![]() |
#1 |
![]() ![]() Doğan Holding İcra Kurulu Üyesi Tijen Mergen, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Mergen ÇYDD ile "Baba beni okula gönder" kampanyasını yürütüyordu.DYH İçra Kurulu Üyelerinden Tİjen Mergen gözaltına alındı. ÇYDD ile birlikte ortak bir çalışma yürütüyordu Tijen Mergen. "Baba Beni Okula Gönder" kamparnyasının başındaki isimlerden biriydi. Doğan Gazetecilik A.Ş İcra Kurulu üyesi ve Pazarlama, Satış, İş Geliştirme Grup Başkanı Tijen Mergen ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Mergen, Fatih Kamu Sağlığı Merkezi'nde yapılan sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. CAN DÜNDAR'DAN TUHAF SÖZLER Öte yandan katıldığı bir televizyon prıgramında Tijen Mergen'in gözaltına alınmasını değerlendiren Can Dündar'ın, "Bu gözaltıyla akıllara acaba bir medya organı mı cezalandırılıyor sorusu geliyor. Bence şimdi bir aşama daha gölge düştü bu operasyona" şeklindeki sözleri dikkat çekti... / HABERVAKTİM.COM-AA
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Daha neredeler ki..?
İşin içinde olmasalar zaten Ergenekonun borazanlığını yapıp,avukatlığnı üstlenmezlerdi.. Başlarına gelecekleri dört gözle bekliyoruz.. Yaptıkları adilikler bir bir gelecek burunlarından.. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() bakalım onları destekleyen saf adamları ne cewap verecek çok merak ediyorum doğrusu. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() KORMAYIN sayın dogan birsey olmaz inadına dogan medya gurubu