04-04-2009, 01:22 | #1 |
Nedir Zor Olan..
nedir zor olan
sevmek midir sahip çıkabilmek mi sevgine doğru sevdayı bulmak mıdır bulduğun sevdayı doğru kabul etmek mi inanmak mıdır sevdiğine yürekten inanmaya çalışmak mı sımsıkı sarılmak mı doğrudur aşkına başkasıyla yapamayacağını bildiğinden serbest bırakmak mı yoksa güleryüzlü görünmek midir gerçekten öyle olabilmek mi gitme gel diyebilmek mi zordur git gelme diyebilmek mi umutsuzca onu beklemek mi arkana bakmadan kaçıp gitmek mi onsuzluktan yüreğini eritmek mi ondan kalanlarla bile yetinmek mi unutmak mı seni kurutmak mı sevgi nehirlerini bağrıma basabilmek mi taşları silebilmek mi gözümdeki yaşları senide silip bir sen daha aramak mı SENDEN vazgeçmeyip bir ömür kanamak mı ALINTI
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-04-2009, 18:00 | #2 |
nedir zor olan
sevmek midir sahip çıkabilmek mi sevgine Sahip çıkabilmektir dostum.Öyle bir zamandayız ki herşey sahte..Eğer bulabiliyorsan gerçek sevgiyi o zaman sahip çık sonu ne olursa olsun.. Emeğine sağlık kayıp dostum (+) |
|
04-09-2009, 01:12 | #3 |
teşekkürler dostum begenmene sevindim
kayıp dostun ugraşıyor.hayat bi yandan aşk bi yandan. tabiki sahte yüreklerde diger yandan arada kaldım yanii fırsat bulamıyorum |
|
04-09-2009, 01:16 | #4 |
inanmak mıdır sevdiğine yürekten
inanmaya çalışmak mı en zoruda bu olsa gerek |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|