![]() |
#1 |
![]() DADAŞIN AŞKI Seni seviyorum demeyi senden öğrendim dadaş kızı Alyazmayı başından eksik etme sevda bakışlı dadaş kızı Canımımsın yüreklisin kalbimde tek sensin dadaş kızı Rabbim bizi bizden ayırmasın düşmanımıza yer vermesin Delikanlı yüreğimle sana geldim dadaş kızı Sevgilim olmanı kalbim istedi sensiz hayat boş cercevedir dadaş kızı Askerlik bitti yol göründü artık sana kovuşmaya az kaldı sabret dadaş kızı Şimdi söylüyorum beni seviyormusun seviyormusun beni dadaş kızı Ya sen söle ya ben sölim ismini herkese bunu saklamanın bir anlamı var ama gelde bana sor dadaş kızı Ey ovalar dağlar ağalar beyler size sesleniyorum Aşığım ben Aşığım ben dadaş kızına Gülüşü başka bakışı başka beni derinden vurdu bu Erzurumun dadaş kızı Yakındır yakındır kavuşmamıza sabret dadaş kızı biz birbirimizi seviyoruz dadaş kız sevmiştim gönülden sevmiştim kalbimden sevipte ayıranlar utansınlar sevenleri ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() vayy abi kim bu ayıran göster bana dövim..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() sölesem değişen birşey yok bacım değişmeyen tek bir söz buraya kadar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() gelmesin gelecek kısmet Allahtan sevmesi kalbimden gelsin sevmek sadece değildir AŞIK olmak vardır bu dünyada
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |