AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-16-2009, 23:00   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Thumbs down Kanal D'den ÇYDD'ye destek
Ergenekon operasyonu kapsamında sorgulanan ve evi aranan ÇYDD Başkanı Türkan Saylan, operasyonla darbe alan yardım faaliyetlerinin yaralarını sarmak için Kanal D Ana Haber'den Türkiye'ye seslendi.

Bu kampanya iki gün boyunca sürecek. Mehmet Ali Birand; 16-17 Nisan 2009 Perşembe ve Cuma günü, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan'ı konuk edecek ve tüm Türkiye'yi derneğe ve binlerce öğrenciye desteğe çağıracak.

Tüm Türkiye, iki gün sürecek olan bu kampanyada, Türkiye İş Bankası Kuledibi Şubesi'nin (Şube Kodu: 1078) 250469 numaralı hesabına bağışta bulunabilecek.

Ayrıca 5414'e boş SMS göndererek, SMS başı 5 TL bağışlayabilecek ve binlerce öğrencinin eğitimine katkıda bulunabileceksiniz. Kampanya ile, 30 bin kız çocuğu için gerekli olan 15 milyon TL ve ÇYDD'den burs alan üniversiteliler için de 54 nilyon TL olmak üzere toplamda 70 nilyon TL gerekiyor.

Yurthaber

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-16-2009, 23:05   #2
Kullanıcı Adı
NS
kadın hesapta kanser hastası ama nasıl bi dirayet varsa tüm anahaberlere çıkıp propaganda yapabiliyor
NS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2009, 23:06   #3
Kullanıcı Adı
ultrAstribun
İnsan sormadan edemiyor.
Yahu adınız gündemde bile yokken niçin M. Ali Birand sizi çağırıpta hadi bir kampanya başlatalım demedi?
Bu vatandaş sormayacak mı madem eğitime destek veriyordunuz niye zor durumda kaldığınız dönemi seçtiniz?

Kanser tedavisi görüyordu hanımefendi.
Hastahaneden çıkamıyordu sözde. Kanal D habere çıktığna göre durumu pek söylendiği gibi değil.

Açık seçik olayları kapatma çabası içindesiniz.
Topluma hoş görünmeye çalışıyorsunuz.

Ama iş işten geçti.. İstediğiniz kadar tv'de çığırtkanlık yapın..
Ayrıca Deniz feneri olayı ile empati kurun.

Konu ultrAstribun tarafından (04-16-2009 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir..
ultrAstribun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2009, 23:14   #4
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Mübarek Kanser hastası hala laiklikten bahsediyor . Sana öbür tarafta laikliği gösterecekler ama

neyse Allah ıslah etsin

ne diyelim ..
Alt 04-16-2009, 23:16   #5
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Vakit'in de yazdığı gibi ''Dini söverken turp gibiydi'' aynen katılıyorum... nasıl başı sıkışan dine sarılır bunlarda öyle başı sıkışan hastalanıyor...

Ergenekoncu Kanal d'de bu şerefsizleri iyi halka iyi biriymiş gibi göstermek için de güya yardım topluyolar bursu bahane ederek... ama yemezler halkımız ALLAH'a şükür bilinçlendi ve durumun farkında... ne kadar çabalasanız da nafile...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2009, 23:19   #6
Kullanıcı Adı
Neşe
allah ıslah etsin
Neşe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2009, 12:53   #7
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
K@RFeZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mübarek Kanser hastası hala laiklikten bahsediyor . Sana öbür tarafta laikliği gösterecekler ama

neyse Allah ıslah etsin

ne diyelim ..
yok ya ne mübareği. şu kadına mübarek denmez ki: ) mübarek muhterem kişilere denir.

ben de cidden şaşırıyorum bu kadına. kanser hastası gelmiş 70 küsür yaşına. neyine güveniyor ilerisi için ben anlamıyorum ki.. bi de tövbe tövbe (haşa) ölmeye niyetim yok demez mi. sanki kendi elindeymiş gibi konuşuyor.

hayır ben böyle yaşlı dine söven kişileri görünce şu açıdan sinirleniyorum. bunları gören gençler, orta yaşlılar daha da aşka şevke gelebilir diye endişe ediyorum. ha derler demek ki kadın bu hasta ve de yaşlı haliyle bunları savunuyorsa, bir bildiği vardır dye düşünenler dahi olabilir.. öteki tarafta anlayacak ama geride bir enkaz bıraktıktan sonra..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2009, 12:58   #8
Kullanıcı Adı
ultrAstribun
Hanımefendi dün tv tv gezip açıklamalar yapıyordu.
"Sert kayaya çarptılar" ve benzeri cümleler kurarak savcılara meydan okudu.
Hemen ardından Çağdaşlık dersleri vermeye çalıştı.
İlginç bir kişilik..
ultrAstribun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)