AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-19-2009, 11:28   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Kimyacıdan 100 puanlık 'ahiret' sorusu
Diyarbakır'daki bir lisede kimya öğretmenin yazılı sınavda sorduğu 'ahiret' sorusu kafaları karıştırdı. 25 yıllık kimyacı sorduğu ilginç soruyu bir de okul panosuna yapıştırdı.

Diyarbakır 'ın Yenişehir ilçesindeki Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi 'nde yaşanan ilginç olay eğitim camiasını şoke etti. 25 yıllık kimya öğretmeni Zeki Kılıçarslan, 10. sınıflara yaptığı yaptığı yazılı sınavda öğrencilere ahiret sorusu yöneltti.

"İYİLİKLER AĞIR GELİRSE CENNETE..."

Hesap günü mizanda iyilik ve kötülüklerin tartıldığı kurgusu ile hazırladığı soruyu, günah ve sevap değerleri vererek “İyilikleri ağır gelirse cennete, kötülükleri ağır gelirse cehenneme, tam nötrleşme olursa Araf’a gidecek. İşlem yaparak sonucu bulunuz?” şeklinde soran Kılıçarslan bu soruyu bir de okulun duyurusu panosuna astı.

Öğrencilerin okul idaresi ve velilerine söylemeleri ile ortaya çıkan olaydan sonra Diyarbakır İl ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ayrı ayrı soruşturma başlattığı öğrenildi. Kimya öğretmeni Zeki Kılıçarslan'ın ruh halinde son dönemlerde igarip değişiklikler olduğu da ifade edildi.

"GURUR VERİCİ BİRŞEY YAPTIM"

25 yıllık kimya öğretmeni olan ve eğitim camiasında saygın bir kişiliğe sahip olduğu bilgisini aldığımız Zeki Kılıçarslan'ın sorusuyla "gurur duyduğu" ve kendisine tepki gösterenleri de umursamayarak, "O soru çok önemliydi. Ben gurur verici bir şey yaptım. Bana kim ne yapabilir ki?" şeklinde cevap verdiği öğrenildi.

İŞTE O SKANDAL SORU

Yakın zamanda emekli olacağı öğrenilen Kimya öğretmeni Zeki Kılıçaslan'ın 10. sınıf öğrencilerine yönelttiği soru şöyle: “X şahsı hayatı boyunca 3.10 üzeri 22 tane iyilik ve 4.10 üzeri -2 mol kötülük yapıyor. Hesap günü mizanda iyilik ve kötülükleri tartılıyor. İyilikleri ağır gelirse cennete, kötülükleri ağır gelirse cehenneme, tam nötrleşme olursa Araf’a (hayvanların ve delilerin barınacağı yere) gidecek. Bu şahsın hesabı görülünce durumu ne olacak. İşlem yaparak sonucu bulunuz (N: 6.10 üzeri 23)”

(Haber 7)

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-19-2009, 11:32   #2
Kullanıcı Adı
Feride
http://www.akpartiforum.com/kimyacid...3.html?t=95953

paylaşılmıştı belirteyim: )
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2009, 14:18   #3
Kullanıcı Adı
çilik
şaşırmış bu adam
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)