AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-11-2009, 20:07   #31
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
giitim gördüm desem yalan azdaha boğuluyordu baykal azrail geldi diyordu
DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2009, 14:25   #32
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
O çiftçi Vakit'e konuştu

Seçim meydanlarında Başbakan Erdoğan'ın, Mersinli bir çiftçiye “Ananı da al git” sözlerini siyaset malzemesi yapan Baykal, Mersin'i ziyareti sırasında CHP'li Reyhan Kaş isimli bir kadının protestosuyla karşılaştı. Hasan TOSUN'un haberi...

Vakit'e konuşan Kaş, ailece CHP'li olduklarını belirterek, Kocavilayet'teki 35 dönümlük kendi arazisi dahil arazilerin CHP'li Başkan Macit Özcan ve beraber çalıştığı adamlarınca gasp edildiğini iddia etti.

Baykal'a defalarca konuyla ilgili dilekçe yazdığını; ancak hiçbir cevap alamadığını söyleyen Kaş, şunları söyledi: “Babadan deden kalma topraklarımızı zorla alıyorlar. Ben satmadım diye beni tehdit ettiler.Baykal'a kaç defa dilekçe yazdım. Ama hiç ilgilenmedi. Ben de Baykal'a sözlü olarak anlatmak istedim. Ama yine kaçmak istedi. ‘Utanmıyor musunuz?' dedim. ‘Niye dilekçeme cevap vermiyorsunuz?' dedim. ‘Biz mahvolduk, bittik, yağmalandık. Ama siz Atatürk ve Türk bayrağı altında siyaset yapan vatan hainlerisiniz..' dedim. Baykal'ın yüzü kızardı ve beni boğazımdan tutarak itekledi. Ben de çektim, ceketi yırtıldı.”

Mersin'de büyük bir rant meselesi olduğunu belirten Kaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her yerde yolsuzluk peşinde koşuyor havası veren Kemal Kılıçdaroğlu'nu kaç defa aramama rağmen benimle ilgilenmedi. Mersin'de yağma ve yolsuzluk var. Sayın Kılıçdaroğlu, yolsuzluk ve yağma arıyorsan Mersin'e gel. Macit Özcan'ın para karşılığında aday yapıldığını niye gündeme getirmiyorsunuz?”

VAKİT
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2009, 14:27   #33
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-14-2009, 23:54   #34
Kullanıcı Adı
bilgi müdavimi
Şoven herif
bilgi müdavimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-15-2009, 00:08   #35
Kullanıcı Adı
ferit
Hiç şaşırmadım..Deniz Baykal'ın ne zaman halkla samimi oldugu görüldüki?? O halkı sevmez çünkü halkta onu sevmıyor..Eger sevselerdi simdiye dek bir kez olsun CHP 'yi iktidara taşırdı..
ferit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
baykal, boğazladı, chp

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)