AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-31-2007, 20:48   #1
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart Başbakan Erdoğan: "Turizmde Dünya ile Rekabet Edebilir Hale Geldik"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye döviz kazandıran, çok sayıda insanımıza aş ve iş imkanı sunan turizm sektörünün, AK Parti iktidarı döneminde hızla büyüdüğünü ve dünya ile rekabet edebilir en önemli üstünlük alanlarından birisi haline geldiğini belirtti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye döviz kazandıran, çok sayıda insanımıza aş ve iş imkanı sunan turizm sektörünün, AK Parti iktidarı döneminde hızla büyüdüğünü ve dünya ile rekabet edebilir en önemli üstünlük alanlarından birisi haline geldiğini belirtti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Genel Kurulu'nda 60'ıncı hükümetin programını okudu. Erdoğan, Türkiye'ye döviz kazandıran, çok sayıda insanımıza aş ve iş imkanı sunan turizm sektörü, AK Parti iktidarı döneminde hızla büyüdüğü ve dünya ile rekabet edebilir en önemli üstünlük alanlarından birisi haline geldiğini belirtti. Erdoğan, 2005 yılı verilerine göre Türkiye'ye dünya genelinde en çok turist çeken ülkeler arasında dokuzuncu, turizmden en fazla gelir elde eden ülkeler arasında da sekizinci sırada yer aldığını ifade ettti. (Cihan Haber Ajansı)

selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-31-2007, 21:02   #2
Kullanıcı Adı
taya
gerçekten bu başarısından dolayı 59. hukumetimizi ve değerli bakanımız Atilla KOÇ'u tebrik ediyorum....
taya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-31-2007, 22:55   #3
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
ben de ...yeni bakanimiz nasil olacak acaba ...
ben ozellikle bu bakanliga boyle cok aktif birisinin verilmesini istiyorum gercekten bir hizmet adami olmali dunyanin en zengin ulkesini boyle gunden gune yok etmemeli..
Alt 09-01-2007, 01:07   #4
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Hakikaten nereden nereye geldik bir zamanlar oteller sinek avlardı şimdi ise otel yetmiyor
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2007, 01:11   #5
Kullanıcı Adı
loneliness
Alıntı:
selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
ben de ...yeni bakanimiz nasil olacak acaba ...
ben ozellikle bu bakanliga boyle cok aktif birisinin verilmesini istiyorum gercekten bir hizmet adami olmali dunyanin en zengin ulkesini boyle gunden gune yok etmemeli..
GÜNAY GÖREVİNİ İYİ YAPMAK ZORUNDA KENDİNİ KANITLAMAK ZORUNDA BENDE VARIM DEMEK İSTİYORSA BAŞARMAK ZORUNDA DİYE DÜŞÜNÜYORUM....
Alt 09-01-2007, 01:41   #6
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
evet bende onun icin hic tanimiyorum kendisini
cesitli suphelerim var ama
basbakanimiz o goreve layik gordu ise sorun yok
Alt 09-01-2007, 01:43   #7
Kullanıcı Adı
kardelen007
evet başbakanımızın bildiği vardır elbet ama günayın kendini kanıtlaması için çalşması şart...başaracaktır inş.....
kardelen007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2007, 01:47   #8
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
insallah

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)