AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-10-2009, 18:51   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Bursa Büyükşehir'in ilk vaadi stadyum
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Bursaspor Başkanı Yazıcı, tarihi belediye binasındaki ziyaretinde, Bursaspor rozetini yakasından hiç çıkartmayan bir belediye başkanına sahip olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Yıllardır kötü anılan Bursaspor'un, bu yıl ligde iyi bir performans yakaladığına dikkati çeken Yazıcı, "Bursaspor artık hedefleri olan bir takım. Bunlar arasında UEFA dahi geçiyor. Ancak başarının kalıcı olması için, Bursaspor'un layık olduğu yerde mücadele edip, daha da yükselmesi için birlik olmalıyız. Bugüne kadar Bursaspor'u hiç yalnız bırakmayan Başkan Recep Altepe'nin bundan sonra da kentin markası olan Bursaspor için gerekeni yapacağından hiç şüphemiz yok." diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise Bursa'nın geleceğe taşınması ve gelişmesi için tüm değerlerinin önemli olduğunu vurgu yaparak, bu hedef doğrultusunda yapılacak tüm çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi'nin göreve hazır olduğunu söyledi.
3 milyon nüfuslu Bursa'nın tek takımı Bursaspor'un bu kent bir için avantaj olduğuna dikkati çeken Başkan Altepe, "Bursaspor, siyasetle ilgili olmayan bir çıkar gözetilmeden herkesin gönülden bağlı olduğu bir takımdır. Bu bizim için birleştirici bir unsurdur. Bursaspor'un etrafında buluşalım ve şehrimizin en önemli değerlerinden biri olan bu takımı avantajlarıyla ortaya çıkaralım.'' dedi.
Başkan Altepe, Türkiye'de birçok kentin takımının Süper Lig'de şampiyonluk için yarıştığını, Bursaspor'un gerilerde kalmasında herkesin hatası olduğunu belirterek, ''Biz Bursaspor ve Bursa için akıllı ve kararlı her adıma varız. Bursaspor süper ligde, süper bir formda olmalıdır. Yöneticiler ve oyuncularla birlikte tüm Bursa'nın aynı hedef doğrultusunda kenetlenmesi önemlidir. Atacağımız her adım Bursa'nın da eğimini belirleyecektir." şeklinde konuştu.
Stadyum projesi ile ilgili de değerlendirmelerde de bulunan Başkan Altepe, Bursa'nın yeni stadyumu için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Stadyumun kentin en önemli gündemlerinden biri olduğunun altını çizen Başkan Altepe, "Önümüzdeki haftadan itibaren stadyumla ilgili çalışmalarımızı hızlandıracağız. Stadyumun fiziki olarak gerçekleşmesi için çalışmalara başlıyoruz. İnşallah stadyum Bursa'ya kazandıracağımız ilk eser olacak." diye konuştu.


(CİHAN)

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-10-2009, 18:53   #2
Kullanıcı Adı
ultrAstribun
Standart
Bursa'nın taraftarı kaliteli bir stadı hakediyor.
Sanırım Devletin desteği de olacak.
ultrAstribun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım