AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 04-23-2009, 13:33   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Gerçekleşirse yandık!
Gerçekleşirse yandık!

Akdeniz Üniversitesi'ndeki çağdışı yönetimi, Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Başkanlığı dönemindeki başkaldırı ve yasakta ısrarcı tutumu ile bilinen Akaydın'ın en büyük hayali milli eğitim bakanı olmakmış!23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna temsili olarak Mehmet Kesikci İlköğretim Okulu öğrencisi Zehra Eylül Kök geçti. Kök, "Antalya'nın ulaşım sorununu çözeceğim." dedi. Eğitimin önemini vurgulayan Mustafa Akaydın ise en büyük hayalinin Milli Eğitim Bakanı görevini yapmak olduğunu söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın koltuğunu devralan Zehra Kök, eğitime daha fazla destek verilmesini istedi. Antalya'nın sorunlarını da dile getiren temsili başkan Kök, "Antalya'nın ilk başta ulaşım sorununu çözmek istiyorum. Bütün kent halkı tramvaydan şikayetçi. İlk önce bu sorunu çözmek istiyorum. İkinci olarak da ülkemizin ve özellikle Antalya'nın betonlaşmasını önlemek istemiyorum. Eski Antalya günlerinde olduğu gibi bu kentin turunç ve portakal çiçekleri kokmasını istiyorum." diye konuştu.

Temsili başkanın tespitlerine karşın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemine değindi. Atatürk'ün dünyada eşi ve benzeri olmayan bir lider olduğuna vurgu yapan Akaydın, diktatörlüğün en rahat yapılacağı zamanlarda bile millet iradesine dayanmayan kararlar almadığını söyledi. Eğitimin son derece önemli olduğunu kaydeden Akaydın, "Şimdi bana sorsalar yönetici olarak hangi görevi istesiniz diye. Hiç tereddüt etmeden Milli Eğitim Bakanlığı derim. Çünkü eğitimin başı orası ve eğitim çok önemli." şeklinde konuştu.

Akaydın, kentin sorunlarına yönelik tespitler üzerine de şunları söyledi: "Benim de aklımdan aynı şeyler geçiyor. 30 yıldır Antalyalıyım. Kızımız doğru söyledi. Bu şehir daha önce de çok güzel kokuyordu. Şimdi koku tamamen yok oldu diyemeyiz, ama yok olma seviyesinde. Antalya'nın en önemli sorunu betonlaşmadır. Ama ne yazık ki halk buna direnmiyor. En vahim olan sorunlardan biri de ulaşım. Bunu da düzeltmek zaman alacak. Radikal alınan kararlar kolay düzeltilmiyor. Halk bize bu sorumluluğu verdi. Bu sorunu biz de halledeceğiz."

Akaydın, daha sonra temsili olarak yerine geçen Zehra Eylül Kök'e hediye takdim etti. Okul müdürü ve öğretmeni ile birlikte anı fotoğrafı çektirdi.

(CİHAN)

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-23-2009, 14:23   #2
Kullanıcı Adı
ULUSALCI
Bir laf vardır : Çocuktan al haberi'' diyer. Bak ilköğretim çağındaki çocuk bile anlamış Antalyanın ex 8eski) bld. bşk. 'nın neler yaptığını ve çıkıp çatır çatır söylemiş. Bunu bu küçük çocuk bile görüyor ve en sonunda antalya halkı da gördü gerekeni yaptı.
ULUSALCI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2009, 14:29   #3
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
ULUSALCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir laf vardır : Çocuktan al haberi'' diyer. Bak ilköğretim çağındaki çocuk bile anlamış Antalyanın ex 8eski) bld. bşk. 'nın neler yaptığını ve çıkıp çatır çatır söylemiş. Bunu bu küçük çocuk bile görüyor ve en sonunda antalya halkı da gördü gerekeni yaptı.

