![]() |
#71 |
![]() ya bazı akıllı saydığımız arkadaşlarda bazen milli görüşçü beyni seviyesine iniyor ya..
bu reklam basıldıda ne oldu ! o gazeteyi okuyanlar ve o gazeteyi çıkaranlar gene coca colayı almadılar ! ama reklam parasıyla kim bilirkaç yere hakikat hizmetlerinin götürülmesi sağlandı ! gülen cemaati yurtiçinde ve yurt dışında bünlerce müesseesiyle insanlığın kurtuluşuna çalışıyorlar, müslüman aleminin önderleriler.. gazetelerin tek geliri reklamlardır, aldıkları ilanlardır.. 50 kuruş fiyatları değil hiçbir zaman vakit'e üvey evlat muamelesi yapılmadı, YALAN KONUŞMAYIN ! Günaha girersiniz.. biz Zaman abonesiyiz, ama Vakit'ide çok alkışlıyoruz, Yeni Şafak'ıda , Star'ıda, Bugün'üde bugün ülkemizde hemen her bakkalda satılıyor o ürünler.. sizin mantıka göre ülkenin yarısı siyonizme hizmetmi ediyor ![]() |
|
![]() |
![]() |
#72 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#73 |
![]() ![]() İŞTE SİZİN ZAMAN GAZETENİZ |
|
![]() |
![]() |
#74 | |
![]() Alıntı:
COCA COLA REKLAMI YAPIP HAYIRLI İŞ YAPACAKMIŞ COCA COLA GELİRİNİ İSRAİLE AKTARIYOR VE SENDE SEVAP KAZANIRSIN BRAVO BRAVO SİZİN GİBİLERİN ZİHNİYETİ İŞTE BUDUR ÇOK YAZIK |
||
![]() |
![]() |
#75 | |||||||
![]() Alıntı:
Eğer bir işin içersinde zerre miktar kötülük/yanlış varsa o işten gelecek gelirle hayır yapılamaz.. Siz kalkın faiz yiyin,yada gidin kumar oynayarak para kazanın, sonrada bu para ile hayır yapın..! Hangi ictihad ehli alime giderseniz gidin ''hayrınız makbul değildir'' lafını işitirsiniz.. Cocacola'ya gelince.. İçmiyorlar diyorsunuz..Evet içmiyorlar ama TEŞVİK EDİYORLAR..! Bu yapılan nedir..? Reklamdır.. Reklam ne için yapılır..? Bir ürün Alınsın/satılsın diye.. Sizin ''içmiyorlar'' lafınız aynen şuna benzemiş.. ''Ben paramı faize yatırıyorum,ama o parayla okul açıyorum,yada bir hayır kurumuna bağışlıyorum'' Yani ''kendim yemiyorum ama YEDİRİYORUM..!!'' Budur.. Hakikat hizmetlerinin sağlanması için cocacolanın reklamına mı muhtaç kalmıştı koskoca gazete..? Gazetenin düşüncesi belki dahada farklıydı onuda bilemeyiz..Sizlerin ''para kazanıp hayır yapmak için'' sözlerinize istinaden söylüyorum bunları.. Alıntı:
![]() Alıntı:
Koskoca gazete bunca yıldır gelirini sağlıyorduda şimdi mi muhtaç oldu..? Şahsen böyle bir gazetem olsa ,gelirm azalsa,yada kapanacak duruma gelsem vs. Kapatırdım yinede bu reklamı almazdım.. Reklam ürünleri mi tükendi..? Almazdım..! Yapılan hayır ile on kişi kazanıp,bir kişi kaybediyorsa o hayır hayır olmaz.. Bu adilerin reklamıyla 100 lira kazanıp on fakiri doyuruyorsam, ve bu reklam vesilesiylede bir müslümanı bu zıkkımı içmeye teşvik etmişsem(yani on kişinin hayatına umut olacam diye bir kişinin hayatını karartıyorsam) o hayırdan ne gelir..? Bir çok zaman okuyucusu olan kesim ''aa demek kötü değil bakın gazetemizde yapıyorsa reklamını alabiliriz,demek ki dinimize yada bize vs aykırı bir durum yok'' diyipte o zıkkımı almamışmıdır..?Kim inkar ederse etsin böyle düşünüpte alan kesinlikle olmuştur..! Alıntı:
