AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 04-25-2009, 18:18   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart G.Saray Shevchenko için kolları sıvadı

Kiralık gittiği Milan'da kulübeye mahkum olan ve Chelsea'ye de geri dönmek istemeyen Ukraynalı'ya Cimbom talip oldu...

Kiralık gittiği Milan'da kulübeye mahkum olan ve Chelsea'ye de geri dönmek istemeyen Ukraynalı'ya, Avrupa'nın kalburüstü takımlarından hiçbiri talip olmadı. Adeta ortada kalan Sheva'nın yaşadığı bu krizi fırsata çevirmek isteyen G.Saray kolları sıvadı

Fotomaç'ın haberine göre, Bekleneni veremeyen Shabani Nonda ile sezon sonunda yolları ayıracak olan Galatasaray, bu futbolcunun yerine müthiş bir yıldızı transfer etmeye hazırlanıyor. Edinilen bilgiye göre, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, kiralık oynadığı Milan'da forma şansı bulamayan, kulübü Chelsea'ye ise geri dönmek istemeyen dünyaca ünlü golcü Andriy Shevchenko'nun transferi için geçtiğimiz günlerde kurmaylarına talimat verdi.

Hem Milan'da hem de bonservisinin sahibi Chelsea'de forma giyme umudunu tamamen kaybeden Shevchenko, uzun süre Avrupa'nın büyük takımlarından teklif bekledi. Ancak yaşı artık 33'ü bulan Ukraynalı yıldız hiçbir talibi çıkmayınca büyük hayalkırıklığı yaşadı. Birkaç yıl öncesine kadar Avrupa'nın en önemli golcüsüyken şimdi adeta ortada kalan Shevchenko'ya kapısını açan tek kulüp ise eski takımı Dinamo Kiev oldu.

Fakat Shevchenko, karısının bu teklifi veto etmesi nedeniyle Kiev'e kibarca "Gelmiyorum" yanıtını verdi. Bu gelişmelerden sonra sürpriz bir şekilde Galatasaray, Shevchenko için Chelsea ile temasa geçti. İngiliz kulübü, sezon sonunda geri dönecek olan yıldız futbolcuyu çok uygun bir rakama satmaya hazır olduğu mesajını verdi. Bu gelişme üzerine iyice umutlanan Galatasaray, Shevchenko'yu ikna etmek için kolları sıvadı.

/ Haber7

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-25-2009, 18:19   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Gelir mi gelmez mi, olur mu olmaz mı, doğru mu gerçek mi bilmiyorum..
Ama Sheva'nın da Lincoln gibi Galatasaray'a gelmeden ve farkında olmadan has bi Galatasaraylı olmuştu..

Hatırlayın.. (:
Alt 04-25-2009, 18:22   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gelir mi gelmez mi, olur mu olmaz mı, doğru mu gerçek mi bilmiyorum..
Ama Sheva'nın da Lincoln gibi Galatasaray'a gelmeden ve farkında olmadan has bi Galatasaraylı olmuştu..

Hatırlayın.. (:

Fener'i tek başına yeniyor zaten... 4 çeker MAŞALLAH :D
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-25-2009, 18:32   #4
Kullanıcı Adı
Supraliminal
ahı gitmiş bahı kalmış alında başınıza dert olsun
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-25-2009, 18:56   #5
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ahı gitmiş bahı mı kalmış..

Ya "G.Saray Carlos'u alacakmış" diye bi haber koymadım ki ben..

Yanlış mı hatırlıyorum yoksa.. (:
Alt 04-25-2009, 19:00   #6
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hagi için de aynı laflar ediliyordu...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-25-2009, 21:16   #7
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Bem fikrimi söyledim isteyen katılır isteyen katılmaz.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)