AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-11-2009, 19:24   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Akaydın'ın İşçi Partisi sevgisi
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, seçilir seçilmez ziyaret ettiği yerlerden biri de İşçi Partisi Antalya İl Başkanlığı oldu.

Yukarıdaki fotoğrafta İP İl Başkanı Bilal Şimşir'e verdiği destekten dolayı teşekkür ediyor. Akaydın'ın Ergenekon davasında yargılanan isimlerle olan samimiyeti fotoğrafları da yansımıştı daha önce. Başkan Akaydın, bu ziyareti akıllara "Akaydın Antalya'yı İşçi Partililerle birlikte mi yönetecek?" sorusunu akla getirdi.



Zaman

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-11-2009, 19:40   #2
Kullanıcı Adı
Beyazgülüm
Standart
chp & işçipartisi & ergenekon
Beyazgülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi