AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-15-2009, 19:55   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart ALİ BABACAN ERMENİSTAN'A GİDİYOR
KEİ ZİRVESİ İÇİN ERİVAN'DA OLACAK

Dışişleri Bakanı Ali Babacan Karadeniz Ekonomik İşbirliği Zirvesi için Ermenistan'ın başkenti Erivan'a gidecek.

Haberturk

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-20-2009, 04:08   #2
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
o dediğini sen yaparsın,senın aklın ermez hadi gıt uyu evladım,yada b yazdıklarını sen kendi sitende yaz.buralarda boşa vakıt harcama,siz öyle yazdıkça biz dahada bağlanıyoruz başbakanımıza,etkıye karşı tepki misali,ve abesle iştigal olma,gecenın bu vaktınde saldırıp durma,yine KİNDAR lığa başladınız,hadi ergenekoncu komutan hukumeti bırak demiş senın liderin bırakmış ve laf dinlemiş,sende liderin gıbı laf dinle benım lafımı dinle gıt yat,geceyle bızleride günaha sokma olurmu..
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-20-2009, 04:14   #3
Kullanıcı Adı
frescooo
''hadi ergenekoncu komutan hukumeti bırak demiş senın liderin bırakmış ve laf dinlemiş,sende liderin gıbı laf dinle benım lafımı dinle gıt yat,geceyle bızleride günaha sokma olurmu..''

beni tam olarak yarım saattir iftira atmakla suçluyorsunuz forum yönetimi ve bi arkadaş ile birlikte..Oysaki ben düşündüklerimi yazıyordum sadece...Bende yukarıda yazan bilgiyi senin düşüncen olarak kabul etmek isterdim ama bana yapılan kötü muamele ve ''iftiracı'' yakıştırmasından dolayı sırf senin iyiliğini de düşünerek bu bilginin ispatını yapmanı istiyorum!!! mazallah sende iftiracı olmuş olucaksın yoksa...
frescooo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-20-2009, 05:20   #4
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
sabret bekle ve bize iftiracı demende ayrıca bi gaflettir ve yanlış bir sözdür,biz gerçeklerden bahsederiz,

Şok ses kaydında darbe itirafı - İzle
27 Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat dönemlerinde aktif görev aldığını anlatan ses, Erbakan'ın görevden nasıl alındığını da anlatıyor.

Daha önce İsmail Hakkı Karadayı'ya ait olduğu iddia edilen üç ses kaydı video paylaşım sitelerine düşmüştü. Yeni ses kaydı da yine gündemi sarsacak nitelikte... Eski Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı'ya ait olduğu iddia edilen ve Haber7.com'da yayınlanan ses kaydındaki konuşmalar yakın tarihle ilgili oldukça çarpıcı bilgiler veriyor. Bütün darberelerde bir şekilde aktif görev aldığını belirten ses, Necmettin Erbakan'ı iktidardan nasıl düşürüldüğünü, Mesut Yılmaz'a iktidarın altın tepsiyle sunulduğunu anlatıyor.

Videodaki ses 27 Mayıs Darbesi'ne fiilen dahil olduğunu söylüyor. 27 Mayıs darbesi döneminde yaşanan olayları Üniversitelerin verdiği desteği anlatan ses Kemal Alemdaroğlu'nun o dönemde okuldan alındığını söylüyor. 12 Eylül darbesinde de fiili olanak görev aldığın aktaran sesin sahibi, Mamak'ta görev yaptığını ve Ankara'daki operasyonu yapan adam olduğunu anlatıyor.

