04-21-2009, 23:48 | #1 |
Sivaslılardan özür dileriz
Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye yarı finalde elenen Sivasspor'da teknik Direktör Bülent Uygun, bütün futbolcularını kutladığını belirtirken Sivas halkından da finale çıkamadıkları için özür dilediklerini söyledi.
Sahada iyi bir oyun çıkardıklarının altını çizen Uygun "Muhakkak ki izleyenler bizim Sivasspor olarak sergilediğmiz futboldan dolayı mutlu olmuştur. Takımımız tüm bireysel yeteneklerini sahaya yansıttı, direkten toplarımız döndü. Futbolcu kardeşlerimin hepsiyle gurur duyuyorum. Sivas halkından da finale çıkamadığımız için özür diliyoruz. Muhakkak 8 günde üç önemli maça çıkıyoruz. Önce Konya, şimdi Fenerbahçe ve üç gün sonra da Trabzonspor ile maç oynayacağız. Bu maçta da seyircilerimizin karanfillerle gelmesini ve skor ne olursa olsun alkışlarla sahadan ayrılmalarını istiyorum. Anadolu'dan iyi bir proje ile başlayan Sivassppor'la birlikte diğer takımların da şampiyonluk hedefini ortaya koyacağını düşünüyorum. İnşallah bu sezon şampiyon oluruz." ifadelerini kullandı. Haberciniz
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-22-2009, 15:29 | #2 |
İnşallah şampiyon olurlar :utandım:
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|