Bakın benim ve benim gibi düşünen herkesin günahını aldınız boynunuza.. Hayırlı uğurlu olsun..Ama dikkat edin derim.. Kendi günahlarınız size yeter herkesinkini kaldıramazsınız.. ![]() Bir kere yalan konuşmadık..Zaman gazetesini kötülemedik,karalamadık(yapanlar var ise kendi ahlaksızlıklarıdır) ''almayın bu hainleri vs'' gibisinden propagandalar yapmadık.. Eleştirdik verdiği reklamı.. Siz neden sevdiklerinizi eleştiremiyorsunuz..? İnsan sevdiğine körü körüne bağlanmazki.. Yeri gelir över yeri gelir eleştirir.. Ben bu konuda ZAMAN okuyupta onu eleştiren bir çok kardeşimi gördüm.. Bu YALANCILIK mıdır..? Üvey evlat muamelesi demişsiniz.. Bir kaç gün evvel yine Vakit için ''faşistler'' gibi hiç hoş olmayan yorumlarda bulunan ZAMAN OKUYUCULARI gelip bize dışlamalarda bulundular.. Onlar bize faşist derken neredeydiniz..? Kelimelerinizin sonuna (iz) eklerini getirmeyin bence.. ''böyleyiz,biz,yaparız,ederiz'' gibi bütün Zaman okuyucularını koruma altına alan yorumlar yaparken aradaki bazı ''ahlaksız ve utanmaz yorumlarda bulunanları''da koruma altına almış oluyorsunuz ayrıca.. Alıntı:
Biz ne gazeteyi alıp okuyanlara ''okumayın'' gibi bir telkinde bulunduk,nede ''onu okuyan siyonisttir,şudur budur vs..'' gibi cehalet içeren yorumlarda bulunduk.. Bir toplulukta,bir kişinin yada bir kaç kişinin yaptığı hatayı bütün topluluğa mal edenlerden değiliz.. Bizim eleştirirmiz Gazeteye o reklamı koyanlardır.. Buda kötü bir şey değil eleştirim kim ne diyebiliri ki..? Zaman gazetesi eleştirilemez,her yaptığı,ettiği doğrudur diye bir kaide mi var..? Bilelim.. Bir şeyin üstüne körü körüne gitmeyin..!! Ben partimi bile dört dörtlük görmüyorum,eleştiriyorum ya.. İnsan sevdiğini eleştirmesinide bilecek övmesinide..!! Abartmayın.. Alıntı:
Bu son sözlerinizle resmen ''siyonist uşaklarına hizmet eden,Efendimize hakaret içeren ismi taşıyan bir ürüne MUHTACIZ'' anlamı çıkmış.. Ne kadar ayıp.. Ne demek muhtacız..? Koskoca gazete bu güne kadar nasıl ayakta kalmışsa bu günden sonrada kalabilir..!! Bir kola reklamınamı muhtaç oldu..?Koskoca yılların gazetesini ''bir kola reklamı'' mı kurtaracak.. Resmen PARA İÇİN YAPMIŞLAR diyorsunuz.. Yerin en dibine batsın o para.. muhtacız demek.. Allah muhtaç etmesin ne diyelim.. Alıntı:
Sevgili ZAMAN okuyucuları yanlış anlamasın..Biliyorum arada idrak yetersizliği olanlar var.. ![]() Herkesin sözleri kendine.. ![]() Konu Duygu'Seli~ tarafından (04-25-2009 Saat 16:54 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||
![]() |
#76 | |
![]() Alıntı:
![]() Herşeyi herkesi birbiriyle karıştırıp,kıyaslamayalım.. ![]() |
||
![]() |
#77 | |||
![]() Alıntı:
Ben reklamın hayrından hayırsızlığından bahsetmedim..Arkadaş hayır yapmak için buna mecbur olunduğunu dile getirdi bende bu EFENDİMİZE hakaret içeren, adıyla islami kötüleyen şerefsizlerden gelecek parayla HAYIR OLMAYACAĞINI dile getirdim.. Sizce oluyorsada eğer bilemem.. Reklam alacak ürünler mi tükenmişti..? Arkadaş resmen MUHTACIZ demiş.. Bende Kafire muhtaç etmesin Rabbim diyorum.. Benim sözüm söyleyen şahısa bunu defalarcada belirttim.. Arkadaşı bütün okuyucularıda zan altında bırakıyorsunuz bu söylemlerle diyede ayrıca uyardım.. bakın..//Okuyun..! Gazetenin reklamı hangi amaçla verdiğini bilmediğimide yorumumda belirtmişim iyice bir okuyun..O zaman gazetenin amacını (her ne ise) eleştirmiyorum..Ne amaçla yapmışlarsa TASVİP ETMİYORUM diyorum..!! Gazete ''para için,milleti aldatmak,cahil görüp kandırmak yada hayır yapmak için'' bu reklamı verdi dememişim değil mi..? Bunu kasteden arkadaşımıza sözlerim..Ve sözlerimde yine ''bu sözlerinizle o cemaate vs destek veren,gönül veren herkeside yaralayıp,zan altında bırakıyorsunuz'' diyede ayrıca belirtmişim..!! Alıntı:
