![]() |
#11 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
Siz hala amerikayı kişilerin yönettiğini mi sanıyorsunuz? Kişiler değişir ama sömürü politikaları değişmez.Daha öncede barışçı söylemler dillendiren amerikan başkanı suikasta kurban gitmedi mi? Abd artık her yerde savaşacak durumda değil.İçte ve dışta kendisine düşman biriktirdi.Bu yüzden askeri müdahaleler yerine dialog yolunu seçmek zorunda kaldı.Bush gibi bir adamı islam dünyasında çok kimse dinlemezdi.O yüzden müslüman aileye mensup ezilmiş bir ırktan birinin bu iş için biçilmiş kaftan olduğunu belirlediler.Sonuç obama.Aslında şeffaf herşey. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
Haklısın tarih yazıyorsunuz. Yalakalığın tarihini. Milli değerleri ayaklar altına almanın tarihini. Evet tarih yazıyorsunuz; Light siyaset , light islam tarihi yazıyorsunuz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Ne istiyorsun? 28 şubat süreci gibi postmodern bir darbe mi? Ya da kitlelerin bir birlerini kırmasını mı? Light siyasetmiş peh! Ne de güzel betimlemelerin var senin ya hu ''Light islam tarihi'' milliyetçi abilere de bir bak hele! Çok fazla tv izlemiyorum bu tabirleri öğrenemedim ben özür dilerim. Eğer yapılan siyasetin hafif kaldığını düşünüyorsan ne istediğini söylede bilelim. Batık banka mı var? Namazını kılmak isteyipte kılamayan mı var? Havrasına, sinegoguna gitmek isteyipte gidemeyen mi var? Pazar günleri klise mi kapalı? Ülkede batan banka mı var? Ne var! Ne istiyorsun söyle? Nedir sizi rahatsız eden? Nedir yuvanıza çomak sokan? işiniz gücünüz hamaset, işiniz gücünüz çamur. Demokratikte değilsiniz üstelik! Burasının Ak Parti forumu olduğunu bile bile rahatsızlık vermek adına burada bulunuyorsunuz. İşiniz paylaşmak değil sizin, üzüm yemekle işiniz yok! Lakin gelin, gelinde kendinizi daha fazla rezil edin ki herkes sizin nasıl varlıklar olduğunuzu daha iyi anlasın. Gelin ve kendinizi deşifre edin yüzlerinizdeki memleket sevdası maskeleriniz düşsün. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() sonuçta amerika aynı halt başkanı obamada olsa başkasıda olsa adamlar bizim gibi değil ki bizde her gelen yönetim kendi düzenini kuru ama onlarda kuru düzene yeni isimler kazandırıyor........
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
Ustamın dediği. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
Çok tv. izlemek iyi değil zaten. Aptal kutusu derler televizyona. Klakmış bana batık bankayı sinagogu soruyorsun. Bana ne batık banka dan. Bnaka da parammı var ki düşüneyim. Eskiden banka batırıp köşeyi dönerdi birileri. Kameraları gördülermi köşe bucak kaçarlardı. Az da olsa utanırdı herifler. Şimdi memurun aldığı rüşveti bile bahşiş olarak algılayan bir hükümet varsa var gerisini kendin düşün. Gemilerin parası banka hortumundan gelmiyor ya. Bana ne batık banka dan. Millet batmış borç batağına, sen kalkmış bankadan bahsediyorsun. Sinagogdan bana ne, biliyorsan camiye git. Yahudiyi , Hristiyanı düşünmek sana mı kaldı. Az biraz da kendi öz halkınızı düşünün. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
![]() hayat ne tuhaf değil mi? Vapurlar felan... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
Obama yı kurtarıcı olarak gören zihniyette derinlik ne arar. Adam geldi direktiflerini mecliste sıraladı gitti. Memlketinde almadığı alkışı bizim mecliste aldı. Bürokratik yollarla yaptıramadığını fırsatçılıkla yapmaya çalışan bir hükümet değilmisiniz. Veto hakkınızı kullanarak yok özür dileteceğiz yok şunu yaptıracağız yok bunu ettireceğiz dediniz. Elinden şekeri alınmış çocuk gibi bakakaldınız. Bu mudur derinlik. Yapabiliyorsanız bu dediklerinizi diplomatik yollarla yapın. Fırsatçılık yaparak Türkiye'nin adını lekelemeyin. Medeniyetler İttifakı diye , Dinler arası diyalog meselesini iyice yerleştirmeye çalışıyor VAtikan. Sizin iktidarınız ve en büyük destekçiniz gülen cemaati de bu diyalog zırvasının en büyük takipçisi değilmi. VAtikanın emri değilmidir bu dinler arası diyalog meselesi. Bunu bildikleri halde sözde müslüman olan Gülen Hoca ve Akp bu işe neden göz yumuyor. Gözüm çok yazmak marifet değil. zaten yaz yaz bitmez. Senin anlayacağın şeyler değil bunlar. Boşuna yazıp ta kafanı karıştırmayayım ben senin. Sen git Cin Ali külliyatını oku, sihirli büyülü dizileri izle. Ben çay içmeye gidiyorum. Ha bu arada , Tuhaf olan vapurlar değil. hayata simit satarak başlayan Erdoğan ailesinin 4 bin 495 dwt tonluk gemilere sahip olması değilmidir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|