04-10-2009, 01:41 | #1 |
Şimdi Söylemek Lazım
ŞİMDİ SÖYLEMEK LAZIM
Türk basınının en önemli gazetecilerinden Mustafa Karalioğlu, Akif Beki.. Milli İradenin yılmaz savuncuları Kanal 7 ekranlarında buluşuyor.. Yeni ve güncel bir haber programı ile Türkiye'nin demokrasi yokuşundaki tırmanışına nefes oluyorlar.. Milli İradenin İki Yıldızı Daha önce Yenişafak Genel Yayın Yönetmeni olan ve daha sonra Star Gazetesi'nin başına geçerek gazeteye sürat ve ivme kazandıran Mustafa Karalioğlu ile daha önce Kanal 7'de İskele Sancak'ı sunan ve Başbakan Erdoğan'ın basın danışmanlığını yapan, şimdi ise Radikal'de yazan Mehmet Akif Beki zor zamanda yani "Şimdi Söylemek Lazım" Sloganıyla Yola Çıktılar. Program şu an itibariyle devam ediyor. Vakti müsait olanlar için online izleme adresi: http://www.yayin.tv.tr/play.stream.php?id=1 Mustafa Karalioğlu - Mehmet Akif Beki Şimdi Söylemek Lazım Perşembe 23:45 Kanal 7
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-10-2009, 04:33 | #2 |
Bugün tesadüfe denk geldim bu programa çok hoş oldu ya..
Politikayı böyle derinden ve böylesine güler yüzlerle ekrana yansıtan ikili'yi ilk kez görüyorum, çok hoş bi program olmuş. Akif Beki, Başbakanımızı yakinen tanıdığı için konuların üzerine özel hayatı ve çalışma programından da kesitler sununca daha da tatlı geldi program bana... Mesela gece 12-1'de yatmak erken gibi geliyormuş başbakanımıza bir iki saat daha çalışmayı elzem görüyormuş. Böyle farklı yönlerini de tadarak 'güler yüzler'le hoş bir siyasi programa kavuştuk sanırım. Bu ara kartel medyanın 'siyasi program furyası'na karşı güzel ve tatlı oldu bu.. Kanal 7'de, İskele Sancak'tan sonra bir sağlam siyasi programa daha imzasını atmış oldu. Hayırlı olsun... |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
demokrasi, kanal 7, lazım, mehmet akif beki, milli irade, mustafa karaalioğlu, söylemek, şimdi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|