"HOCA'YA AYRIL DEDİM AYDILDI"

Kayıttaki ses 28 Şubat döneminde dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile ortak hareket ettiğini belirterek, dönemli ilgili şunları aktarıyor; "Hocayı Demirel ile konuştum, dedim mutlaka gitmesi lazım. (...) Ne dersem onu yaparlardı, Hocaya ayrıl dedim, ayrıldı. Daha ne olsun?" Aynı bölümde parti kapatılmasıyla ilgili şu sözler dikkat çekiyor. "Biz partiyi kapattık yavv. Valla aynı kafadan gidiyorlar. Kafaların değişmesi lazım."
buda video kaydı seslede dinlede ikna olursun ve iftira atmadığımı anlarsın inşallah..iftiradan allaha sığınırım,,o işi siz iyi bilirsiniz
tıklahttp://www.samanyoluhaber.com/haber-139725.html
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2009, 16:47   #5
Kullanıcı Adı
frescooo
Alıntı:
ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sabret bekle ve bize iftiracı demende ayrıca bi gaflettir ve yanlış bir sözdür,biz gerçeklerden bahsederiz,

Şok ses kaydında darbe itirafı - İzle
27 Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat dönemlerinde aktif görev aldığını anlatan ses, Erbakan'ın görevden nasıl alındığını da anlatıyor.

Daha önce İsmail Hakkı Karadayı'ya ait olduğu iddia edilen üç ses kaydı video paylaşım sitelerine düşmüştü. Yeni ses kaydı da yine gündemi sarsacak nitelikte... Eski Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı'ya ait olduğu iddia edilen ve Haber7.com'da yayınlanan ses kaydındaki konuşmalar yakın tarihle ilgili oldukça çarpıcı bilgiler veriyor. Bütün darberelerde bir şekilde aktif görev aldığını belirten ses, Necmettin Erbakan'ı iktidardan nasıl düşürüldüğünü, Mesut Yılmaz'a iktidarın altın tepsiyle sunulduğunu anlatıyor.

Videodaki ses 27 Mayıs Darbesi'ne fiilen dahil olduğunu söylüyor. 27 Mayıs darbesi döneminde yaşanan olayları Üniversitelerin verdiği desteği anlatan ses Kemal Alemdaroğlu'nun o dönemde okuldan alındığını söylüyor. 12 Eylül darbesinde de fiili olanak görev aldığın aktaran sesin sahibi, Mamak'ta görev yaptığını ve Ankara'daki operasyonu yapan adam olduğunu anlatıyor.

"HOCA'YA AYRIL DEDİM AYDILDI"

Kayıttaki ses 28 Şubat döneminde dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile ortak hareket ettiğini belirterek, dönemli ilgili şunları aktarıyor; "Hocayı Demirel ile konuştum, dedim mutlaka gitmesi lazım. (...) Ne dersem onu yaparlardı, Hocaya ayrıl dedim, ayrıldı. Daha ne olsun?" Aynı bölümde parti kapatılmasıyla ilgili şu sözler dikkat çekiyor. "Biz partiyi kapattık yavv. Valla aynı kafadan gidiyorlar. Kafaların değişmesi lazım."
buda video kaydı seslede dinlede ikna olursun ve iftira atmadığımı anlarsın inşallah..iftiradan allaha sığınırım,,o işi siz iyi bilirsiniz
tıklahttp://www.samanyoluhaber.com/haber-139725.html

Bi anasına küfretmediğinizin kaldığı din düşmanı bizi yıkmak için darbe planlıolar dediğiniz.ağzından cıkan tek bir söze bile inanmayacağınız bir komutanın şimdi hocaya ayrıl dedim ayrıldı sözüne mi inanıyorsunuz.Tabi ki işinize öle geldiği için..Bu komutan o kadar doğrucu bir insansa sizin partiniz hakkında sölediği vatanı satıyorlar laflarınıda doğru kabul etmemiz gerekiyor öyleyse

Ben şimdi diyorum ki ahmetermişi ben forumda istemedim ayrıl dedim ayrıldı..ve sende daha sonra başka nedenlerden dolayı forumdan ayrıldın..aradaki ince nüansı çözmen dileğiyle...Allaha emanet..
frescooo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)