![]() |
#11 |
![]() Allah yardımcıları olsun...
halimize nekadar şükretsek azdı ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Elimizden bişeyler gelmemesi ne kadar kötü daha doğrusu elimizden gelen var da fazlasını yapmıyoruz. Hep yeterli görüyoruz ben bu manzarayı görünce insanlığımdan utandım.Bu kardeşlerimiz açken biz nasıl hesap vereceğiz Rabbime bilemiyorum. RABBİM yardımcıları olsun... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ALLAH ım sana binlerce şükür olsun
yaa çok üzüldüm ALLAH yardımcıları olsun ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() yaff ümit normal bişeyy değill çamurdan bahsediyoruzz bildiğimiz çamurr ve bunu ordaki insanlar yiyor düşündükçee mantığım almıyoo
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Çok zor bir durum. Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin. Şartlar çetin ve ağır çok sabırlı olmak gerekiyor onların yerinde olsak acaba dayanabilirmiyiz diye düşünüyorum. Ve cevap veremiyorum çünkü yemeğinin içinde ufak bir sac çıksa yemeği döken insanlar tanıyorum. Rabbimizi hamd-u senelar olsun. Her halimize binlerce şükür olsun..
![]() Bizi bir anlıkta olsa tefekküre zorlayan paylaşım için minnet olsun ümit-ak..+ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Allah yardımcıları olsun paylaşım için teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() halimize şükretmeyi tekrar hatırlattığın için sağol
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() onlar bu şartlarda bile pes etmiş değiller... ama bizler dolabımızda bir meyve eksik olsa yada bir sebze niye yok diye yakınıyoruz zaman zaman...
bu yüzden acımıyorum onlara çünkü acınacak halde olanlar bizleriz bolluk içinde şükretmeyi bilmediğimiz için ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|