Alıntı:
İçsinler efendim.. Biz bu su gibi tüketilen içeceğe değil içeceğin geldiği yere/markasına bakıyoruz..!! İsminde EFENDİMİZE hakaret içeren ve sizler ''yok canım,saçmalık vs'' desenizde bizim vicdanımızın kabul etmediği bir markayla ''BİR DEFA DAHİ OLSA'' reklam yapmış olması şahsen kabul edilebilir bir şey değil..Hoşgörü sınırlarınıda aşıyor bu.. Bakın bir çok derin ve sağlam hoşgörü sahibi ZAMAN okuyucusunu bile çileden çıkarmış.. ;) Bırakın eleştirelim.. Bir şeyede körü körüne sahip çıkıp''dosdoğrudur'' gibisinden savunma yapmayın..!! |
||||
![]() |
#78 | |
![]() Alıntı:
El Ezher´den colaya haram fetvası İslam dünyasının ünlü üniversitesi El Ezher´e bağlı Yüksek İslami İşler Meclisi Coca Cola ve Pepsi´nin içilmemesi gerektiği yönünde fetva verdi. İşte fetvanın ayrıntıları: Mısır’da İslam Dünyasının en etkin eğitim kurumlarından biri olan El Ezher, Coca Cola ve Pepsi’nin haram olduğunu açıkladı. El Ezher üniversitesine bağlı Yüksek İslami İşler Meclisi, yaptıkları bir incelemenin ardından Coca Cola ve Pepsi’nin içilmemesi gerektiğini açıkladı. Kaynak HABER7 (: http://www.haber7.com/haber/20060824...am-fetvasi.php Bakın ben kendi kendime fetva vermiyorum..Yorumlarımı makaslamadan okuyan herkes bunun idrakindedir sanıyorum.. Adıyla Efendimiz'e hakaret içeren,onu geçtik msülüman,islam karşıtlığıyla ön planda olan bir zıkkımın reklamının yapılmasını MÜSLÜMAN OLARAK TASVİP ETMİYORUM dedim..!!! ETMEM..!! O zaman başbakan yasaklardı,devlet fetva çıkartırdı vs diyorsunuz.. Yahu ülkemizi bizden iyi biliyorsunuz.. Başörtüsünü bile serbstçe kullanamayan (adı müslüman) bir ülkeyiz.. Cocacola içilmesi HARAMDIR diye bir fetva çıkartıldığını düşünün birde.. Artı..başbakan fetva çıkarttıramıyor belki ama size yine ''başbakanın meclis lokantalarında vs COLA TURKAdan ve ülker ürünlerinden başka markada aldırmadığını,İÇMEDİĞİNİ '' kanıtlarsam eğer utanırmısnız..? Fetva veriyormuşum.. Ben vicdanımla konuşuyorum..bakın kanıtladımda..Bizim ülkemizde verilemiyor o fetva ama bakın diğer müslüman ülkelere..Ben ramazan boyunca hocamızın verdirdiği fotokopi kağıtlarını dağıttım bütün siteye..İÇMEYİN diye..!! Sırf gazateyi savunmak,laf ettirmemek korumak adına neler yapıyorsunuz..Bağlanmışsınız körü körüne.. Laf yok ZAMANA.. Diğerlerinin düşüncesi önemsiz.. Diğer gazeteleirn onu eleştirmesi savunulamaz.. Bes doğru zaman.. YAFTALAMADAN(mış).. ![]() |
||
![]() |
#79 |
![]() Körü körüne değilde ne..?
Ak Partiylede kıyaslamayalım ayrıca..Ki ben yeri gelir partimi eleştirirmde..Aklı selim insan sevdiğini,sevdiklerini eleştirmesini bilendir..Bende bilirm toz kondurmamayı..!!;) Neyse.. Size afiyet olsun..Ben almıyayım.. Vicdan muhasebesi kötüdür.. Yaşamak,o ikilem arasında kalıpta pişmanlık duymak istemem şahsen.. |
|
![]() |
#80 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 17 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 17 Misafir) | |
|
|