Daha açık konuşurmusunuz bu konuda.Nedir Ant.halkının gördükleri?
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2009, 14:36   #4
Kullanıcı Adı
ULUSALCI
Arife tarif gerekmez arkadaşım. Demek ki Antalya halkı bazı gerçekleri görmüş ki AKP'yi seçmemiş. Madem sizin çok bahsettiğiniz ''milli irade'' dediğiniz oldu Antalyada tecelli etti ve halk GERÇEK MANADA kendisini yöneteceği kişiyi seçti. Tpkı diğer kıyı illerde olduğu gibi.
Alt 04-23-2009, 14:51   #5
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
ULUSALCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arife tarif gerekmez arkadaşım. Demek ki Antalya halkı bazı gerçekleri görmüş ki AKP'yi seçmemiş. Madem sizin çok bahsettiğiniz ''milli irade'' dediğiniz oldu Antalyada tecelli etti ve halk GERÇEK MANADA kendisini yöneteceği kişiyi seçti. Tpkı diğer kıyı illerde olduğu gibi.
Milli iradenin kapsamı çok geniş bunu yerel bir bölgenin seçimi için kulanmak mantıksız olur.Antalya halkı gerçekleri fazlası ile görmüştür,gerçeklerden her zaman haberdar olmuştur lakin ideolojik gerçekler dediğimiz monoton bir tabir vardır Antalyalı vatandaşlarımızın gördükleri gerçekler bundan ibaret malesef.Türkiye'nin yıldızı parlayan,ve dünya liglerinde yer alan Antalyayı bugün ki konumuna chp zihniyeti getirmiştir diyemeyeceksiniz sanırım.Antalyalı mısınız değil misiniz bilmiyorum lakin laf olsun torba dolsun mantığı içinde olmayalım lütfen.Antalyaya gidip AK Parti Hükümetimiz tarafından gerçekleştirilen devasa projeleri yerinde görme imkanınız olursa şayet sizde asıl gerçeği göreceksiniz diye umut ediyorum.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2009, 15:05   #6
Kullanıcı Adı
ULUSALCI
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Milli iradenin kapsamı çok geniş bunu yerel bir bölgenin seçimi için kulanmak mantıksız olur.Antalya halkı gerçekleri fazlası ile görmüştür,gerçeklerden her zaman haberdar olmuştur lakin ideolojik gerçekler dediğimiz monoton bir tabir vardır Antalyalı vatandaşlarımızın gördükleri gerçekler bundan ibaret malesef.Türkiye'nin yıldızı parlayan,ve dünya liglerinde yer alan Antalyayı bugün ki konumuna chp zihniyeti getirmiştir diyemeyeceksiniz sanırım.Antalyalı mısınız değil misiniz bilmiyorum lakin laf olsun torba dolsun mantığı içinde olmayalım lütfen.Antalyaya gidip AK Parti Hükümetimiz tarafından gerçekleştirilen devasa projeleri yerinde görme imkanınız olursa şayet sizde asıl gerçeği göreceksiniz diye umut ediyorum.
Belli neyin ne kadar devasa olduğu. Antalyanın canım yolları katledilmiş. Güzelim yoları sokak gibi olmuş bu mudur yatırım. 3 - 5 binaa dikmekle park bahçe ile milletin gözünü boyamakla iş bitmiyor arkadaşım. Hadi bir süre büyüklerin gözünü boyadınız lakin çocuklar artık şeker - çukulataya da kanmıyor ki gözlerini boyayasınız. Takiyye yapmayın. Milli İradeye saygı duyun. Çoluk çocuk bile anlamış neyin ne olduyğunu söze ne hacet. Küçük çocuk bile diyor yolları düzenleyecerğim diye. Şu gerçeği sakın unutmayın. Antalyalınınkı ideolojik değildi. Etkiye tepki oyları idi arkadaşım. Antalyalı çok sevdiği tıp adamını Başkanları olarak görmek istediler. Rektörlük için birinci sırada olmasına rağmen rektör yapılmamasını bu şekilde tepki ile gösterdiler.
Alt 04-23-2009, 15:17   #7
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Afedersiniz siz hengi şehirde yaşıyorsunuz çok merak ettim açıkcası..!

Ben bir Antalyalı değilim ama şahsen gidip Antalyayı birebir gezip görmüşümdür.Yollardan bahsetmişsiniz ya canım yolları katletmişler dediğiniz güzel anlayışınızı çok merak ettim doığrusu! Ben Antalyaya sunulan hizmetin başka hiç bir ile yapılmadığını birebir biliyorum.O kadar güzelleşmişti ki her yer hayran kalmamak içten değildi.Özellikle mezarlıkların içine girip insanın o tertemiz gül bahçesi gibi duran mis kokuların içinde yatası geliyor.Yollara gelince geyet muntazam ve halkın gidiş ve gelişini kolaylaştıracak yol yapım çalışmalarına da tanık oldum. Tertemiz bir Antalya olmuş ki bu turizimi de olumlu yönde etkilemiş.

Sizin anlattıklarınız sadece AK PARTİ ye laf atmak dışında başka bişey olamaz.Lütfen hizmetleri görmüyorsanız bari körü körüne yorum yapmayın...!
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2009, 05:02   #8
Kullanıcı Adı
hortla1k
Sebep: ben komik olan bişey görmediğim için mesajınız silinmiştir.

konuyla bi alakam yok ama bu cidden komik :D:D
hortla1k isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)