AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-24-2009, 12:35   #1
Kullanıcı Adı
Jurnal
Standart ÖZDEN'İ 'Y' SOYADLI MİLLETVEKİLİ ÖLDÜRTTÜ!
Özden suikastıyla ilgili şok bir iddia daha gündeme geldi. Yüksekova Çetesi tutuklusu bir kişinin dinlemeye takılan sözleri bütün dikkatleri Albay Rıdvan Özden cinayetine yoğunlaştırdı. Yüksekova Çetesi tutuklusu bir kişinin cezaevindeki ‘Y. soyadlı milletvekiline gidin, sözlerini tutmazsa Rıdvan Özden’i nasıl öldürttüğünü anlatırım’ sözleri dinlemeye takıldı.

ERGENEKON terör örgütü iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında yeniden gündeme gelen ve Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın özel yetkili savcıya havale ettiği Albay Rıdvan Özden suikastıyla ilgili şok bir iddia daha gündeme geldi. Yüksekova Çetesi soruşturması kapsamında tutuklanan bir kişinin ailesine ‘Beni kızdırırlarsa Rıdvan Özden’i nasıl öldürtüğünü anlatacağım’ dediği ve bunun teknik takibe takıldığı iddia edildi.

DİNLEMEYİ YAPAN KİŞİ

GAZETECİ Nevzat Çiçek tarafından yazılan ‘İtirafçı- Karanlık dönemin tetikçileri’ isimli kitapta, Rıdvan Özden cinayeti ile ilgili daha önce hiçbir yerde yayınlanmayan yeni bir iddiaya yer verildi. Çiçek, kitabında halen görevde olan ancak ‘kızak’ bölümde görevini sürdüren ve T. rumuzuyla bahsettiği bir emniyet görevlisinin verdiği bilgilerden yola çıkarak şok ayrıntılar verdi. Yüksekova Çetesi cezaevine konulduktan sonra, çetenin bağlantılarının takibi için, Midyat Cezaevi’nde cezaevi müdürünün odası dahil bir dinleme ve teknik takip yapıldı. İşte o teknik takibi yapanlardan biri olan emniyetçi T.’nin şok iddiaları:

ALBAY NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

EMNİYET Midyat Cezaevi Müdürü’nün odasını dinliyordu. Çünkü suçun devam ettiğini ve uyuşturucunun buradan sevk ve idaresinin yapıldığını düşünüyorlardı. Emniyet güçleri, çetenin burada, özellikle cezaevi müdürünün odasından yaptığı telefon görüşmelerini ve diğer görüşmeleri kayıt altına alıyorlardı. Bu dinlemelerin birinde polis memurları içerideki bir mahkûmun (itirafçı da olabilir) ailesiyle yaptığı telefon görüşmesine kilitlendi. Çünkü bu kişi, telefonda konuştuğu kişiye soyadı ‘Y’ ile başlayan milletvekiline gitmelerini ve milletvekilinin kendisine verdiği sözleri tutmasını hatırlatmalarını istiyor. Ailesi söylenenleri dinlerken cezaevinde yatan kişi sinirlenerek ‘Söyleyin o p....e, kafamı kızdırmasın yoksa Rıdvan Özden’i bize nasıl öldürttüğünü açıklarım’ tehdidinde bulunuyor.

Neden şimdi?

ŞİMDİYE kadar neden konuşmadığını da açıklayan emniyet görevlisi T, ‘O dönemde benim yapabileceğim tek şey, raporu ‘yukarıya iletmek’ oldu. Ancak şimdi Ergenekon Soruşturması’nı yürüten Savcı Zekeriya Öz’ün Rıdvan Özden cinayeti dosyasını istemesi üzerine, bildiklerimi anlatmaya karar verdim’ dedi.

Star

 

Jurnal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi