08-31-2007, 20:48 | #1 |
Başbakan Erdoğan: "Turizmde Dünya ile Rekabet Edebilir Hale Geldik"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye döviz kazandıran, çok sayıda insanımıza aş ve iş imkanı sunan turizm sektörünün, AK Parti iktidarı döneminde hızla büyüdüğünü ve dünya ile rekabet edebilir en önemli üstünlük alanlarından birisi haline geldiğini belirtti
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye döviz kazandıran, çok sayıda insanımıza aş ve iş imkanı sunan turizm sektörünün, AK Parti iktidarı döneminde hızla büyüdüğünü ve dünya ile rekabet edebilir en önemli üstünlük alanlarından birisi haline geldiğini belirtti Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Genel Kurulu'nda 60'ıncı hükümetin programını okudu. Erdoğan, Türkiye'ye döviz kazandıran, çok sayıda insanımıza aş ve iş imkanı sunan turizm sektörü, AK Parti iktidarı döneminde hızla büyüdüğü ve dünya ile rekabet edebilir en önemli üstünlük alanlarından birisi haline geldiğini belirtti. Erdoğan, 2005 yılı verilerine göre Türkiye'ye dünya genelinde en çok turist çeken ülkeler arasında dokuzuncu, turizmden en fazla gelir elde eden ülkeler arasında da sekizinci sırada yer aldığını ifade ettti. (Cihan Haber Ajansı)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-31-2007, 21:02 | #2 |
gerçekten bu başarısından dolayı 59. hukumetimizi ve değerli bakanımız Atilla KOÇ'u tebrik ediyorum....
|
|
08-31-2007, 22:55 | #3 |
ben de ...yeni bakanimiz nasil olacak acaba ...
ben ozellikle bu bakanliga boyle cok aktif birisinin verilmesini istiyorum gercekten bir hizmet adami olmali dunyanin en zengin ulkesini boyle gunden gune yok etmemeli.. |
|
09-01-2007, 01:07 | #4 |
Hakikaten nereden nereye geldik bir zamanlar oteller sinek avlardı şimdi ise otel yetmiyor
|
|
09-01-2007, 01:11 | #5 | |
Alıntı:
|
||
09-01-2007, 01:41 | #6 |
evet bende onun icin hic tanimiyorum kendisini
cesitli suphelerim var ama basbakanimiz o goreve layik gordu ise sorun yok |
|
09-01-2007, 01:43 | #7 |
evet başbakanımızın bildiği vardır elbet ama günayın kendini kanıtlaması için çalşması şart...başaracaktır inş.....
|
|
09-01-2007, 01:47 | #8 |
insallah
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|