AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-12-2009, 16:20   #1
Kullanıcı Adı
Jurnal
Standart İşte kartel ahlaksızlığı!
CHP'li Belediye'nin uygulamaları nedeniyle mağdur olduğunu Deniz Baykal'a anlatmaya çalışan çiftçinin başına gelenler, Kartel medyasının iki yüzlülüğünü bir kez daha ortaya çıkardı. Provokatör olduğu ortaya çıkan bir kişi ile Başbakan Erdoğan arasındaki diyaloğu aylarca diline dolayan kartel medyası bakın bu olayı nasıl gördü:


Çiftçilikle alakası olmayan ve provokatör olduğu, daha önce de Tansu Çiller'e yönelik provokatif eylemde bulunduğu ortaya çıkan bir kişinin kışkırtıcı ifadeleri üzerine sarfettiği "ananı da al git" sözleri nedeniyle Başbakan Erdoğan'a yönelik karalama savaşı başlatan Kartel medyası Deniz Baykal'ın CHP tarafından mağdur edilmiş gerçek bir çiftçiye yönelik tavrı karşısında "işte kartel ahlakı bu" dedirten haberlere imza attı.

ERDOĞAN'A ÖYLE...
"Belediye başkanınız arazilerimizi yağmaladı. Yardım edin" sözleriyle yardım isteyen Mersinli çiftçi Reyhan Kaş'a, "Çek git be kadın" diye karşılık veren Deniz Baykal'ın çiftçinin ısrarlı tutumu karşısında hittedlenmesi ve eliyle çiftçiye müdahale etmesi medyada da büyük yankı buldu.

BAYKAL'A GELİNCE BÖYLE...
Ancak her zaman olduğu gibi Aydın Doğan'ın tetikçi takımı Deniz Baykal'ı aklamak için adeta manşet yarıştırdı. Kartelin tetikçi gazetesi Vatan, Deniz Baykal'ın mağdur çiftçiye yönelik hareketini ve hakaretlerini görmezden gelerek "Mersin'de bir kadın boğazına yapıştı" başlığı altında haberi şöyle verdi:

"Mersin'de bir kadın boğazına yapıştı"

"Mersin Büyükşehir Belediyesi binasına geldiği sırada, Reyhan Kaş adlı bir kadın, CHP lideri Deniz Baykal'ın yakasına yapıştı. CHP liderine önce seslenen Kaş, yanıt alamayınca Baykal'ın yakasından tutarak konuşmak istedi. Bunun üzerine partililerle kadın arasında itişme yaşandı. Baykal da bu sırada kadını boynundan tutarak kendisinden uzaklaştırmaya çalıştı. Kaş, görevliler tarafından uzaklaştırılınca Baykal da belediye binasına girdi. Reyhan Kaş, daha önce de Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in merkez Yenişehir ilçesi Kocavilayet Mevkiindeki seçim çalışmaları sırasında da gündeme gelmişti."

BU SÖZLERİ VE HARAKETİ GÖRMEDİLER...
Tetikçi Vatan, Deniz Baykal'ın mağdur kadın çiftçiye yönelik; "Alın şu kadını başımdan. Çek git be kadın" şeklindeki sözlerini ve elini kadının boğazına götürmesini görmezden geldi.

ERDOĞAN'A SAVAŞ AÇMIŞLARDI
Aynı kartel medyası, 2007 yılında Başbakan Erdoğan'ın Mersin gezisi sırasında provokatif bir eylemde bulunmuş, ancak daha sonra bütün foyası ortaya çıkan bir çiftçiye yönelik sözleri nedeniyle Başbakan Erdoğan'ı ve Ak Parti hükümetini yıpratma savaşı açmıştı.

O ADAM PROVOKATÖR ÇIKTI
Halbu ki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın “Ananı da al git' diyerek polemik yaşadığı çiftçi Mustafa Kemal Öncel'in daha önce de bir belediye başkanına hakaret ettiği ortaya çıkmış, çarptırıldığı 315 YTL'lik para cezasını ödemeyince de cezaevine konulduğu ortaya çıkmıştı.

Öncelin marifetleri bununla da bitmiyor. Öncel, daha önce de Başbakan Tansu Çiller'e yönelik sözleriyle gündeme gelmişti.


habervaktim

 

Jurnal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-12-2009, 23:26   #2
Kullanıcı Adı
Beyazgülüm
Standart
Allah sizi bildiği gibi yapsın terbiyesizler
Beyazgülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2009, 23:37   #3
Kullanıcı Adı
>>REYYAN<<
Standart
ben hiç şaşırmadım valla
>>REYYAN<< isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2009, 23:47   #4
Kullanıcı Adı
ed@
Standart
bence baykalında böyle bir olay yaşaması çok iyi oldu birdahada başbakanımızın sözlerini tekrar tekrar gündeme getirmezler..
ed@ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2009, 20:19   #5
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Standart
Alıntı:
>>REYYAN<< Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben hiç şaşırmadım valla

Aynen
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi