02-21-2009, 16:09 | #1 |
belediye seçimleri ve il teşkilatı
ben nevşehir il yönetimini ve çalışmalarını bağenmiyorum.parti teşkilatı ikilem içerisinde ayrımcılık ve adam kayırma hat safhada kendi işine gelmeyenparti üyeleri hiçe sayılıyor.ayrıca partinin jenerasyonuna kapılıp herkesin oylarını başta belediye başkanı olmak üzere çantada keklik sayıyorlar.ama çok yanılıyorlar ben bir ak partili olarak belediye seçimlerinde hasan beye oy vermeyi düşünmüyorum.bakalım seçim kaybedilirse sayın başbakana nasıl cevap verecekler.bu yönetimin oyları garentiymiş kendi oyları yetermiş bizlerin oylarına ihtiyaçları yokmuş..göreceğiz bakilım....saygılar
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-21-2009, 16:11 | #2 |
seni çok kızdırmışlar galiba
|
|
02-21-2009, 18:08 | #3 |
Bölgenizde ki olayın muhtevasını bilmediğim için ihtiva yapmam yanlış düşer.Lakin sizinle genel bir kanaatimi paylaşmakta fayda görüyorum.Öncelikle AK Partinin kimsenin tapulu malı olmadığını bilmelisiniz..!AK Parti;AK Partiye gönül vermiş herkesin Partisidir..!Bu nedenle teşkilatlarda yanlış insanlar olabilir,buda insanın hatasız olmayacağı ve hataları ile imtihan olacağının göstergesidir.AK Parti teşkilatlarında belli bir makamdan sonra kralcı geçinenlerin ıslahını Rabbimizden isteyelim;davamızın bütününe yayarak yani bu kişisel sorunları bütün partiye mal ederek dillendirmek son derece yanlış bir tutum.Bugün o makamlarda şikayetçi olduklarınız vardır;ama yarın siz olabilirsiniz..!Herşey gelip geçicidir Baki kalan tek bir şey oda gönül bağlarınızın kuvetli olmasıdır.Esen kalın..
|
|
02-21-2009, 20:06 | #4 |
hayati kardeş senin yaşadıklarını ben bizzat yaşadım.fakat sorun yaşadığım şahıslar şu an parti değil ve ben görevimin başındayım yapman gereken şahıslara kızıp akpartiden uzaklaşmamandır.bende senin gibi çok kızgındım ama hep şunu düşündüm benim liderim recep tayyip erdoğan diklenmeden dik durmayı öğreten lider
|
|
02-24-2009, 20:19 | #5 | |
Alıntı:
İl başkanımzın ticari ortağı, İl binasında sekreter olarak görev yapan hanım arkadaş, İl Gençlik koll.Bşk nın sevgili eşi, İl genel meclisinde ise il kadın koll. bşk hanım kızın sevgili babası. Evet gerçek anlamda oylar mevcut il yönetimi tarafından çantada keklik gibi görünüyor. Siyasi bir teşkilatta muhalefetin listeden rahatsız olması çok doğaldır. Ancak muhalefet zil çalıp oynuyor bu listeye. -Hep çoluk çocuk doldurmuşlar. Emme basma tulumba gibi el kaldırıp indirecek bir liste hazırlamışlar, diye. Kırkınlık dargınlık küskünlük olabilir. Davaya gönül verenler için geçici şeylerdir aslında. Artık liste kesinleşti bu yanlışlık nasıl düzeltilecek? Nevşehirde ak partili bir çok vatandaşla birebir konuştum. Tek sözde birşleyorlar. -Tayyip her zaman başbakanımız, ama bu sefer belediyeyi Yalçın Demir'e emanet edeceğiz. diyorlar (mhp adayı- eski 2 dönem refah-fazilet bld.bşk) Halkımız Başbakınımıza son derece inanıyor ve güveniyor. Ama maalesef Hasan Ünver ile destekcilerini bir türlü benimseyemedi. Bunun sebeblerini Nevşehirliler biliyor. Bu seçim sürecinde de Hasan Ünver ekibinin halkımıza dayatılması dengeleri altüst etti. Gönül sevdiği yere sitem edermiş. Ak patili bile bile lades olmak istemiyor. Sayın Başkanımıza -NEVŞEHİR' DEKİ EŞİĞİNİ (il teşkilatını) DEĞİŞTİR! mesajını vermek istiyor. Bütün mesele bu. |
||
04-17-2009, 14:54 | #6 |
