AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-09-2009, 18:45   #1
Kullanıcı Adı
Terennüm
Standart Obama sordu MHP KARIŞTI
Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu yıl yapılacak Büyük Kurultay'da MHP'nin tüzüğüne göre yeniden aday olamayacağını söyleyerek, Bahçeli'nin “partinin önünü açması” için olağanüstü Genel Kurultayı toplamasını istemesi MHP'yi karıştırdı.

Seçimlerin hemen ardından MHP'de başlayan liderlik kavgasını ateşleyen fitili ÖZEL KALEM açıklıyor.

KAÇ YILDIR PARTİNİN BAŞINDASINIZ?
Aslında herşey ABD Başkanı Barack Obama'nın Türkiye ziyareti sırasında muhalefet liderleriyle yaptığı görüşmede gizli. Obama'nın bu olayla bağlantısı ne demeyin. Bildiğiniz üzere, Obama Türkiye ziyareti sırasında 5'er dakika olsa da muhalefet liderleriyle görüştü. Bu görüşmelerde en ilginç diyaloglardan biri Bahçeli - Obama arasında yaşandı. Obama Bahçeli'ye "Kaç yıldır partinin başındasınız Sayın Bahçeli?" diye sordu.. Bahçeli 5 dönem diyince şaşıran Obama bir duraksadı ve konuşmaya devam etti. Obama 5'er dakikalık sürede ne Bahçeli'yle derin bir milliyetçilik tartışmasına girecek ne de Baykal'la derin bir laiklik konuşacaktı. Bu kısa tanışma toplantısı da böylece noktalanacaktı. Tabi bu görüşme de yaktığı fitilin ucunun nereye yetişeceğini bilemeyen Obama için noktalandı. MHP için ise bir başlangıç oldu.

LAF OLSUN DİYE SORDU MHP KARIŞTI
5'er dakikalık görüşmede Obama'nın laf olsun torba dolsun diye sorduğu bu soru MHP'deki liderlik kavgasının fitilini ateşledi. Obama'nın bu çıkışının parti içinde tartışılmaya başlanması tabanın da ciddi bir rahatsızlığının olduğunun göstergesi.

OBAMA'NIN SORDUĞU SORUYU KORAY AYDIN DA SORDU
MHP'nin yayın organı olarak bilinen Ortadoğu Gazetesi de bugünkü sayısında "Obama'nın sorduğunu Koray Aydın' da sordu " başlığıyla verdiği haberde Koray Aydın'a yüklendi. Gazete, Koray Aydın'ın düzenlediği basın toplantısına tepkisini "MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye çekil çağrısı yapıyor. Koray Aydın'ın MHP'nin yükselişe geçtiği bir dönemde, iki yıl sonra yapılacak genel seçimlerde iktidar olma sansını şimdiden yakalayan MHP'de lider tartışması yaratacak söylemler ortaya atması partililer tarafından tepki ile karşılandı. "sözleriyle dile getirdi.

OBAMA BİLSE BU CÜMLEYİ YİNE KURAR MIYDI?
Bu haberin Ortadoğu gazetesinin birinci sayfasında yer alıyor olması bile ciddi bir problem ve Bahçeli'ye ciddi bir muhalefetin olduğunun sinyallerini veriyor. Obama ucunu yaktığı fitilden bihaber ülkesine döndü. Muhtemelen olan bitenden de habersiz. Obama, kurduğu cümlenin bir partiyi bu kadar karıştıracağını bilse yine kurar mıydı bu ise muallak?
ensonhaber.com

 

Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-09-2009, 22:31   #2
Kullanıcı Adı
Beyazgülüm
Standart
LAF OLSUN DİYE SORDU MHP KARIŞTI


iyiki sormuş :D
Beyazgülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2009, 08:21   #3
Kullanıcı Adı
Terennüm
Standart
bir soruda ne olduğunu anlamış bu padişahların
keşke baykala soraydı
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım