AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 04-22-2009, 00:03   #1
Kullanıcı Adı
Seyyah
Standart Hz Muhammed (s.a.v) 'e hakaret eden danimarkalı karikatürist yangında öldü?
Arkadaşlar peygamberimiz Hz Muhammed (s.a.v)'i hayvanlara benzeten şeytan danimarkalı karikatürist evinde cıkan yangında öldü diye bi mesaj aldım ve cok sevindim detaylı bilgisi olan varmı kesin doğrumu?

Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-22-2009, 00:09   #2
Kullanıcı Adı
Gölge
İnternet aleminde dolaşan böyle bir söylenti var ama aslı yok gönül isterdi ki Efendimize dil uzatan o insan kılığına girmiş şeytan dünyadayken yanmaya başlasın ama maalesef doğru değil ....
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2009, 00:16   #3
Kullanıcı Adı
Gölge
Konuyla alakalı böyle bir haber buldum sadece

PEYGAMBERİMİZE HAKARET EDEN DANİMARKALI KARİKATÜRİST YANARAK ÖLDÜ MÜ?

Danimarka'da Peygamber Efendimizin karikatürlerini çizerek İslam aleminin tepkisini çeken Jyllands Posten Gazetesi çalışanı karikatürist Kurt Westergaard çıkan bir yangında diri diri yanak can verdiği iddia edildi.

BARIŞ BEYDOĞAN/ HABERVİTRİNİ-İSVEÇ
Danimarka'da Peygamber Efendimizin karikatürlerini çizerek İslam aleminin tepkisini çeken Jyllands Posten Gazetesi çalışanı karikatürist Kurt Westergaard çıkan bir yangında diri diri yanak can verdiği iddia edildi.

Konuyla ilgili Jyllands Posten Gazetesi yetkilileri bir açıklama yapmazken, Danimarka'da yaşayan gurbetçilerimiz, böyle bir söylentinin olduğunu doğruladılar.

Ama bu konu hakkında kimsenin fazla bilgisi yok. Çünkü bu haber Danimarka basını tarafından saklandı ve bir süre kimsenin bu olaydan haberi olmadı.

Yangında öldüğü söylentileri

Evindeki yangında öldüğü, ancak bu durumun saklandığı öne sürülüyordu. Ancak öldüğü iddiasının doğru olmadığı iddia edildi. Jyllands Posten gazetesi yetkilileri, iddiaları yalanlayarak Westergaard`un normal yaşamına devam ettiğini ve kesinlikle hayatta olduğunu belirttiler. Kopenhag Emniyet Müdürlüğü Enformasyon Şefi Flemming Steen Munch da, son haftalarda Türk basınında çıkan Danimarka kaynaklı söylentileri dikkatle takip ettiklerini ancak doğru olmadığını iddia etti

Kurt Westergaard kimdir

İslam peygamberi Hz. Muhammed'in türbanında bomba olan karikatürünü çizerek tepki toplamıştır. Danimarka ile İslam dünyasının arasını açan karikatürleri çizen 12 kişi, olay sonrası istihbarat teşkilatı PET`in korumasına alınmış ve gözden uzak yerlerde ikamete mecbur bırakılmışlardır.
Alt 04-22-2009, 00:47   #4
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
o pis domuzu ALLAHA havale ediyorum yüce rabbim cezasını versin.
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2009, 00:53   #5
Kullanıcı Adı
Eşref
Normalde hiç kimsenin ölümü için memnuniyet duyduğumu söylemem. Duysam bile belli etmem. Ama böylesine aşağılık bir insanın başına gelebilecek her türlü felaketten büyük bir memnuniyet duyarım.

Yandı mı yanmadı mı sanırım kesin bilmiyoruz. Ama birgün yanacağını iyi biliyoruz. Cehennemin temizleyen ateşi, şükürler olsun ki bizi her pislikten arındırıyor.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2009, 00:58   #6
Kullanıcı Adı
musab
aşağılık mahluk

Rabbim cezasını verecektir..
musab isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2009, 02:48   #7
Kullanıcı Adı
dilemma
Yanmadı.. Korunan bir evde yaşıyor.
NTV de çıktı geçen gün
dilemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2009, 02:51   #8
Kullanıcı Adı
Gölge
Alıntı:
dilemma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yanmadı.. Korunan bir evde yaşıyor.
Alıntı:
dilemma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

NTV de çıktı geçen gün

Takip eden Allah nereye kadar koruyacaklar ki
Alt 04-22-2009, 02:54   #9
Kullanıcı Adı
dilemma
Onlarda öyle bir mantık olmadığı için...
dilemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2009, 03:29   #10
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Yanmamış sanırım daha..

Ama yansa ne olur, ona çizdirenler yerine başkasını koyar yine çizdirir..
Abdülhamid'in yaptığını bu dönemde de bekliyorum ne zamandır.. Şu adamın kaleminin alınıp,kırılıp bir köşeye atılmasını (devlet eli tarafından) çok ama çok istiyorum...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)