slm bitliste fatih kadrilioğlu görevine devam etsin çünkü şeçmenler üzerinde çok etkili oldu cemalettin geylani ve burhan aksoy gibi şahışları şeçmeyin çünkü onlar gelirse ak parti bitliste çok ama çok şey kaybeder bu mesajımdan fatih başkanımın heberi yoktur ak partili olarak 8 yılımı verdim ve cemalettin geylani partimiz için eksi puandır burhan aksoyda aynı biz bitlis gençliği olarak fatih kadrilioğlunu destekliyoruz lüt fen genel merkezde desteklesin gençlik fatih hocayı istiyor cemalettin geylani asla olmasın çünkü bitlis kaybeder cemalletin geylani benim köylümdür ve hiç bi menfaati köylüsüne dokunmadı mmelkete dokunmadı lütfen allah rızası için fatih hocamı destekleyin partimizi hacı ve şeyhlerin eline bırakmıyalım
|
|
04-17-2009, 15:08 | #7 |
bitlis il başkanlık şeçimi
slm ak parti ailesi ve büyüklerimiz ben bir mesaj bırakmak istiyorum bitiste il başkamnlığı seçimi olucak gelecek aylarda ben tam 8 yılımı ak partiye verdim ve hiç bir il başkanını fatih kadrilioğlu kadar iyi temsilci görmedim ak parti il başkanlığını iyi yönetiyor her kesime açık fakir fukaranın yanında oluyor hep buda bizi mutlu ediyor ama bir dedikodur var şu bitliste sayın miletvekilimiz vahit kiler bey güya cemalettin geylaniyi destekliyormuş sayın vekilimiz sakın öyle bi hata yapmasın destek verecekse sayın kadrioğlununa versin çüğnkü topluluğa hitabı çok güzel fatih hocamın ama sayın geylanin öylemi ve geçmişte il başkanlığı yaptı sayın cemalletin geulani ak partiye gelen paralar ne oldu yiyeni neden memleketi terk eti bunu düşünsünler ve partimiz merkez partisi her kesime açık olan parti ve gaylani gelirse parti hacı hoca ve şeyhlerin partisi olucaktır en önemlisi cemalettin geylanin hizmet kabiliyet, yok rüşvetle adamları işe sokmalar bütün bitlisli bunu bilir ve ak parti gençliği alarak kendim asla ve asla geylanin il başkanı olmasını istemem genel merkez araştırsın beni geylanin köylüsüyüm ama fatih hoca daha yabancı bana ama fatih kadrilioğlu herkesimi dinleyip fakir fukaranın yandadır eğer kadrioğlu seçilmezse şimdiye kadar ak parti gençlik kollarına yüzlerce gençleri üye etim hepsini geri çekerim ve araştırma yapsın lar gençlik fatih hocayı istiyor ama merkez ilçe teşkilatı ve başkanı cemalaettin geylaniyi detekler ve bu son seçimdede merkez ilçe sandık başına kendi adamlarını getirdiler seçi,m günü sandık görevlerine gitmediler bunlar ner kadar ak partli söylermisiniz eğer değişecekse merkez ilçe yönetimi değişsin fatih hocam değil kocam gitsin partiden onun makamı akrabasını manavı oraya yerşeşmiş ve işlerini akrabalarını işlerini ordan hallediyor ama bi fakirede yardımcı olduğuda yok partimize eksi puandır ve bu mesajım lütfen okunsun ve genel merkezede iletilsin
|
|
04-21-2009, 14:56 | #8 | |
Alıntı:
öncelikle ak parti türkiyenin tek partisi ve büyük bi çoğunluğun temslcisi .. yaşımdan da olabilir bu kadar yüksek oranla da gelen olmadı sanırım .. Bu seçimden sonra acabalar türemeye başladı kafamda .. bunlar : Acaba ak parti artık düşüştemi , inişemi geçti gibi sorular uyanmaya başladı kafamda ki bunlarda aslında bir tek bende değil bi çok kişide oluşan şeylerdi.. bi çok yerden kötü örnek ler söyleniyo ak parti ile ilgili tabiki bu kadar buyuk bi çogunluk içersinde çürük elmalar olucaktır normaldir elbette , fakattttt bu çürük elmaalr ayıklanmaz ise bu diğerlerinide çürütücektir .. kendi içersindeki denetimi iyi sağlamalı diye düşünüyorum bence ilk öncelikli olarak parti içerisne bunu sağlamalı... |
||
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
yerel seçimler |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|