AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-23-2009, 15:44   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Rastlantı mı? BU TARİHE DİKKAT!
Köşk seçimlerinden önce zincirleme biçimde gerçekleşen, daha sonra Ergenekon'la bağları bir bir ortaya çıkan mitingler yeniden başlıyor.

Mitinglerin başlama tarihi olarak ise artık bir Ergenekon Sanığı olan Alparslan Arslan'ın kanlı Danıştay Baskını'nın gerçekleşme tarihi seçildi. O baskından sonra Türkiye'de düğmeye basılacak ve darbe süreci başlayacaktı. Ancak polisin Alparslan Arslan'ı yakalamasıyla bütün plan çökmüştü.

ADD Genel Sekreteri Suay Karaman, mitingin 17 Mayıs 2006’daki kanlı Danıştay baskının 3. yıldönümüne denk gelmesinin rastlantı olduğunu savundu.

Karaman, Ergenekon soruşturması kapsamında merkezi ve şubelerinde arama yapılan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin de (ÇYDD) mitinge destek vereceğini söyledi. Ancak ÇYDD panik halde farklı bir açıklama yaptı.

ÇYDD: ALAKAMIZ YOK

Mitinge katılacaklarına ilişkin haberlerin bazı televizyon kanallarında yayımlanması üzerine, ÇYDD yönetimi, tepkisini internet sitesine koyduğu, “17 Mayıs tarihinde Ankara’da yapılması planlanan Cumhuriyet mitingleriyle hiçbir alakamız yoktur” açıklamasıyla gösterdi.

ORG. ERUYGUR ORGANİZE ETMİŞTİ

Cumhuriyet Mitingleri'ni Ergenekon'un en önemli sanığı Org. Şener Eruygur'un organize ettiği ve amacın darbe zemini hazırlamak olduğu delilleriyle Ergenekon İddianamesi'ne girmişti. Eruygur'un mitingleri organize ettiği Org. İsmail Hakkı Karadayı'nın ses kaydına da yansımıştı.

Ergenekon'un meydanların doldurulması, bayrak, pankart, flama hazırlanması için finansman temin ettiği de tespit edilmişti. Finansmanda en önemli ayak Mustafa Özbek'in Türk Metal Sendikası'ydı. Konuşmacıları seçen ise Org. Hurşit Tolon seçmişti.

MİTİNG ALANINDAKİ MUVAZZAFLAR

Mitinglerde görev alan Muvazzaf Askerlerin miting sırasında çekilmiş görüntüleri de Ergenekon Sanığı Muzaffer Tekin'den çıkmıştı.


BAYKAL: KİMSENİN KILI KIPIRDAMIYOR

CHP lideri Deniz Baykal son Ergenekon operasyonlarından sonra ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gerçekleştirilen gözaltılarla ilgili ''O insanlar orada. Yani Mehmet Haberal can derdinde. Yani bu memleketin namuslu dürüst profesörleri, dekanları cezaevlerinde acı çekiyorlar. Kimsenin kılı kıpırdamıyor'' diyerek, meydanlara dökülme imasında bulunmuştu.AKTİFHABER

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi