![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
Hocamızdan önce imza atıldı. Konu kasım tarafından (04-10-2009 Saat 02:19 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() bak her olayın bir süreci vardır...beni sürec değil olayın vukuu bulduğu zaman ilgilendirir...
anlaşmlar refah partisi öncesinden başlayabilir...ama bu anlaşmalrın meydana gelmesi refah zamanına dayanıyo... eğer başa geçmeden yada iktidarda değilken atıp tutuyosan..koltuktaykende gereğini yapacaksın...sonra siyonizme karşı dik durdu demiyeceksin... israil dış işlerine 4 madde sıralamakla...anti-siyonist olunmaz...gücü yetseydide kendi döneminden önce başlatılan anlaşmları kendi döneminde son noktayı konulmasına engel olsaydı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Merhametten maraz doğar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() sürecin sonu hocanıza dayanıyo... hayata geçmesi onun döneminde buda ikiyüzlülüktür.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
Yahu bilader ERBAKAN hocayı seversin tutarsın ne biliyim sempati duyarsın. Burası yeri değil ama, http://www.milligorus-forum.com/portal/ adı altında forum var. Git oradan yaz burada bizi germe! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() tamda yerinin linkini vermiş
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
Aksine katıldığm yorumlarımlar. Siyonizim yenilen şeydir, bu ancak milli görüşle yenilebilir başka türlü yenilemez. Bak dedimya siz bu düzenle ilerliyorsunuz bu düzen yanlış düzen ilerlesen ne olur gerilesen ne olur. Yine kan, Yine gözyaşı yine adaletsizlikler. Biz bu dünyaya karşıyız biz hakkı hakim olarak bir dünya kuracağız tıpkı osman gazi gibi... Kusura bakma ama okul açılarak dünya değiştirilmez. İstediğin kadar okul aç içinde okuyanlar bu düzeni savunuyorsa hiçbir şey olmaz. Biz bu düzene karşıyız, ama siz bu düzenle birlikte islamiyeti yaymak istiyorsunuz. İyi ile kötülük yanyana olmaz. Son olarak halk görev vermez verdirilir demiştim. Yinde de diyorum. Anlamamanı doğal karşılıyorum, çünkü aramızdaki fark bu anladığınız an Saadet partili olacaksınız, Milli Görüşcü olacaksınız. Bu konuyu açtıkça karmaşıklaşacak gibi ama yine açayım. Türkiyede demokrasi falan yok hepsi laftan ibaret hikayelerdir. Türkiyede DEMEOKRATUR VAR. Demokrasi ne demek? Halkın istediğini seçmesi Demokratur halk istenileni seçmesi. Yani kendi isteğiyle değil oynana oyunlarla narkoz metodu ile seçtiriliyor. Biraz daha açıklayabilirim. Ama bunu görsel olarak anlamak istiyorsanız. Hocamızın Yeni dönem konferansını dinleyiniz... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 18 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 18 Misafir) | |
|
|