04-15-2009, 21:09 | #1 |
Tip FakÜltesİ Kopya İle Bİterse
- Doktor neyim var ?
- Hafif soğuk algınlığınız var yazdıklarımı günde iki defa için - İçin derken ? - Evet için.. - Burun damlasını da mı ? - - Ki fitili söylemiyorum bile - Doktor neyim var - Tüberküllük olmuşun sen. - Ney ney ? - Yani tübülerler.. - Hocam ne diyosun ? - Tüberkülozmuş yaa.. Verem yani verem.. - Hay senin gibi doktorun.. - Doktor hasta şok geçiriyor acil yetişmeniz lazım .. - Tamam şoku atlatsın ben geliyorum. İlk şok önemlidir yanından ayrılmayın.. - Doktor ne diyosun ? - Tamam tamam şey.. Elektrik verelim diyorum ben ama adı aklıma gelmedi anladı sen.. - Doktor Bey acil bir hasta var hemen ameliyata alıyoruz.. - Niye acil olarak ameliyata mı girmek istemiş? Hamile miymiş aş mı eriyor? - Kardeşim bak şu en alttaki harfleri okuyacaksın - Göremiyorum ki doktor bey - Yahu bak 10. satırdaki küçük olanları ne yazıyor orda söylesene be adam! - Bi dakika biraz zorlamam lazım... - Ooo ne bir dakikası ya daha sırada 50 tane hasta var çabuk söyle hadi.. - İstemiyorum gözlük falan -Birinci aşama hastanın kanayan yerini tespit ediyoruz. ikinci aşama yaranın büyüklüğüne bakıyoruz. üçüncü aşama... üçüncü aşama şeyyyy -Doktor bey çabuk.Hasta kan kaybından ölecek. -Hemşire almayayım ayağımın altına.10dk ya kadar gelir aklıma üçüncü aşama.Sınavda çıkmaz diye çalışmamıştım. -Doktor bey hasta öldü -Oh iyi iyi otopsi derslerine girmiştim.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-15-2009, 21:10 | #2 |
Bugün sizi kırıp geçiriyorum kusura bakmayın :D
|
|
04-15-2009, 21:40 | #3 |
her meslekte kopyanın zorluğunu çekersin de; doktorluk daha farklı hayat memat meselesi netice de..Hoş.. teşekkürler..
|
|
04-15-2009, 21:49 | #4 |
:D İnşAllah böyle bir doktorla karşılaşmayız :D
|
|
04-15-2009, 21:51 | #5 |
karşılaşırsan da anlamazsın verir bi ilaç yollar muhtemelen.. artık sonradan ne olursun Allah bilir tabi..
|
|
04-15-2009, 22:00 | #6 |
Tüberküllük
Güzeldi.. İyi güldüm vallahi. Teşekkürler+ |
|
04-15-2009, 22:02 | #7 |
|
|
04-15-2009, 22:07 | #8 |
Valla 4-5 konu paylaştım mizahta en az güldüğüm konuya siz en fazla yorumu yaptınız
Evet bencede zevkler ve renkler tartısılmaz |
|
04-15-2009, 22:14 | #9 |
eyvallah k@rfez + :D
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|