AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-09-2009, 14:20   #1
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Standart Hırsızlık Çetesi Yakalandı !..
Hırsızlık Çetesi Yakalandı
2009-04-08 14:48
Çaldıkları otomobilleri sahiplerine onda bir fiyatına geri sattıkları belirlenen 8 kişi piknikte man mangal keyfi yaparken polis operasyonuyla yakalandı.

Çaldıkları otomobilleri sahiplerine onda bir fiyatına geri sattıkları belirlenen 8 kişi piknikte mangal keyfi yaparken polis operasyonuyla yakalandı. Farklı 24 suça karıştıkları iddia edilen zanlılardan 3'ünün 2000 yılındaki aftan yararlandığı öğrenildi.
Kartal, Sultanbeyli ve Pendik'te soygun ve hırsızlık olaylarındaki artış üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği bünyesinde soruşturma başlatıldı. Suçların işlendiği işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarından yola çıkan polis, çete üyesi 8 kişinin kimliklerini tespit etti. Daha sonra bu kişileri takibe alan polis, Tuzla Aydınlı köyünde piknik yapacakları bilgisine ulaştı. Piknik alanına baskın yapan polis ile çete üyeleri arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışma sırasında polis memuru Emrah Hasbel (27) ve çete lideri Halit Ö. yaralandı.

Çatışmanın ardından gözaltına alınan soygunculardan Halit Ö.'nün (30) Eskişehir Cezaevi'nden, Hami K.'nın da Silivri Cezaevi'nden 6 ay önce firar ettiği öğrenildi. İki cezaevi firarisinin liderliğini yürüttüğü ve üç ay süren çalışma sonucu yakalanan çete üyeleri, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Çete üyelerinin üst ve evlerinde yapılan aramalarda 3 tabanca, 1 kuru sıkı tabanca, çok sayıda mermi, 2 otomobil ele geçirildi. Yapılan sorgulamada çeteyi Halit Ö.'nün cezaevinden firar ettikten sonra kurduğu öğrenildi. Emniyet arşivlerinde Halit Ö.'nün 52, Hami K.'nın ise 35 kez polise geliş kaydı olduğu ortaya çıktı. Çete üyesi üç zanlının 2000 yılında "Rahşan Affı" olarak bilinen "Şartlı salıverme" yasasından yararlanarak tahliye edildikleri öğrenildi.

Zanlıların, Kartal, Sultanbeyli ve Pendik'te esnaftan zorla para topladığı, çaldıkları otomobilleri yakmakla tehdit ederek sahiplerine çok düşük fiyatlarla geri sattıkları, market soydukları ve kapkaç yaptıklarının belirlendiği iddia edildi. Toplam 5 ay içinde kapkaç, hırsızlık ve soygun gibi 24 farklı suça karıştıkları ileri sürülen 7 zanlı, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

alıntıdır.

 

Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım