’nin kapatılacağını açıkladı. Rasmussen, özür diledi ama hemen ardından çıkan omzunu kastederek, "Yanlış anlaşılmasın bu şekilde karşınıza çıktığım için özür diliyorum" dedi.
NATO’nun ağustosta göreve başlayacak Genel Sekreteri, eski Danimarka Başbakanı Anders Fogh Rasmussen’in basın toplantısında verdiği cevaplar, NATO Zirvesi’nden Türkiye’ye yansıyanlarla örtüşmedi. Rasmussen’in Genel Sekreterliği’ne Türkiye’nin, karikatür krizi nedeniyle özür dilemesi ve Danimarka’dan bölücü örgüt yanlısı yayın yapan Roj TV’nin kapatılması karşılığında rıza gösterdiği açıklanmıştı. Ancak Rasmussen dün, ne Medeniyetler İttifakı konuşmasında ne de basın toplantısında karikatür krizi nedeniyle özür diledi. Rasmussen, Medeniyetler İttifakı toplantısının Çırağan Sarayı’ndaki ilk oturumda yaptığı konuşmaya özür dileyerek başladı; ancak bu özür, karikatür krizine yönelik değil, çıkan omzu nedeniyle kolu askıda olduğu içindi. "Yanlış anlaşılmasın bu şekilde karşınıza çıktığım için özür diliyorum"

Hürriyet ...

rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-07-2009, 09:52   #2
Kullanıcı Adı
redyellow
Özür dileteceğiz, hey gidi hey, biz buyuz vs. diye böbürlenen arkadaşların yorumları ne olacak merak ediyorum.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2009, 12:44   #3
Kullanıcı Adı
rikopasa
Selamlar Yalçın üstadım ...

Zamana bırakalım , yorumlar için erken diyoruz ama hassas noktalarda taviz verildiğini görmemek biraz haksız kayırmaya giriyor gibi geldi bana.
roj tv için Türkiye senelerdir girişimde bulunuyor ve Danimarka yönetimi tarafından bugün verilen cevaplarla geçmişte verilen hep cevaplar aynı , yani hiçbir şey olmayacak bu konuda.
Karikatür krizindeki durum ise ; bu terbiyesizlikten dolayı özür dilenmesi isteniyor , bu özürü bekletmenin sizce ne manası var acaba ? Çıkıp özür dilemesi için ne gibi bir karar alınması gerekiyor veya toplantılar sonucumu bu özür dilenmeli ?

Ne bir özür dilenecek nede roj tv kapatılacak. Biz yediğimiz laflarımızla , geri çektiğimiz vetomuzla kalacağız. Duruşumuz çok kötü , içler acısı. Adamlar resmen geldi kafa kola alıp allem kullem yapıp istediklerini alıp gittiler. Bu konu bu kadar basittir.

Azerbaycan kadar olamadık , yazık.
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2009, 13:00   #4
Kullanıcı Adı
hasan_ist
Bir parmak bal çalmaktır bu ağızlara.Söz uçtu gitti artık.Diplomatlarımıza yazılı bir metin hazırlatılıp imzalatılmalıydı.Çok basit bir olguyu bu hale getirebiliyoruz işte.
hasan_ist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2009, 13:03   #5
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamlar Yalçın üstadım ...

Zamana bırakalım , yorumlar için erken diyoruz ama hassas noktalarda taviz verildiğini görmemek biraz haksız kayırmaya giriyor gibi geldi bana.
roj tv için Türkiye senelerdir girişimde bulunuyor ve Danimarka yönetimi tarafından bugün verilen cevaplarla geçmişte verilen hep cevaplar aynı , yani hiçbir şey olmayacak bu konuda.
Karikatür krizindeki durum ise ; bu terbiyesizlikten dolayı özür dilenmesi isteniyor , bu özürü bekletmenin sizce ne manası var acaba ? Çıkıp özür dilemesi için ne gibi bir karar alınması gerekiyor veya toplantılar sonucumu bu özür dilenmeli ?

Ne bir özür dilenecek nede roj tv kapatılacak. Biz yediğimiz laflarımızla , geri çektiğimiz vetomuzla kalacağız. Duruşumuz çok kötü , içler acısı. Adamlar resmen geldi kafa kola alıp allem kullem yapıp istediklerini alıp gittiler. Bu konu bu kadar basittir.

Azerbaycan kadar olamadık , yazık.
Bu azerbaycan konusunu gündeme getirmek istemiştim, görüşleri almak istemiştim unuttum.

Teşekkür ederim.

Azerbaycan çok sert tavır koydu.

Bu konuda ne düşünüyor arkadaşlarımız acaba?

Ermenistanın gönlünü alacağız derken dostumuzdan da mı olacağız yoksa?

Ben ermenistan konusunda azerbaycanın gönlünü almadan, okeyini almadan bir adım atılmasını doğru olmadğını düşünüyorum.

Ne dersiniz?
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2009, 14:31   #6
Kullanıcı Adı
musab
ALAY EDER GİBİ GÜLEREK SÖYLÜYO BİRDE UTANMAZ KAFİR..
musab isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)