04-25-2009, 16:31 | #1 |
Gerçeği mizah, mizahı gerçek zannetti!
Habervaktim'in, geçtiğimiz yıl Almanya'da PKK terör örgütü yetkilisi Mustafa Günel ile görüştüğüne dair yayınladığı şok belge hakkında konuşan CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, “Haberi bir mizah unsuru olarak görüyorum” dedi. Kılıçdaroğlu, Rıfat Yörük imzalı “Kadıköy'ün ismini Hakimköy olarak değiştirecek” başlıklı mizah yazısını da gerçek sanarak, “Siz yalancısınız. Ben Kadıköy'ün ismini falan değiştirmeyeceğim” demişti.
PKK'LIYLA YAPTIĞI GÖRÜŞME KAYITLARA GEÇTİ - HABER KILIÇDAROĞLU, KADIKÖY'ÜN ADINI DEĞİŞTİRECEK - MİZAH - HABER MİZAH HABERİ NASIL GERÇEK SANDI - HABER "Frankfurt'ta PKK'lı Mustafa Günel" ile yaptığı görüşmenin Alman resmî kurumları tarafından kayıt altına alınmasını Habervaktim. com'un belgeleriyle yayınlanmasına öfkelenen CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu belgeli haberi bir mizah unsuru olarak nitelendirdi. SAV DA ÖYLE DEMİŞTİ İçini kartele döken Kılıçdaroğlu, haberi bir mizah unsuru olarak gördüğünü belirterek, "Bunlar hayali. Başka çaremiz yok dava açacağım." diye konuştu. Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri, geçmişte CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın "Yes-No" konusunda düştüğü durumu hatırlattı. Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun geçmişte habervaktim.com'da yayınlanan bir mizah yazısını gerçek, Alman resmi kurumlarının kayıtlarına geçmiş belgeli haberi mizah diye nitelendirmesi; "Kılıçdaraoğlu iyice dağıttı" yorumlarına neden oldu. Vakit
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|