![]() |
#1 |
![]() Yargı sürecini etkileyecek tutum ve davranışlarda bulunmayan MHP lideri Devlet Bahçeli, Ergenekon’un son dalga operasyonundan sonra eleştirel bir dil kullanmaya başladı.
Bugüne kadar Ergenekon terör örgütü konusunda CHP lideri Deniz Baykal’ın aksine, yargı sürecini etkileyecek tutum ve davranışlarda bulunmayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ergenekon’un son dalga operasyonundan sonra eleştirel bir dil kullanmaya başladı. Partisinin dünkü grup toplantısında konuşan Bahçeli, Ergenekon soruşturması kapsamında 12. dalga kapsamında gözaltına alınan akademisyenlerle ilgili “Soruşturma ve yargılama safhalarının parça parça sürdürüldüğü tefrikaya (arkası yarın) dönen hukuki süreçler, kamuoyunda sürekli tartışılan bir huzursuzluk kaynağı haline gelmiştir” dedi. Hukukun siyasi amaçlara alet edildiğini öne süren MHP lideri Bahçeli, adaletin siyasi iktidar tarafından korku, baskı ve yıldırma silahı olarak kullanıldığına dair endişelerin toplumda giderek yaygınlaştığını da iddia etti. Bahçeli, şunları kaydetti: “Ancak, bu süreçlerin zamana yayılarak sürekli gündemde tutulmaması, adil yargılama ilkesine uygun olarak bir an önce tamamlanması da toplumsal güven ve huzur açısından büyük önem taşımaktadır. Beklentimiz, suç ve suçluyu tasnif ederken, masum olabilecek insanların haysiyetlerini incitecek davranışlardan uzak durulması, adil uygulamaların elbette ki hukuka uygun ve ancak insani ölçüleri de dikkate almasıdır.” SINIRI AÇMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ MHP lideri Bahçeli, son zamanlarda Azerbaycan-Türkiye ilişkilerinin gerilmesine de neden olduğu ileri sürülen Ermeni Sınır kapısı ile ilgili olarak hükümeti sert bir dille eleştirdi. Bahçeli, “Bilinmelidir ki, soykırım yalanına dayalı iddialarından vazgeçilmedikçe, işgal altında tutulan Dağlık Karabağ bölgesi Azerbaycan'a iade edilmedikçe ve Türkiye üzerindeki toprak taleplerinden dönülmedikçe Türkiye ile Ermenistan arasındaki sınırı açmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Yeter ki Türk milleti uyanık ve kararlı olsun” diye konuştu. http://www.cafesiyaset.com/haber/200...oldu-boyle.php
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ülkücülerin dağılmasında, sağın dağılmasında, chp``nin ekmeğine yağ süren mhp genel başkanı devlet bahçeli bence istifa etmelidir bu hareket ve tavır bir mhpliye yakışmıyor, ben değilde en güzel cevabı ülkücü kardeşlerim versin, sayın bahçeli isterseniz doğu perinçek ve yalçın küçüğün avukatlığınada soyunun bravooo bu tavrınızı devam ettirin chp sizi elinizin avucuna aldı...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() devlet bahçeli ülkücüleri soğuttu bunun ilk belirtisi erzurumdadır erzurum %90 ülkücüdür ama alparslan türkeşin ülkücüleridir devlet bahçelinin cakalları değildir devlet bahçeli olduğu sürece ülkücülük mhp milliyetcilik kavramını bilemez devlet bahçeli nerde cakalı varsa toplamış ruhsuz milliyetciler kurulmuş bu yüzden erzurum akptiyle varız dediler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bahçeli bencede istifa etmeli partiyi daha fazla berbat etmeden...
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() YA DEVLET BEY BİZİM İŞİMİZE GELEN BİR SİYASETÇİ... GİTMESİ BENİ ÜZER :D HATTA GRUP AÇALIM DEVLET BEY BİZİ BIRAKMA SANA İHTİYACIMIZ VAR DİYE
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() MHP 'nin batmasına üzülürüm öyle bir partiyi batırmaya hakkı yok devlet bahçelinin
1- deniz baykal 2- devlet bahçeli bu başkanlar istifa ederse partiler rahatlayacak... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() iyi de bunların ayakta kalmasını isteyen kim ki..sanki bunlar gidince, partilerin bozuk zihniyeti mi değişecek..
Konu Feride tarafından (04-15-2009 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bırakalım batsın ya :D mhp gibi bir parti derken neyi kastettiniz bikmioyorum bana göre bahçeli olsun yada olmasın fark etmez karakterini tamamen kaybetmiş ikili oynayan ne yaptığının farkında olmayan sünepe bir parti.... bahçelide bu partinin lideri.... karakter bozuklugu tüm partiyi sarmış durumda
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|