AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-07-2009, 20:42   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Yazıcıoğlu ile ilgili şok ifadeler - İZLE
http://www.samanyoluhaber.com/haber-144993.html

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ergenekoncular tarafından yakın takibe alındığı ortaya çıktı.


İddinamedeki bilgilerde örgüt elemanlarının Muhsin Yazıcıoğlu'nun bazı gazeteci ve aydınlarla yapmayı planladığı görüşmeden rahatsız oldukları görülüyor. İşte Ergenekon sanıklarının Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili şok ifadeleri.

Büyük Birlik partisi genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun suikasta uğradığı yönündeki şüpheleri artıran gelişmelere her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Birçok provokasyonu ortaya çıkaran, karanlık güçlerin oyununa alet olmayan Muhsin Yazıcıoğlu'nun anti demokratik girişimler karşısındaki sağ duyulu tavrı ve dirayetli duruşu Ergenekoncular arasında da rahatsızlığa sebep olmuş.



Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatından önce bir çok gazeteci ve aydınla bir araya gelmek için yaptığı temasların Ergenekoncular tarafından yakın takibe alındığı ortaya çıktı. Ergenekon soruşturmasının 2. iddianamesinde yer alan Erol Mütercimler ile Gülcan F. arasındaki telefon görülmesinde Muhsin Yazıcıoğlu'nun bu girişiminden duyulan rahatsızlık açık bir şekilde dile getiriliyor.

GÜLCAN F:
ADAM DİYOR Kİ ŞEYİ ZİYARET ETMİŞ İÇİŞLERİ BAKANI BEŞİR ATALAY'I VE AYNI ZAMANDA O GİRERKEN ETYEN MAHÇUPYAN'DA BEŞİR ATALAY'IN MAKAMINDAN ÇIKIYORMUŞ.

EROL MÜTERCİMLER:
MUHTEŞEM.

GÜLCAN F.:
O DA KAYGILARINI SÖYLEMİŞ OLABİLİR DİYO. YA ETİEN'İ YA BU BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ LİDERİNİ ÇAĞIRALIM MI Bİ HABERİ OLSUN.

ROL MÜTERCİMLER:
ÇAĞIRALIM

Erol Mütercimler ile Gülcan F arasındaki konuşmadan Yazıcıoğlu'nun yapacağı toplantıdan ve bir araya geleceği isimlerden Ergenekon'un haberi olduğu anlaşılıyor. Konuşmanın ilerleyen bölümlerinde ise gelişmelerden duyulan rahatsızlık ''siyasi suikastlerin başlayacağı'' şeklinde ifade ediliyor.

GÜLCAN F.:
MÜTHİŞ BİR ŞEY VAR ORDA

EROL MÜTERCİMLER:
ÇAĞIRALIM

GÜLCAN F.:
BİR SİYASİ CİNAYETLER ÇIKACAK

EROL MÜTERCİMLER:
HI HI ÇAĞIRALIM ABİ

GÜLCAN F.:
BEN SİZİ ONUN İÇİN ARADIM ONUN ÜZERİNDE ÇALIŞAYIM

Bu konuşmadan yaklaşık on ay sonra, birçok gazeteci ve aydınla bir araya geleceği toplantıya kısa bir süre kala Yazıcıoğlu, içinde bulunduğu Helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

İddianamede, Ergenekon'un Siyasi partilerin yeniden yapılandırılması ve kontrol altına alınması çalışmaları doğrultusunda, Kontrol altına alamadıkları Siyasi parti liderlerini tasfiye etme ya da suikastla ortadan kaldırma yoluna gittikleri belirtiliyor.

Ergenekon'un Büyük Birlik Partisini kontrol etme girişimleri de 2. iddianamede yer alıyor. Ancak Veli Küçük ile Sedat Peker arasındaki telefon görüşmesinde Muhsin Yazıcıoğlu'nun, bu girişimleri engellediği anlaşılıyor.

VELİ KÜÇÜK:
ŞİMDİ BİZ BİR ÇALIŞMANIN İÇİNE GİRDİK. ÜMİT'LEN DEVAMLI GÖRÜŞÜYORUZ. BEN İŞTE BAK AÇIK SÖYLİYEYİM GÖNLÜMDEN GEÇEN NEYDİ BİLİYOR MUSUN? GÖNLÜMDEN GEÇEN MUHSİN'Dİ. MUHSİN'İN KENDİSİ İÇİN DEMİYORUM. PARTİSİ İÇİN.






































 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-07-2009, 20:47   #2
Kullanıcı Adı
ultrAstribun
Standart
Emeğin için teşekkürler
+
Milliyetçi ve ülkesi için iyi projeleri olan insanlar Ergenekon veya onun emelleriyle hareket eden kişiler tarafından devamlı takip edildiği bir gerçektir.
ultrAstribun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım