04-07-2009, 20:01 | #11 |
Doğruların çoğalması kayıp değildir,her zaman kazançtır..!Yeter ki sözde doğru görünüp özde yanlış yapmayalım..
|
|
04-07-2009, 20:08 | #12 |
yakında dsp anamuhalaefet partisi bile olabilir
|
|
04-08-2009, 02:33 | #13 |
Zeki Sezer istifasını veriyor
Partisinin hafta sonu yapılacak “İl Başkanları ve Parti Meclisi Çalışma Toplantısı”nda istifa etmeyi düşündüğünü belirten DSP Genel Başkanı Sezer, “Atatürk'ün yolunda, Ecevit'in ışığında, demokratik sol felsefeyi iliklerine kadar benimsemiş bir kişi olarak, demokratik solcu olarak öleceğim” diye konuştu. Sezer, partisinin kurultay sürecinin başlayacağını, o süreçte partinin, ülkenin geleceği açısından en doğru kararı vereceğine inandığını söyledi. Sezer, "Partimiz, Türkiye'de siyasette en saf, en temiz, ülkesini seven, ülke ve toplum çıkarı için siyaset yapan insanlardan oluşuyor. O nedenle örgütümüzün dimdik, geleceğe sağlıklı yürüyeceğine, en doğru kararı alacağına inancım sonsuz. Demokratik sol Türkiye'dir, demokratik sol Türkiye'nin geleceğidir, Demokratik Sol Parti Türkiye'nin birlik, bütünlüğünün, huzurunun, refahının güvencesidir. Atatürk'ün yolunda, Ecevit'in ışığında, demokratik sol felsefeyi iliklerine kadar benimsemiş bir kişi olarak, demokratik solcu olarak öleceğim. Siyaseti hiç bir zaman meslek olarak görmedim. Siyaset bir görev alanıdır. Ecevit'ten biz bunu öğrendik. O şekilde ülkeme ve milletime sevgim ve katkı arayışım sürecek” şeklinde konuştu. TEHDİT ALMIŞ OLABİLİR Mİ? İHA Yetkili Notu: Habere harici eklemeler yapmayınız. Yorumunuzu ayrı yapın. Konu Üç mevsim tarafından (04-09-2009 Saat 06:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
04-08-2009, 02:35 | #14 |
Güzel kardeşim açtığın konuların çoğu forumda var...
Konu açarken birazdaha araştırırsan seviniriz... |
|
04-08-2009, 21:46 | #15 |
Zeki Sezer istifasını açıkladı
08 Nisan 2009 Çarşamaba 15:15
DSP lideri basın toplantısı düzenledi: "Bu kararı 29 Mart akşamı aldım""29 Mart akşamı aldığımız sonucun gereği olarak öteden beri dayandığım ilkelerimin gereği olarak istifa kararımı almıştım. Ama örgüte hesap vermeden bunu yapmanın doğru olmadığını düşündüm. Bunun için toplantıların sonrasında resmen istifa etmeyi düşündüm. Gerçekten benim için bu partide olmak 1988'den bu yana her kademesinde görev yapmak büyük onur. Bülent Ecevit gibi bir liderin koltuğunda görev almak büyük bir onur. Sadece siyaset yoluyla halka ve ülkeye hizmet için biraraya gelmiş DSP'li örgütlerle çalışmak da büyük bir onur. İstifa kararımı dün açıkladım. Ama örgütümüze haftasonu hesap vermiş olacağım. Örgütümüze, milletimize şükranlarımı sunuyorum. Olağanüstü bir çalışma yaptık. Ama seçim sonucu beni bu noktaya taşıdı. İnanıyorum ki DSP önümüzdeki yıllarda hakettiği yeri alacaktır. DSP halkın huzurunun güvencesi olan bir partidir. Ömrümün sonuna kadar bir demokratik solcu olarak kalacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. DSP Türkiye'nin kurtuluşudur. Ülkemiz üzerinde ciddi oyunlar oynanıyor. Önde gelen partilerin aldığı oy oranı olarak da bu partilerin çıkışı görüldü. Benim bir hayalim vardı. 23 Kasım kuruluş yıldönümü toplantımızda bunu geniş bir açıklamayla kamuyoumuza duyurmaya çalışmıştım. Oradaki birkaç polemik sayılabilecek sözler yer aldı basınımızda. Cumartesi günü toplantıda o görüşlerimi söyleyeceğim. Siyaset tıkandı, demokrasi yeterince işlenemiyor. Bu siyasi yapıyla da demokrasinin işletilmesi kolay gözükmüyor. Onun için benim partide yapacağım açılımın önce DSP’de gerçekleşeceğine inanıyorum. Yüzde 10 gibi bir seçim barajı var. İkili yapı o kuraldan beslendiği için bunu aşarlar, barajı aşağı düşürürler mi bilemiyorum ama Türkiye bunu mutlaka başaracaktır. Tek adam yönetimlerini Türkiye’nin aşacağına inanıyorum. Seçim sonuçları böyle olmasaydı, bu konuda mücadele vereceğimi yine biraz önce bahsettiğim 23 Kasım’daki konuşmamda dile getirmiştim. Ben ayrılıyorum. Pazar günü dilekçemi vereceğim DSP’nin adını kimse DSP’den alamaz. Ecevitçiliği’de kimse gönlümüzden alamaz. Biz yüreğimize Ecevit’i kazıdık." |
|
04-09-2009, 05:14 | #16 |
Asaletli insan kendini belli ediyor. Demokrat Parti lideri Süleyman Soylu istifa ettiğinde üzülmüştüm, hakikaten iyi bir insandı, Demirel'in köhne zihniyetini taşımıyordu Demokrat Parti'yi yukarılara taşıyabilirdi ve bu ülkemiz için iyi olabilirdi. Zeki Sezer'de istifa etmemeliydi ama o kraldan çok kralcı ecevitçiler rahat bırakmadı adamı..
|
|
04-09-2009, 05:21 | #17 |
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
dsp, istifa, sezer |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|